Strona główna Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Nowa aktualizacja 22/04/20 Wznieś swojego konia na wyższy poziom!

135

Komentarz

  • jola red (PL1)jola red (PL1) PL1 Posty: 118
    Dzieki
  • jola red (PL1)jola red (PL1) PL1 Posty: 118
    Dziekuje bardzo, ale wciaz nie wiem co z tym wyposazeniem ktore wyprdukowalam wczesniej, do czego ono sluzy. Za nic nie moge ich uzyc do zawodow. Robie tak jak napisales, a u mnie nie dziala. Znajde troche czasu i checi, to jeszcze poprobuje. Pozdrawiam
  • Gaja68 (PL1)Gaja68 (PL1) PL1 Posty: 300
    Też zauważyłam że teraz to łatwiej wygrywam z wyższymi levelem. Mój koń ma 90 poziom a przegrywa z       0-ówką !!
    I zastanawiam sie czy ulepszać te nowości na stadninie?
    Bo pojemność magazynu malutka. Polecenie miałam aby powiększyć lub wybudować magazyn. Ale jaki to nie wiem : czy ogólny na dużej czy inny?
  • Gaja68 (PL1)Gaja68 (PL1) PL1 Posty: 300
    Jeszcze jedno: nie mogę dołożyć nic do magazynu na koniach bo pokazuje : czynność niedostępna a jak chcę robić siodła to pokazuje że w magazynie mam 0 skóry, sznurka i itd..A w garbarni mam pełny zasób skór!!
    Co to za absurdy? :s
  • marrio13 (PL1)marrio13 (PL1) PL1 Posty: 76
    Może ktoś wymyśli jakiś poradnik jak to obsługiwać bo mało kto z nas to rozumie . Jakoś prosto i na temat
    marrio13 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    edytowano 13.05.2020
    Gaja68 (PL1) powiedział(a):
    Jeszcze jedno: nie mogę dołożyć nic do magazynu na koniach bo pokazuje : czynność niedostępna a jak chcę robić siodła to pokazuje że w magazynie mam 0 skóry, sznurka i itd..A w garbarni mam pełny zasób skór!!
    Co to za absurdy? :s
    marrio13 (PL1) powiedział(a):
    Może ktoś wymyśli jakiś poradnik jak to obsługiwać bo mało kto z nas to rozumie . Jakoś prosto i na temat
    Dobry wieczór :smile:
    Wyczyść historię przeglądania i usuń ciasteczka, wszystko powinno być w porządku.
    Moja rada to produkować wyposażenie, ale to rzadkie.
    Diana
  • marrio13 (PL1)marrio13 (PL1) PL1 Posty: 76
    Diano jak produkować rzadkie jak trzeba odblokować za złoto ?
    marrio13 @ pl 1
  • Witam cieplutko.  Ja również nie mogę powiedzieć nic dobrego. Z wyposażeniem czy bez, z dużo niższym poziomem czy wyższym to i tak przegrywam. Przedtem to chciało mi się wchodzić do stadniny, było aż miło, a teraz robię to z przymusem: odechciało mi się grać. A punkty też spadają , w rozgrywkach w złotej lidze miałam już 3 nagrody a teraz mam jedną i ciągle na tym samym poziomie. Przestanę wchodzić na stadninę , ale przecież nie o to tu chodzi ; chcę grać...  pozdrawiam   
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    marrio13 (PL1) powiedział(a):
    Diano jak produkować rzadkie jak trzeba odblokować za złoto ?
    Witam :)
    Nie musisz odblokować miejsca za złoto,bo miejsce na wyposażenie jest dostępne
    Jeśli masz zajęte miejsce przez wyposażenie to wykorzystaj je w pierwszej kolejności i miejsce się pojawi.
    Wszystkie Wasze opinie na temat Stadniny na bieżąco przekazuje do Zespołu gry.
    Diana
  • ela2kos (PL1)ela2kos (PL1) PL1 Posty: 27
    Te koniki to porażka. Z wyposażeniem czy bez, równo przegrywam z dużo niższymi poziomami. Odechciewa się grać. Gra zamiast przynosić zadowolenie, to raczej szarpie nerwy.
  • Malwa621 (PL1)Malwa621 (PL1) PL1 Posty: 67
    Konie oczywiście musieli popsuć, bo można było zdobyć licencję na złoto, ktoś kiedyś pisał, że popsują wszystko, gdzie będzie do zdobycia licencja, bo przecież gracze mają kupować złoto, a nie wygrywać... Ryby, lejki, konie, wszędzie gdzie była licencja, zostało "poprawione"... Tylko efekt odwrotny do zamierzonego, bo gracze raczej odchodzą, niż kupują więcej...
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,355
    W koniach prze ostatnie 2-3 edycje były jeszcze do zdobycia całkiem fajne dekoracje śnieżnej farmy, które normalnie kosztują tyle złota, że  proszę siadać. W zasadzie został jeszcze lej rybny, gdzie licencję idzie zdobyć. reszta jest już bardzo trudna do skończenia bez szalonej ilości złota


  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,304
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    W koniach prze ostatnie 2-3 edycje były jeszcze do zdobycia całkiem fajne dekoracje śnieżnej farmy, które normalnie kosztują tyle złota, że  proszę siadać. W zasadzie został jeszcze lej rybny, gdzie licencję idzie zdobyć. reszta jest już bardzo trudna do skończenia bez szalonej ilości złota
    To Ci zazdroszczę bo kiedyś w edycji rybnej święto ciężkiej pracy szło zdobyć licencje, aktualnie mi się nie udaje, jednak dla mnie poprzeczka zawyżona :(
                      

    AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 85
    Masakra od dwóch dni "0"  wygranych nawet z wykorzystaniem wyposażenie i o wiele mniejszymi pozycjami!!! Niedorzeczne i beznadziejne!!!!
    petra @ pl 1
  • Doris40 (PL1)Doris40 (PL1) PL1 Posty: 156
    petra (PL1) powiedział(a):
    Masakra od dwóch dni "0"  wygranych nawet z wykorzystaniem wyposażenie i o wiele mniejszymi pozycjami!!! Niedorzeczne i beznadziejne!!!!
    Mam dokładnie tak samo. Koń poziom 137 plus 10 poziom rywalizacji przegrywa z każdym, niższym/wyższym, z dodatkami/bez dodatków nie ma znaczenia. Ta aktualizacja to totalna porażka. Nie zamierzam wydać więcej  ani jednego dolara na ten bubel.
  • Malwa621 (PL1)Malwa621 (PL1) PL1 Posty: 67
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    W koniach prze ostatnie 2-3 edycje były jeszcze do zdobycia całkiem fajne dekoracje śnieżnej farmy, które normalnie kosztują tyle złota, że  proszę siadać. W zasadzie został jeszcze lej rybny, gdzie licencję idzie zdobyć. reszta jest już bardzo trudna do skończenia bez szalonej ilości złota
    To Ci zazdroszczę bo kiedyś w edycji rybnej święto ciężkiej pracy szło zdobyć licencje, aktualnie mi się nie udaje, jednak dla mnie poprzeczka zawyżona :(
    Mi też się nie udaje już w lejku :(
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,355
    ja z kolei w innych lejkach nie jestem w stanie doczłapać do licencji:(  No  a ryby przy kutrach na 4 poziomie są do zrobienia


  • niunia6111 (PL1)niunia6111 (PL1) PL1 Posty: 64
    edytowano 17.05.2020
    Nowa edycja to wielka porażka... Konia z rzędem kto wie jak  to ugryźć :) Proponuje jeszcze skocznie narciarską dla koni postawić niech sobie nasze koniki jeszcze  w lotach  się ćwiczą  a także stok narciarski i slalom gigant pomiędzy pieńkami niech trenują. Wtedy nasze koniki  wzniosą się na pewno na wyższy poziom.  
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,355
    niunia6111 (PL1) powiedział(a):
    Nowa edycja to wielka porażka... Konia z rzędem kto wie jak  to ugryźć :) Proponuje jeszcze skocznie narciarską dla koni postawić niech sobie nasze koniki jeszcze  w lotach  się ćwiczą  a także stok narciarski i slalom gigant pomiędzy pieńkami niech trenują. Wtedy nasze koniki  wzniosą się na pewno na wyższy poziom.  
    Wzniosą jak wzniosą, ale może jakby skrzydła były do nabycia, to przynajmniej by nie spadły. Jestem ciekaw, kto to z tymi końmi wymyślił. Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek te konie  i wyścigi chciał zmienić aż w takim stopniu. Była krytyka szkolenia na łące sojuszu i przełożenia tego na  rywalizację. No i tyle.
    Elementy nie dają nic, konie słabiej biegają ( no jak im sie tyle pozakłada:)), o losowości w zasadzie nie ma co wspominać, silnik gry ustawiony jest jak w kasynie, które zawsze wygrywa. Najlepsze jest te 20000 złota za odblokowanie pola do wyposażenia, to już na głowę trzeba upaść, albo mieć złota nieprzebrane ilości


  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 85
    Słoneczny poranek i na początek  0 : 10   :s
    petra @ pl 1
  • Gaja68 (PL1)Gaja68 (PL1) PL1 Posty: 300
    Nadal nie wiem jak powiększyć MAGAZYN NA KONIACH. 
    Ciągle pojawia sie komunikat żeby powiększyć magazyn lub dostawić nowy a nigdzie nie znalazłam info jak to zrobić w stadninie. Wprowadzenie nowości jest tak niejasne jak mgła w jesienny dzień. Na innych obiektach magazynowanie jest przejrzyste i jasne. Na stadninie nic nie wiadomo
  • u mnie drugi dzień 0:10  za każdym razem.  A koniki startują w pucharze dwa razy dziennie :)
     Porażka, sromotna porażka!   Hmmmm   moja, czy GGS ?
  • Gaja68 (PL1)Gaja68 (PL1) PL1 Posty: 300
    Raczej to  jakiś błąd sie zakradł, a ja nadal nie wiem co z tym magazynem na koniach
    Też denerwujące i  tych monet - herbów mniej wypada za sprzedaż czy wyścigi, ciekawe dlaczego?

  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 312
    U mnie dzisiaj ,wczoraj,przed wczoraj i jeszcze przed,przed ,przed...... 0:10
    Kaspaldo @ pl 1
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 85
    sukces dwa poprzednie 0:10 dziś 2:10 :'(:'(
    petra @ pl 1
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Posty: 28,807
    Gaja68 (PL1) powiedział(a):
    Raczej to  jakiś błąd sie zakradł, a ja nadal nie wiem co z tym magazynem na koniach
    Też denerwujące i  tych monet - herbów mniej wypada za sprzedaż czy wyścigi, ciekawe dlaczego?

    Cześć
    Poprawiając drzewa, zwiększasz pojemność ich produktów.
    Zwiększysz pojemność magazynową poszczególnych surowców, ulepszając warsztaty (farbowanie, przędzenie, garbarnia).
    Udoskonalając warsztat rymarski, zwiększysz możliwości przechowywania siodeł, butów .....

    pexi @ cs 1
  • Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 341
    ...Myślę że ta ingerencja w koniki ...wyszła do kitu !!! :(:(:(:(
    Mam konika 3- poziom hodowli  i 99 poziom ..a przygrywam z konikami na poziomie 60/70 .....co to ma być  !!!! :(:(:(:( ..gdzie wcześniej nie miałam problemu z wyścigami .
    Zawsze dochodziłam do ligi diamentowej .., teraz nie mam szans na dotarcie do tej ligi ...:(
    :(:( ....moim zdaniem to była niepotrzebna aktualizacja , zamiast zrobić coś fajnego na farmie ....zrobiliście coś niepotrzebnego ..!!! :(:(:(:(



  • AmazingMarzena3 (PL1)AmazingMarzena3 (PL1) PL1 Posty: 257
    edytowano 19.05.2020
    Dodam , że tylko jeden na 10 -12 wyścigów jest wygrane , mimo, że koń wyposażony, z 4 poziomem hodowli i 108 lvl. z łatwością awansował do platyny, a teraz??
    Po co było tak ulepszać, skoro według mnie nic nie działa poprawnie :(
    I to nie tylko moja opinia , niestety...Proszę o jakieś sensowne wyjaśnienia, bo cała przyjemność z trenowania i wyścigów uleciała.
  • vivacor (PL1)vivacor (PL1) PL1 Posty: 6
    A ja mam pytanie jaką szansę mam na wygranie z levelem  pomiędzy 80 -118 jeśli sama mam 27?? ŻADNĄ !! 

    Jestem za tym, żeby postawić stadninę bez tych udziwnień i budować od początku, powoli. I bez tych durnych drzew, na których się hoduje skórzane grzyb - żenada. 




  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 85
    Dziś ponownie 2 ;10 brawo, brawo dla twórców  :'(. Uważajcie na przycisk błyskawiczna hodowla połyka 17139 szt złota bez pytania  aż miło, takie niedopatrzenie ze strony twórców gry lub nie wierzę celowe działanie :s
    petra @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik