Może powinnam w innym miejscu o tym napisać, ale napiszę tu. Właśnie skończyłam badanie działki na głównej. A teraz pojawiła się promocja na kupno działek. Tylko tych za diamenty nie można kupić taniej... Po co w takim razie jest na nich %? Dlaczego Zespół wprowadza nas w błąd? Na głównej brakuje mi tylko tych dwóch działek, za diamenty i po wcześniejszym badaniu. Badanie skończone, promocja się pojawiła ale cena działki jest taka sama jak przed promocją.... Skoro na ostatnie dwie działki nie ma promocji, może Zespół trochę pokombinuje, aby w czasie promocji nie było tam procentów, które oznaczają zniżkę???
Dzień dobry Nie ma możliwość zakupu tych dwóch działek za złoto ,dlatego promocja nie obowiązuje. A dlaczego są na nich procenty czekam na odpowiedz od Zespołu. Diana
Witam. Chciałam zgłosić błąd w silosie. Przeskakuje na inny produkt który jest pokazany jako kolejny. Dziś dwa razy wystąpił u mnie ten błąd i nie tylko u mnie.
Witam. Chciałam zgłosić błąd w silosie. Przeskakuje na inny produkt który jest pokazany jako kolejny. Dziś dwa razy wystąpił u mnie ten błąd i nie tylko u mnie.
Tego GGS nie potrafi naprawić od lat, ja już nawet nie piszę. W silosie rybnym też tak jest, to jest poza możliwością regulacji, ja już nie mam nadziei
Witam Przekażę ten błąd w raporcie, skontaktuj się w tej sprawie z Supportem gry. Diana
Dlaczego osoby z gry.pl nie mogą kupić złota na grecie? Próba kupna tam złota kończy się tak: Koleżanka dziś napisała, że na Tessie, któa dziś się skończyła, miała ro samo. W jej imieniu i w imieniu wszystkich, którzy nie mogą tam kupić złota, proszę o naprawienie tego błędu.
Dlaczego osoby z gry.pl nie mogą kupić złota na grecie? Próba kupna tam złota kończy się tak: Koleżanka dziś napisała, że na Tessie, któa dziś się skończyła, miała ro samo. W jej imieniu i w imieniu wszystkich, którzy nie mogą tam kupić złota, proszę o naprawienie tego błędu.
Witam Przekazałam, ale niech gracze których to dotyczy piszą do Supportu. Diana
Mam takie problemy z napisami - Chrome, Edge - Win 11: To tylko przykłady, praktycznie większość opisów działa w ten sposób. źle wyświetlają się litery i cyfry, przy czym jest to losowe. Pozdrawiam
Komentarz
Kraina marzen byla naprawiona. Mozna weisc.
Diana
Diana
jak zwykle nie można zobaczyć końcowej klasyfikacji
czy Zespół to kiedykolwiek poprawi?
Przekazałam .
Diana
Sklep nie działa
Już działa.
Diana
Diana
Właśnie skończyłam badanie działki na głównej.
A teraz pojawiła się promocja na kupno działek.
Tylko tych za diamenty nie można kupić taniej...
Po co w takim razie jest na nich %?
Dlaczego Zespół wprowadza nas w błąd?
Na głównej brakuje mi tylko tych dwóch działek, za diamenty i po wcześniejszym badaniu.
Badanie skończone, promocja się pojawiła ale cena działki jest taka sama jak przed promocją....
Skoro na ostatnie dwie działki nie ma promocji, może Zespół trochę pokombinuje, aby w czasie promocji nie było tam procentów, które oznaczają zniżkę???
oraz z %...upustu
????????
Nie ma możliwość zakupu tych dwóch działek za złoto ,dlatego promocja nie obowiązuje. A dlaczego są na nich procenty czekam na odpowiedz od Zespołu.
Diana
Diana
Przekażę ten błąd w raporcie, skontaktuj się w tej sprawie z Supportem gry.
Diana
Próba kupna tam złota kończy się tak:
Koleżanka dziś napisała, że na Tessie, któa dziś się skończyła, miała ro samo.
W jej imieniu i w imieniu wszystkich, którzy nie mogą tam kupić złota, proszę o naprawienie tego błędu.
Przekazałam, ale niech gracze których to dotyczy piszą do Supportu.
Diana
To tylko przykłady, praktycznie większość opisów działa w ten sposób. źle wyświetlają się litery i cyfry, przy czym jest to losowe.
Pozdrawiam
Dziękuję
Miki