Aktualizacja 2020/05/28 -Więcej Diamentów

Witajcie Farmerzy 
Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana

Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana

Przydatne strony:
0
Komentarz
stawiałam je tam gdzie chciałam aby były.... a teraz rozbiegły się po całej farmie a dodatkowo nie jestem w stanie skontrolować teraz czy są wszystkie.
So Cute
Jest to błąd,który dziś zostanie naprawiony.
Diana
Diamentowe kwiaty i nasiona pewnie wkrótce się pojawią. Siać je będzie można na polach łąkach i ogrodach.obecnie.
Diana
Diana
Poza tym aktualizacja, co tez jest już normą, jest dla graczy grających złotem. Takie sztuczki nie ze mną, ja i tak nie złamię się . Po prostu odpuszczę sobie te wspaniałości za złoto=pieniądze.
W drzewka w koniach to jakiś granat walnął, rozsypały się. A może w ramach aktualizacji ruchome odnóża dostały? I jeszcze ten stojak na trofea, co to ma być? Po co takie ustrojstwo?, jak jest tego przydatność do gry? (chyba tylko pamięć zapycha). Wyścigi koni lepiej poprawcie, bo dalej grać nie idzie.
Za dolary oprócz rozbudowy budynków niewiele już można zrobić, kiedyś były oferty specjalne, teraz nie ma.
So Cute
Brak jednej brzozy jest znamienny, pewnie odeszła na stałe;) albo ją coś ścięło.
Cholera jeszcze samolotów na farmie brakuje, a lotnisko już jest...
Ja już tych drzew nie liczę, nie patrzę gdzie są , a niech próchnieją. Takiej beznadziejnej aktualizacji jeszcze nie było. Od miesięcy piszę, jak powinno robić się aktualizacje i nowości. Ale kogo to obchodzi, tylko kasa liczy się
Totalna porażka. Do tego stojaki na trofea oszpeciły wygląd stadniny. Nowości gonią nowości, tymczasem rozwój Kociej Kryjówki stoi w miejscu. Po co więc w ogóle się pojawiła w grze?.
So Cute
właśnie co z kocią kryjówką????
Drzewka w Stadninie nie zginęły,zmieniły swoją pozycję.Każdy gracz ma taką samą liczbę drzew, jaką miał przed aktualizacją.Niestety nie można tego zmienić . Nie mam żadnych informacji odnośnie kociej kryjówki.
Diana
rozumiem ze mam taką samą ilość drzewek, ale chciałabym je mieć na swoim miejscu. jeszcze niedawno pisałaś ze to błąd i będzie naprawione.
So Cute
Diana
To jest nielogiczne, chociaż kiedyś czytałem książkę Taktyka błędu, to może stąd jest?
Zespół nie ma w planach na obecną chwile rozbudowy kociej kryjówki.Roszada z innymi obiektami nie była planowana,wystąpił wtedy błąd,stojaki są elementem nowej Stadniny i dlatego nie zostaną usunięte.
Diana