Strona główna Problemy techniczne i błędy

Beta Big Farm w HTML5 – opinie i zgłoszenia błędów

115

Komentarz

  • Witam tak samo mam problem z zasiewem na farmie wikingów. mam nadzieje że uda się naprawić szybko
  • Rafał J. (PL1)Rafał J. (PL1) PL1 Posty: 27
    Trzeba zburzyć pole i zbudować jeszcze raz , wtedy można siać normalnie . Przynajmniej u mnie tak zadziałało na farmie Wikingów :)
  • u mnie też pomogło zburzenie pola i postawienie nowego
  • Zespół od rana chyba ostro leczy kaca bo  błędy jak były wczoraj tak dalej są :-(.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):

    A może tak wszystko na farmach zgruzować i postawić na nowo.
    Na wyspie cuda, na smakoszu nie można posiać bez ponownego zalogowania. Za kręcenie kołem 2 dni wzmocnienia po przelogowaniu zamienia się na 1 dzień:

    Witam
    Jest to problem z wyświetlaniem. Stara premia działała na wszystkich farmach a nowa działa tylko na głównej ,smakoszu i kwiatowej. Nowa premia powinna zacząć działać po upływie  czasu starej premii.
    Problem z wyspą tymczasową właśnie jest naprawiany.
    Masakracja (PL1) powiedział(a):
    Kolejny problem po uruchomieniu wyspy :( na farmie kwiatowej by rozpocząć produkcję w sklepie trzeba za każdym razem się przelogować :(
    Zgłosiłam już ten błąd. Poprawka powinna to naprawić.
    Diana
  • Witam
    Jest to problem z wyświetlaniem. Stara premia działała na wszystkich farmach a nowa działa tylko na głównej ,smakoszu i kwiatowej. Nowa premia powinna zacząć działać po upływie  czasu starej premii.
    Problem z wyspą tymczasową właśnie jest naprawiany.
    Masakracja (PL1) powiedział(a):
    Kolejny problem po uruchomieniu wyspy :( na farmie kwiatowej by rozpocząć produkcję w sklepie trzeba za każdym razem się przelogować :(
    Zgłosiłam już ten błąd. Poprawka powinna to naprawić.
    Diana
    Na głównej farmie nie działa stara premia, jeden dzień wzmocnienia w plecy, a suport jak zwykle pewnie odpisze, że nie stwierdzono nieprawidłowości na farmie.
    Niezapowiedziana przerwa techniczna i poprawka nic nie wniosła tylko przerwę w grze, jedno pole w dalszym ciągu nie można nic posiać.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Witam
    Jest to problem z wyświetlaniem. Stara premia działała na wszystkich farmach a nowa działa tylko na głównej ,smakoszu i kwiatowej. Nowa premia powinna zacząć działać po upływie  czasu starej premii.
    Problem z wyspą tymczasową właśnie jest naprawiany.
    Masakracja (PL1) powiedział(a):
    Kolejny problem po uruchomieniu wyspy :( na farmie kwiatowej by rozpocząć produkcję w sklepie trzeba za każdym razem się przelogować :(
    Zgłosiłam już ten błąd. Poprawka powinna to naprawić.
    Diana
    Na głównej farmie nie działa stara premia, jeden dzień wzmocnienia w plecy, a suport jak zwykle pewnie odpisze, że nie stwierdzono nieprawidłowości na farmie.
    Niezapowiedziana przerwa techniczna i poprawka nic nie wniosła tylko przerwę w grze, jedno pole w dalszym ciągu nie można nic posiać.
     Musisz zburzyć pole i zbudować je na nowo. Poprawka wyeliminowała błąd u graczy, którzy dziś po poprawce wejdą na farmę.
    Diana
  • rici54 (PL1)rici54 (PL1) PL1 Posty: 6
    pomimo konserwacji nadal nie można siać na polu.
  • bobo06 (PL1)bobo06 (PL1) PL1 Posty: 32
    jeszcze się nie zdarzyło, żeby szybko zareagowano na skargi dodatkowa farma nie działa wiele skarg ale jakoś nie widzę ani jednego słowa reakcji od moderatora, może to jest dodatkowy element tej gry.
    bobo06 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    bobo06 (PL1) powiedział(a):
    jeszcze się nie zdarzyło, żeby szybko zareagowano na skargi dodatkowa farma nie działa wiele skarg ale jakoś nie widzę ani jednego słowa reakcji od moderatora, może to jest dodatkowy element tej gry.
    Dobry wieczór :)
    Radzę zapoznać się z wpisami powyżej. Już wczoraj pojawiła się informacja, że trzeba zburzyć pole i zbudować je od nowa, możliwość siania wraca.
    Diana
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    edytowano 25.02.2021
    chmurka80 (PL1) powiedział(a):
    fajna ta aktualizacja...tak mam od wczoraj
    Witam :smile:
    Zgłosiłam to ,czekam na odpowiedz od Zespołu.
    @chmurka80 (PL1) sprawdź jak możesz czy na innej przeglądarce masz ten sam problem. Prawdopodobnie problem jest w jednym z dodatków jakie masz włączone   .
    Diana
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 138
    Błąd w parku radości.
    Miałam załadowany kiosk na 6 h, w czasie stawiania kiosk się rozpadł, czary maryyyy i go nie ma na polu.
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    MonikaGien (PL1) powiedział(a):
    Błąd w parku radości.
    Miałam załadowany kiosk na 6 h, w czasie stawiania kiosk się rozpadł, czary maryyyy i go nie ma na polu.
    Dobry wieczór :smile:
    Jutro to zgłoszę.
    Diana
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 138
    Witam. Po aktualce nie można wejść w krowią społeczność, wyskakuje po lewej stronie takie coś:

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    edytowano 07.07.2021
    MonikaGien (PL1) powiedział(a):
    Witam. Po aktualce nie można wejść w krowią społeczność, wyskakuje po lewej stronie takie coś:

    Witam :)
    Już to zgłosiłam. Czekamy na naprawę.
    Diana
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 503
    Od kilku dni nie jest możliwe nakarmienie psa i kota oraz zebranie produktów i upraw jednym kliknięciem. Trzeba klikać wielokrotnie, co zniechęca do gry.



  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    makao (PL1) powiedział(a):
    Od kilku dni nie jest możliwe nakarmienie psa i kota oraz zebranie produktów i upraw jednym kliknięciem. Trzeba klikać wielokrotnie, co zniechęca do gry.
    Witam  :)
    Spróbuj może wyczyścić ciasteczka. Zgłosiłam już ten fakt do Zespołu gry.
    Diana 
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 138
    Witam
    Od kilku dni nie działa mi zwinny siewnik na mleczarniach. Klikam, klikam i nic.

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    MonikaGien (PL1) powiedział(a):
    Witam
    Od kilku dni nie działa mi zwinny siewnik na mleczarniach. Klikam, klikam i nic.

    Dobry wieczór :)
    Błąd już jakiś czas temu zgłosiłam ,czekamy na naprawę. Działa jak włączasz więcej produkcji, na chwilę obecną nie można uruchomić samej mleczarni korzystając z siewnika.
    Diana
  • Jak już gram a gram od czasu do czasu to na jednym z monitorów mam obcięty kawałek gry:

    Kraina Marzeń jest ok, na głównej po prawej stronie obcięty biały pasek. Takie obcięcie jest na farmie głównej. Na przeglądanych stronach i krainie nie ma tego ??>

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Jak już gram a gram od czasu do czasu to na jednym z monitorów mam obcięty kawałek gry:

    Kraina Marzeń jest ok, na głównej po prawej stronie obcięty biały pasek. Takie obcięcie jest na farmie głównej. Na przeglądanych stronach i krainie nie ma tego ??>
    Witam
    Masz włączony program do blokowania reklam?Ten biały pasek jest zamiast reklamy.
    Diana
  • Tak pewnie, na krainie i na forum nie ma takiego paska, partnerka też gra z takimi samymi ustawieniami i zabezpieczeniami i takiego paska nie ma. Co wejdę raz od święta to same negatywne nowości i niespodzianki. Nie ma co się przejmować i wracać do innej gry.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Tak pewnie, na krainie i na forum nie ma takiego paska, partnerka też gra z takimi samymi ustawieniami i zabezpieczeniami i takiego paska nie ma. Co wejdę raz od święta to same negatywne nowości i niespodzianki. Nie ma co się przejmować i wracać do innej gry.
    Na Forum nie ma reklam i nie ma paska w Krainie chyba też ne ma reklam.
    Diana
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 434
    Witam mam problem  z grą stale mi wyłacza i nie mogę nic zrobić tak się dzieje w soboę i w niedzielę. Są mistrzostwa  i  w krainie marzeń też są misje do robienia ,ale jak je robić skoro wyłacza  .Gra sama się wyłacza i włacza jak to grać naprawde odechciewa się wszystkiego Nie wiem czy w dobrym wątku zamieściłam wpis .Najwyżej mi przesuną albo usuną .

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    miki1948 (PL1) powiedział(a):
    Witam mam problem  z grą stale mi wyłacza i nie mogę nic zrobić tak się dzieje w soboę i w niedzielę. Są mistrzostwa  i  w krainie marzeń też są misje do robienia ,ale jak je robić skoro wyłacza  .Gra sama się wyłacza i włacza jak to grać naprawde odechciewa się wszystkiego Nie wiem czy w dobrym wątku zamieściłam wpis .Najwyżej mi przesuną albo usuną .
    Witam :)
    @miki1948 (PL1) Przeniosłam Twój wpis w odpowiednie miejsce. Zgłosiłam problem z grą.
    Diana
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,911
    miki1948 (PL1) powiedział(a):
    Witam mam problem  z grą stale mi wyłacza i nie mogę nic zrobić tak się dzieje w soboę i w niedzielę. Są mistrzostwa  i  w krainie marzeń też są misje do robienia ,ale jak je robić skoro wyłacza  .Gra sama się wyłacza i włacza jak to grać naprawde odechciewa się wszystkiego Nie wiem czy w dobrym wątku zamieściłam wpis .Najwyżej mi przesuną albo usuną .
    Witaj ponownie :)
    Sprawdzona Twoje konto i oto odpowiedz jaką dostałam " uzyskujesz dostęp do tego samego konta z dwóch różnych adresów IP, co może powodować  częste wylogowanie". Może ktoś inny ma również dostęp do Twojego konta w grze?
    Diana
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 434
    Witam dziękuję za odpowiedź  Dzisiaj było znacznie lepiej. Nikomu nie dawałam mojego hasła do gry i raczej to nie możliwe żeby ktoś się logował na moją farmę .

  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 434
    Od niedzieli mam zablokowany ewent na smakoszu  nie mogę przejść do następnej pozycji na 2 miałam udostępnić ryby i jęczmień  i zrobiłam to. Pod sczypcami pokazuje jeszcze że coś trzeba zrobić z jajkami ale nie wiem co bo nie ma ani zbierz ani udostępnij  i nie przechodzi dalej 


  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 123
    miki1948 (PL1) powiedział(a):
    Od niedzieli mam zablokowany ewent na smakoszu  nie mogę przejść do następnej pozycji na 2 miałam udostępnić ryby i jęczmień  i zrobiłam to. Pod sczypcami pokazuje jeszcze że coś trzeba zrobić z jajkami ale nie wiem co bo nie ma ani zbierz ani udostępnij  i nie przechodzi dalej 

    Jajka też trzeba udostępnić
    Tella @ pl 1
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 434
    Tylko jak mam udoatępnić skoro nie  mam  takiej opcji zaznaconej są tylko 2 paski  do udostepnienie a 3 nie ma 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik