dzień dobry no i historia z 2 częścią eventu znowu sie powtorzyła, nie i nie wróci, chociąz do końca 2 dni zostaly
jak dlugo mamy tolerowac takie zagrywki i błędy? mam wrażenie, ż ekipa która przejęla grę, wprowadza destrukcje aby pozbyc sie tej gry czyli ją normalnie uwalić;-(((
dzień dobry no i historia z 2 częścią eventu znowu sie powtorzyła, nie i nie wróci, chociąz do końca 2 dni zostaly
jak dlugo mamy tolerowac takie zagrywki i błędy? mam wrażenie, ż ekipa która przejęla grę, wprowadza destrukcje aby pozbyc sie tej gry czyli ją normalnie uwalić;-(((
Pozdrawiam. Przykro mi ale błędu nie można odtworzyć na serwerze testowym i obecnie pomaga tylko przelogowanie pod warunkiem że wyzwania prędkości nie zostały już zakończone.
Rozpoczął się nowy sezon jeździecki i nie wyświetlają się nagrody: śnieżna brama i śnieżne ogrodzenie... Ten błąd występuje w lidze platynowej i diamentowej.
Rozpoczął się nowy sezon jeździecki i nie wyświetlają się nagrody: śnieżna brama i śnieżne ogrodzenie... Ten błąd występuje w lidze platynowej i diamentowej.
haloooo dzien dobry pojawiła sie kraina marzeń, ale znowu nie mozna wejsc!! no przynajmniej ja nie moge wejść ps. juz weszłam, ale tyle czyszczenia to jeszcze nigdy nie dokonałam..
Przelogowałam z 5 razy, wyczyściłam komputer i nic, za jakiś czas weszłam i były, potem znowu nie było i tak cały czas. Raz są, raz nie ma a na Grecie tak samo.
Po naciśnięciu przycisku "dodaj złoto" kursor przestaje reagować i nie otwiera się strona gdzie można kupić złoto. Wiele razy sprawdzałam i gra działa do momentu kiedy znów nie nacisnę "dodaj złoto"
Efekt kliknięcia na strzałkę, która powinna zaprowadzić do farmy, na której jest krasnal: po kliknięciu strzałka nadal jest zielona Mam szukać krasnala na wszystkich farmach? Dziękuję za taką zabawę...
Efekt kliknięcia na strzałkę, która powinna zaprowadzić do farmy, na której jest krasnal: po kliknięciu strzałka nadal jest zielona Mam szukać krasnala na wszystkich farmach? Dziękuję za taką zabawę...
Dobry wieczór Podejrzewam że nagrodę już dostałaś ,jest błąd i nie widać nagród jak je otrzymujesz. We wtorek zostanie naprawiony, poinformowałam o tym fakcie w Nowinkach. Diana
Dobry wieczór Podejrzewam że nagrodę już dostałaś ,jest błąd i nie widać nagród jak je otrzymujesz. We wtorek zostanie naprawiony, poinformowałam o tym fakcie w Nowinkach. Diana
Diano, wtedy nie dostałam nagrody bo nawet nie mogłam wybrać garnka nie było krasnala choć strzałka była zielona najpierw pokazało mi się to okno budowy jak zamknęłam to okno, strzałka była zielona ale nadal nic z kliknięcia na nią nie było a jak się wylogowałam, strzałka zrobiła się szara
więc jak nie wybrałam garnka bo nie mogłam tego zrobić, raczej nagrody nie dostałam.
To czekamy na naprawę
Dziś miałam identyczną sytuację, tym razem po kliknięciu na zieloną strzałkę przeniosło mnie na kwiatową. I otworzyło się okno budowy. Zamknęłam okno, strzałka nadal była zielona. Próbowałam znaleźć krasnala, nic z tego. Tym razem po wylogowaniu strzałka nadal była zielona... I znów przeniosło mnie na kwiatową i otworzyło się okno budowy...
Po ostatniej aktualizaji "Patryk" miał działać poprawnie... a znów jest coś nie tak efekt dzisiejszego kliknięcia na zieloną strzałkę, która miała zaprowadzić na farmę z psikusem:
Komentarz
no i historia z 2 częścią eventu znowu sie powtorzyła, nie i nie wróci, chociąz do końca 2 dni zostaly
Przykro mi ale błędu nie można odtworzyć na serwerze testowym i obecnie pomaga tylko przelogowanie pod warunkiem że wyzwania prędkości nie zostały już zakończone.
Ten błąd występuje w lidze platynowej i diamentowej.
Diana
Czy będzie możliwe zobaczenie jak one wyglądają, a po drugie czy będą one działać gdybym je wybrała?
Diana
Brawo ggs
Diana
Przekazałam już.
Diana
Dostałam informację że zostało to już naprawione .
Diana
Już to zgłosiłam na chwile obecną pomaga przelogowanie się.
Diana
dzien dobry
pojawiła sie kraina marzeń, ale znowu nie mozna wejsc!!
no przynajmniej ja nie moge wejść
ps. juz weszłam, ale tyle czyszczenia to jeszcze nigdy nie dokonałam..
Zgłosiłam ,może ponowne zalogowanie się pomoże?
Diana
Ilość pozostaje bez zmian, skraca się tylko czas po ulepszeniu widać to tu
Diana
Zgłosiłam ten fakt. Już można wejść.
Diana
po kliknięciu strzałka nadal jest zielona
Mam szukać krasnala na wszystkich farmach? Dziękuję za taką zabawę...
Podejrzewam że nagrodę już dostałaś ,jest błąd i nie widać nagród jak je otrzymujesz. We wtorek zostanie naprawiony, poinformowałam o tym fakcie w Nowinkach.
Diana
bo nawet nie mogłam wybrać garnka
nie było krasnala choć strzałka była zielona
najpierw pokazało mi się to okno budowy
jak zamknęłam to okno, strzałka była zielona
ale nadal nic z kliknięcia na nią nie było
a jak się wylogowałam, strzałka zrobiła się szara
więc jak nie wybrałam garnka bo nie mogłam tego zrobić, raczej nagrody nie dostałam.
To czekamy na naprawę
Dziś miałam identyczną sytuację, tym razem po kliknięciu na zieloną strzałkę przeniosło mnie na kwiatową. I otworzyło się okno budowy.
Zamknęłam okno, strzałka nadal była zielona. Próbowałam znaleźć krasnala, nic z tego. Tym razem po wylogowaniu strzałka nadal była zielona... I znów przeniosło mnie na kwiatową i otworzyło się okno budowy...
a znów jest coś nie tak
efekt dzisiejszego kliknięcia na zieloną strzałkę, która miała zaprowadzić na farmę z psikusem: