Strona główna Polish Pytania ogólne Big Farm Porady i Triki

KUPON

Jest do wykorzystanie KUPON ,trzeba wejść w znaczek wyprzedaże BF ,to ten znaczek koło złotego pucharu
pokaze sie tabelka z napisem KUPON  ,trzeba tam wkleic ten numer  RTLBIGFARM2022  ,ajak sie nie wklei to wpisac ręcznie ,są do odebrania nagrody :)
Kaspaldo @ pl 1

Komentarz

• sylciafi (PL1)sylciafi (PL1) PL1 Posty: 314
    edytowano 09.12.2022
    u mnie nie działa, wyskakuje error400 :( 
    mam tak z każdym kuponem :(
    próba na innym komputerze powiodła się  :) tylko nie wiem dlaczego u mnie nie mogę
    sylciafi @ pl 1
  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 343
    sylciafi (PL1) powiedział(a):
    u mnie nie działa, wyskakuje error400 :( 
    mam tak z każdym kuponem :(
    próba na innym komputerze powiodła się  :) tylko nie wiem dlaczego u mnie nie mogę
    U mnie wkleiło od razu :)ale dobrze ,że się udało Tobie na innym :)
    Kaspaldo @ pl 1
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 153
    Kaspaldo (PL1) powiedział(a):
    Jest do wykorzystanie KUPON ,trzeba wejść w znaczek wyprzedaże BF ,to ten znaczek koło złotego pucharu
    pokaze sie tabelka z napisem KUPON  ,trzeba tam wkleic ten numer  RTLBIGFARM2022  ,ajak sie nie wklei to wpisac ręcznie ,są do odebrania nagrody :)
    Dzięki , u mnie zadziałało:)
    Tella @ pl 1
  • Malwa621 (PL1)Malwa621 (PL1) PL1 Posty: 125
    Działa, dziękuję :)
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,174
    działa :)  zawsze coś, a skąd taki kupon?
    jola62 @ pl 1
  • FAN2 (PL1)FAN2 (PL1) PL1 Posty: 35
    Witam u mnie wyskakuje ze  literówka jakaś może być , zawsze działaja mi te kupony :(
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,816
    jola62 (PL1) powiedział(a):
    działa :)  zawsze coś, a skąd taki kupon?
    Kupony dają inni gracze z niemieckiego Forum.
    FAN2 (PL1) powiedział(a):
    Witam u mnie wyskakuje ze  literówka jakaś może być , zawsze działaja mi te kupony :(
    Wpisujesz ręcznie? Mógł już skończyć się czas działania tego kuponu.
    Diana

Diano ,tak do końca nie jest to dla mnie jasne ,skąd niemieccy gracze maja te kupony ? sami wymyślają ?, chyba nie skoro zespól akceptuje te kupony i nagrody z kuponu zostały dopisane 
    jak często pojawiaja się te kupony ? masz moze wiecej wiedzy na ten temat :)
    Kaspaldo @ pl 1
    Diano ,tak do końca nie jest to dla mnie jasne ,skąd niemieccy gracze maja te kupony ? sami wymyślają ?, chyba nie skoro zespól akceptuje te kupony i nagrody z kuponu zostały dopisane 
    Nie mam żadnych informacji odnośnie kuponów.
    Diana
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 176
    edytowano 18.12.2022
    Dwa nowe kody kuponu do wykorzystania
    GAMEPLANET22

WINTERFARM

• karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,082
    Kupony można znaleźć na portalach z grami lub o grach, mediach społecznościowych, czasopismach - jest to rodzaj promocji gry w stylu: "zagraj/załóż konto teraz i zgarnij dodatkowe nagrody". Czasem te kody są dedykowane wszystkim, czasem są np. tylko dla nowych graczy. W jednej z polskich gazet komputerowych bodajże w lato był kod promocyjny BF dla osób, które założą konto. 

nowe dzialają :) dzięki.
    jola62 @ pl 1
    karadok (PL1) powiedział(a):
    Kupony można znaleźć na portalach z grami lub o grach, mediach społecznościowych, czasopismach - jest to rodzaj promocji gry w stylu: "zagraj/załóż konto teraz i zgarnij dodatkowe nagrody". Czasem te kody są dedykowane wszystkim, czasem są np. tylko dla nowych graczy. W jednej z polskich gazet komputerowych bodajże w lato był kod promocyjny BF dla osób, które założą konto. 

karadok, dzięki za wyjaśnienie :)
    Kaspaldo @ pl 1
    Kolejny kod do wykorzystania 

WEIHNACHTEN2022

Dziękuję, kupon działa :)
    jola62 @ pl 1
                                                                           Nowy kod kuponu

BIGFARM2023

MonikaGien (PL1) powiedział(a):
                                                                           Nowy kod kuponu

BIGFARM2023

Dzięki, wykorzystany  :)
    Kaspaldo @ pl 1
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 153
    dzięki za kod:)
    Tella @ pl 1
    edytowano 04.04.2023
    w wyprzedażach BF jest darmowy zestaw do odbioru ( wejdzie w koszyczek BF )
    zetony do balonu ,zwykłe zetony , karma z wodorostów i nawoz 

Kaspaldo @ pl 1
  • sk0rpion (PL1)sk0rpion (PL1) PL1 Posty: 28
    Dziękuję za wiadomość )
    Dziękuję za koszyczek :)
    Odebrany :)

• Malwa621 (PL1)Malwa621 (PL1) PL1 Posty: 125
    Super, dziękuję, odebrane :)
    Nowe kody kuponów 
    WOWSPRINGBF23 INTERIASPRINGBF23 SPILSPRINGBF23  ( zasadniczo są takie same).
    Diana 
  • GDZIE ZNAJDĘ KOD KUPONU?
    HipFarmerka (PL1) powiedział(a):
    GDZIE ZNAJDĘ KOD KUPONU?
    WOWSPRINGBF23, INTERIASPRINGBF23, SPILSPRINGBF23- to są kody a żeby je wpisać wejdź w BF wyprzedaże i na dole będzie kupon i tam trzeba wpisać każdy oddzielnie.
    Diana 
    i jeszcze jeden RTLSPRINGBF23 
    będą aktywne do 7. 06.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik