Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :( :(

11218

Komentarz

  • big bamber (PL1)big bamber (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 05.08.2020
    Co to ma być ??? 

    Misje zaczęte zebrana już prawie wszystko a tu nagle niespodzianka. 

    PRZERWA + BRAK NAMIOTU 

    Naprawdę dziękuję wspaniały GGS :)

    nie pozdrawiam 

    Nie dało się tego przewidzieć Moderator zamieścił post o 10:41..

    A Namiot powinien być na miejscu o 10:30 jak zegar wskazuje i stać do końca MS a nie, że my (gracze) jesteśmy stratni ...

    Bo namiot pojawia się np. 10 minut później albo pojawia się o kompletnie innej porze bo zegar się zwiesił .. 
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,551
    To już także tradycja, aktualizacja podczas nowego eventu. Jakby nie dało się poczekać. Ile razy już tak było? 


  • Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    To już także tradycja, aktualizacja podczas nowego eventu. Jakby nie dało się poczekać. Ile razy już tak było? 
    Dużooooo.. Już kiedyś pisałam róbcie sobie aktualizacji w nocy.... albo bez wyłączenia serwerów hahaha


  • ManagerWaldi (PL1)ManagerWaldi (PL1) PL1 Posty: 261
    edytowano 21.08.2020
    Gracze mają płacić kupując złoto, ale wymagać czegokolwiek nie mogą. Tyle uwag i wskazówek przekazaliśmy a zespół GGS robi swoje, po swojemu i jak im pasuje.
    Od kilku dni przy karmieniu psa na każdej z farm brakuje po jednej gwiazdce, w sumie 3 gwiazdki przy karmieniu.
    Post edited by ManagerWaldi (PL1) on

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    Samolot, w sumie ciekawe. Ale brak marchewek w Oszą. Czyli normalka. 
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 439
    Witam marchewki są tam gdzie wszystkie nasina do siewu tylko pod ikonką samolotu  za dolary i za złoto .tylko że z tego samolotu to nic nie rozumiem ile tego potrzeba żeby wyrównać w sumie to do kitu ,samolot to czysciciel magazynu a w dolarach rewolucji nie ma 

  • big bamber (PL1)big bamber (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 05.09.2020
    .
    Post edited by big bamber (PL1) on
  • witam serdecznie:)))
    niktmi nie odpisuje..ani support ani nasza moderator wiec jestem zmuszony zapytac..poinformowac na forum:)
    taki mam maly blad lub nie wiem co to jest skoro spece z ggs nie daja rady naprawic a wiem ze byli u mnie na farmie..skojarzylem po zaczetym czasie zadokowanego statku w porcie..ju mowie co to za blad.mam 2 obory ogromne obory..a ilosc mleka jak z obfitej obory.zaraz dodam screeny..problem chyba pojawil sie po zbudowaniu krowiej spolecznosci.zauwazylem  ze nie mam tyle mleka ile ma inny sojusznik z taka sama kara, wykuionymi busterami.dodam rowienz ze ow te ogromne obory nie reaguja na traktorek silacza:(((
    czekam na odpowiedz supproru:))
    Karol19864 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    Karol19864 (PL1) powiedział(a):
    witam serdecznie:)))
    niktmi nie odpisuje..ani support ani nasza moderator wiec jestem zmuszony zapytac..poinformowac na forum:)
    taki mam maly blad lub nie wiem co to jest skoro spece z ggs nie daja rady naprawic a wiem ze byli u mnie na farmie..skojarzylem po zaczetym czasie zadokowanego statku w porcie..ju mowie co to za blad.mam 2 obory ogromne obory..a ilosc mleka jak z obfitej obory.zaraz dodam screeny..problem chyba pojawil sie po zbudowaniu krowiej spolecznosci.zauwazylem  ze nie mam tyle mleka ile ma inny sojusznik z taka sama kara, wykuionymi busterami.dodam rowienz ze ow te ogromne obory nie reaguja na traktorek silacza:(((
    czekam na odpowiedz supproru:))
    Witam:)
    Jutro to zgłoszę.
    Diana
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 169
    edytowano 09.09.2020

  • Koło fortuny nie zalicza wykręconych żetonów w czasie kręcenia i to nie od dziś. Na dodatek inni gracze nie widzą moich wpisów. To już tradycja, ale widzą, że coś napisałem.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • big bamber (PL1)big bamber (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 19.09.2020
    :)
    Post edited by big bamber (PL1) on
  • bobik44 (PL1)bobik44 (PL1) PL1 Posty: 22
    U mnie resetują się łowiska po przejściu na inne farmy
    bobik44 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    bobik44 (PL1) powiedział(a):
    U mnie resetują się łowiska po przejściu na inne farmy
    Witam :)
    W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka. Czasami pomaga zwykle odświeżenie strony. W ostateczności - gdy te sposoby zawiodą - zwróć się proszę do Supportu gry.
    Diana
  • Liga farmerska, 5 zdobytych medali i wiele innych. W podsumowaniu wszystkie medale na zero i diamentów jak na lekarstwo, tylko podstawowa ilość. 
    Koło fortuny nie tylko na głównej farmie nie dolicza zdobytych żetonów, na Krainie Marzeń to samo.
    Tak na marginesie nie widzę odpowiedzi na zgłaszane z mojej strony błędy.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Liga farmerska, 5 zdobytych medali i wiele innych. W podsumowaniu wszystkie medale na zero i diamentów jak na lekarstwo, tylko podstawowa ilość. 
    Koło fortuny nie tylko na głównej farmie nie dolicza zdobytych żetonów, na Krainie Marzeń to samo.
    Tak na marginesie nie widzę odpowiedzi na zgłaszane z mojej strony błędy.
    Witam :)
    Koło fortuny dolicza zdobyte żetony. Nim koło zatrzyma się na zdobytych żetonach już są dopisane do konta.
    To nie jest błąd. Odnośnie Ligi farmerskiej jeśli uważasz, że dostałeś za mało diamentów niż powinieneś to skontaktuj się z Supportem gry.
    Diana
  • Diana powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Liga farmerska, 5 zdobytych medali i wiele innych. W podsumowaniu wszystkie medale na zero i diamentów jak na lekarstwo, tylko podstawowa ilość. 
    Koło fortuny nie tylko na głównej farmie nie dolicza zdobytych żetonów, na Krainie Marzeń to samo.
    Tak na marginesie nie widzę odpowiedzi na zgłaszane z mojej strony błędy.
    Witam :)
    Koło fortuny dolicza zdobyte żetony. Nim koło zatrzyma się na zdobytych żetonach już są dopisane do konta.
    To nie jest błąd. Odnośnie Ligi farmerskiej jeśli uważasz, że dostałeś za mało diamentów niż powinieneś to skontaktuj się z Supportem gry.
    Diana
    Koło fortuny nie dolicza wykręconych żetonów, przed włączeniem kręcenia 8x sprawdzam mam przykładowo 185, w trakcie kręcenia wpada 3+1+1 razem 5 żetonów a po 8 bonusowym kręceniu licznik dalej wskazuje 185. Sprawdziłem czy dolicza przy kolejnych kręceniach stare zdobyte żetony, też nie. Zaczynam kolejne kręcenie x8 gdyby doliczał stare żetony to powinno zostać po włączeniu 182, ale niestety odlicza 8 i zostaje 177. Jak by nie liczyć nie dolicza. Kolejne kręcenia zrobię print scrn przed rozpoczęciem kręcenia i po zdobyciu żetonu/nów po kręceniu skoro dolicza na dowód.



    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Diana powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Liga farmerska, 5 zdobytych medali i wiele innych. W podsumowaniu wszystkie medale na zero i diamentów jak na lekarstwo, tylko podstawowa ilość. 
    Koło fortuny nie tylko na głównej farmie nie dolicza zdobytych żetonów, na Krainie Marzeń to samo.
    Tak na marginesie nie widzę odpowiedzi na zgłaszane z mojej strony błędy.
    Witam :)
    Koło fortuny dolicza zdobyte żetony. Nim koło zatrzyma się na zdobytych żetonach już są dopisane do konta.
    To nie jest błąd. Odnośnie Ligi farmerskiej jeśli uważasz, że dostałeś za mało diamentów niż powinieneś to skontaktuj się z Supportem gry.
    Diana
    Koło fortuny nie dolicza wykręconych żetonów, przed włączeniem kręcenia 8x sprawdzam mam przykładowo 185, w trakcie kręcenia wpada 3+1+1 razem 5 żetonów a po 8 bonusowym kręceniu licznik dalej wskazuje 185. Sprawdziłem czy dolicza przy kolejnych kręceniach stare zdobyte żetony, też nie. Zaczynam kolejne kręcenie x8 gdyby doliczał stare żetony to powinno zostać po włączeniu 182, ale niestety odlicza 8 i zostaje 177. Jak by nie liczyć nie dolicza. Kolejne kręcenia zrobię print scrn przed rozpoczęciem kręcenia i po zdobyciu żetonu/nów po kręceniu skoro dolicza na dowód.


    Witam :)
    To skontaktuj się z Supportem gry.
    Diana
  • Do suportu już dawno pisałem, ale odpowiedzi jak zwykle nie ma, a jak będzie to jak odpowiedź moderatora, że dodają się prawidłowo.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Do suportu już dawno pisałem, ale odpowiedzi jak zwykle nie ma, a jak będzie to jak odpowiedź moderatora, że dodają się prawidłowo.
    Jak posiadasz screeny to prześlij je do mnie w wiadomości.
    Diana 
  • Super, przed każdym kręceniem trzeba zrobić screeny bo nigdy nie wiadomo kiedy trafi się na żetony. Problem dalej występuje a informatycy są tak biegli w swojej pracy, że nic nie znajdują, ewentualnie mają to w nosie.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Kolejne straty, kupione skrzynki za muszelki z wyspy nie pojawiają się w piwnicy. Kolejna strata za pracę.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Kolejne straty, kupione skrzynki za muszelki z wyspy nie pojawiają się w piwnicy. Kolejna strata za pracę.
    Witam :)
    Wystarczy odświeżyć stronę i skrzynki pojawia się w piwnicy.
    Diana
  • Witam, mam żniwiarkę i robiłam duża ilość ciast w piekarni !!! po pewnym czasie zorientowałam się, że brakuje mi 14 tys złota z czego ok. 300 szt. złota zabrało przyśpieszenia. problem jest w tym, że jak robiłam za pomocą żniwiarki ciągle świeciła się na zielono czyli niczego nie brakowało, a po za tym mam w ustawieniach zaznaczone 25 szt. złota czyli powinno być taka informacja - nic nie było, po odświeżeniu dopiero pisało 4,5 k złot.... to jest oszustwo ... nic nie pisało a zabrało ... liczę na oddanie złota.. 
  • ManagerWaldi (PL1)ManagerWaldi (PL1) PL1 Posty: 261
    edytowano 18.10.2020
    Wyspa polarna tak wspaniała, że pierwsze zadanie nie można wykonać, na polu nic wstawić nie można. Cuda, cudeńka.
    Kolejny raczej nie błąd tylko zabranie jednego dnia wzmocnień punktów doświadczenia. Po zalogowaniu były dwa teraz po 15 minutach już jest tylko jeden. 

    BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :(:(

    Ciąg dalszy farma smakosza jedno z pól nie można nic posiać bez przelogowania.
    Post edited by ManagerWaldi (PL1) on

    ManagerWaldi @ pl 1
  • hazhi8 (PL1)hazhi8 (PL1) PL1 Posty: 21
    nie mogę siać na polach farmy wikingów
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,586
    big bamber (PL1) powiedział(a):
    Witam, mam żniwiarkę i robiłam duża ilość ciast w piekarni !!! po pewnym czasie zorientowałam się, że brakuje mi 14 tys złota z czego ok. 300 szt. złota zabrało przyśpieszenia. problem jest w tym, że jak robiłam za pomocą żniwiarki ciągle świeciła się na zielono czyli niczego nie brakowało, a po za tym mam w ustawieniach zaznaczone 25 szt. złota czyli powinno być taka informacja - nic nie było, po odświeżeniu dopiero pisało 4,5 k złot.... to jest oszustwo ... nic nie pisało a zabrało ... liczę na oddanie złota.. 
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Wyspa polarna tak wspaniała, że pierwsze zadanie nie można wykonać, na polu nic wstawić nie można. Cuda, cudeńka.
    Kolejny raczej nie błąd tylko zabranie jednego dnia wzmocnień punktów doświadczenia. Po zalogowaniu były dwa teraz po 15 minutach już jest tylko jeden. 

    BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :(:(

    Ciąg dalszy farma smakosza jedno z pól nie można nic posiać bez przelogowania.
    hazhi8 (PL1) powiedział(a):
    nie mogę siać na polach farmy wikingów
    Witam :)
    @bigbamber (PL1) Proszę ,abyś skontaktowała się z Suportem gry. Tylko oni mają możliwość sprawdzenie .
    @ManagerWaldi (PL1) Zgłosiłam problem z polem na smakoszu.
    @hazhi8 (PL1) Zburz pole na wyspie i postaw je raz jeszcze. Możliwość siania wróci.
    Diana
  • Diana powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Do suportu już dawno pisałem, ale odpowiedzi jak zwykle nie ma, a jak będzie to jak odpowiedź moderatora, że dodają się prawidłowo.
    Jak posiadasz screeny to prześlij je do mnie w wiadomości.
    Diana 
    Posiadam screny ale przesłać nie mogę bo jestem ignorowany:
    Przed kręceniem:

    kręcimy i jest jeden żeton i nic nie doliczone:


    ManagerWaldi @ pl 1
  • Dobry wieczór,

    Coś wiadomo na temat wzmocnień na : 
    - Sklep
    - Kopalnie
    -Mleczarnie 
     itd . ? 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik