Konie

Co zrobiliscie z konmi .Zadania sa nie zrozumiale dla graczy.Mino dolozenie produktow i wyzszego poziomu kinie od przeciwnika kin przegrywa.Zepsuliscie to i jest malo strakcyjne.Gracze narzekaja na nie zrozumienie wymyslonego przez was zadania .Kon wielko porarzka.Pozdrawiam Fredka33
Fredka33 @ pl 1
1
Komentarz
Zapoznaj się z tymi wpisami https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/204578/nowa-aktualizacja-22-04-20-wznie%C5%9B-swojego-konia-na-wyzszy-poziom/p1
Diana
dlatego ciężko wygrać nawet z niskimi levelami, praktycznie nie przegrywam, gdy ktoś mnie wyzwie i bardzo
rzadko wygrywam mimo że dotarłem do diamentu.
pozdrawiam
Czy możesz napisać coś więcej dlaczego nie możesz użyć wyposażenia?
Diana
Wyzwania zamarly gdyz wszystkie sa przegrane niezaleznie od lvl-a rumaka.
Ciagle cos na koskiej farmie sie swieci, wchodzi sie tam a tam nic.
Przerost formy nad trescia.Za duzo klikania,kombinowania a nic nie wnosi do rozgrywki tylko problemy
To chyba w historii gry najgorsza zmiana/aktualizacja
w tym celu należy: nie ładować statku, wyłączyć produkcję w szklarni, nie reagować na nic co się dzieje w stadninie. Po prostu starannie omijać powiadomienia.
Wiem że to trochę kłopotliwe ale innego sposobu nie znam
So Cute
Zamiast poprawy balansu wygranych i przegranych dostaliśmy przesadzanie drzewek i 10 stojaków na trofea:((((
ManagerWaldi @ pl 1
Mam to w nosie, masakra konna. Koń 104 przegrywa z dodatkami z koniem 25. Tyłem biega, czy jak?
Mam konia na poziomie 92, inne mają 56, 78, itd
Najczęściej ścigam się koniem o poziomie 92 i od jakiegoś czasu zauważyłam że mój koń przegrywa z innym nawet o poziomie 0. Jak to możliwe!? Jak są wyścigi 10 w jednej turze to mój koń może 1 wygra a tak przegrywa nawet z koniem o poziomie 20, 34 czy nawet 0 !!??? Do zeszłego sezonu zaczynałam wyścigi od brązowej 3-4. Teraz zaczyna się od 12 , doszłam dopiero do 9 a ścigają się konie 2-3 razy na dobę. Wcześniej dochodziłam do diamentowej a najgorzej do złotej ligi wyścigów. teraz to nawet do srebrnej nie awansuję. Komu zależało aby tak popsuć wyścigi ?????
Obecnie Zespół analizuję informację na temat Stadniny jakie dostał od graczy. " Obecnie pracujemy nad przyszłą aktualizacją sierpniową, będzie dotyczyć wyzwań stojących przed końmi. Dziękujemy za Wasze opinie i prosimy o cierpliwość."
Diana