Od wczorajszej aktualizacji mam na farmie takie cos na glownej farmie jak i na Grety,wczoraj wieczorem czyscilam ciasteczka i byo oki i dzis znow mi to wyskoczylo co to ma byc?Nastepny poaktualizacyjny blad?
Od wczorajszej aktualizacji mam na farmie takie cos na glownej farmie jak i na Grety,wczoraj wieczorem czyscilam ciasteczka i byo oki i dzis znow mi to wyskoczylo co to ma byc?Nastepny poaktualizacyjny blad?
Witam Przekazałam do Zespołu, jednak na odpowiedz musimy poczekać do poniedziałku. A sprawdziłaś może czy ten problem występuje na innej przeglądarce? Diana
...Krótki filmik jaki można zobaczyć ...odsłania wulkan ..., więc na to wychodzi że to Wyspa wulkaniczna ...?? , by się dowiedzieć wychodzi że trzeba poczekać na dalszy ciąg ..? )))
Na głównej farmie licznik pokazuje, że Kraina Marzeń Teresy trwa jeszcze ponad godzinę, przechodzimy na Krainę Marzeń a tam jeszcze 7 dni i Tereska rozwija farmę od nowa ??. Wejście od czasu do czasu i kolejna paranoja.
GDZIE JEST KRAINA MARZEŃ??? DZIŚ MIAŁA SIĘ KOŃCZYĆ, WCHODZĘ ABY JESZCZE COŚ ZROBIĆ I MAM TO, CO TYDZIEŃ TEMU... ZRESETOWALI TESSĘ DO STANU POCZĄTKOWEGO...
ODDAJCIE TO, CO ZROBIŁAM PRZEZ TYDZIEŃ!!!!! I DAJCIE DIAMENTY, NA KTÓRE PRACOWAŁAM!!!!!!!
GDZIE JEST KRAINA MARZEŃ??? DZIŚ MIAŁA SIĘ KOŃCZYĆ, WCHODZĘ ABY JESZCZE COŚ ZROBIĆ I MAM TO, CO TYDZIEŃ TEMU... ZRESETOWALI TESSĘ DO STANU POCZĄTKOWEGO...
ODDAJCIE TO, CO ZROBIŁAM PRZEZ TYDZIEŃ!!!!! I DAJCIE DIAMENTY, NA KTÓRE PRACOWAŁAM!!!!!!!
Witam Trwa naprawa ,jak się zakończy nagrody zostaną wypłacone. Diana
Komentarz
Przekazałam informację do Zespołu gry.
Diana
Przekazałam do Zespołu, jednak na odpowiedz musimy poczekać do poniedziałku. A sprawdziłaś może czy ten problem występuje na innej przeglądarce?
Diana
Zimowych chlew znajdziesz w wersjach wyglądu zwykłego chlewika.
To na te nie działa. Dodam tylko, że ta nakładka 50% więcej świnek daje mniej niż chlew tropikalny, więc żadna to radocha.
Niektóre nakładki też nie działają na pola, kurniki czy obory.
Nakładki tego typu działają z reguły na zwykłe pola, chlewy, kurniki i obory. Ta nakładka na świnie działa tylko przez 1dzień.
Diana
Diana
Nadal masz problemy? Albo teraz wszystko jest w porządku. Spróbuj zaktualizować grę. Jeśli problem będzie się powtarzał, daj mi znać.
Liga Farmerska będzie za parę dni.
Diana
że to Wyspa wulkaniczna ...?? , by się dowiedzieć wychodzi że trzeba poczekać
na dalszy ciąg ..?
Przepraszam ,ale nie robiłam Krainy marzeń Grety i nie wiem kiedy się zakończyła.
Diana
Właśnie się rozpoczął.
Diana
DZIŚ MIAŁA SIĘ KOŃCZYĆ, WCHODZĘ ABY JESZCZE COŚ ZROBIĆ I MAM TO, CO TYDZIEŃ TEMU...
ZRESETOWALI TESSĘ DO STANU POCZĄTKOWEGO...
ODDAJCIE TO, CO ZROBIŁAM PRZEZ TYDZIEŃ!!!!!
I DAJCIE DIAMENTY, NA KTÓRE PRACOWAŁAM!!!!!!!
Trwa naprawa ,jak się zakończy nagrody zostaną wypłacone.
Diana