Wyobraź sobie ,że też jestem aktywnym graczem ale mam dość tak częstych mistrzostw,gdyby były rzadziej na pewno większa ilość graczy zagrała by z przyjemnością Tak mogę sobie sam zdecydować czy wezmę w nich udział czy nie ,tak też uczyniłem - nie robię obecnych ms ale chyba nie o to chodzi czyż nie ?? Ty wyraziłeś swoje zdanie, ja wyrażam swoje zdanie i Dogberry , też wyraził swoje zdanie,Pokaż mi te punkty w których kilkakrotnie złamał regulamin ...nie widzę zeby choć raz w jego wypowiedzi pojawił się Twój nick!!! Radzę ci przeczytaj jeszcze raz uważnie wpis Dogbrry11 a zobaczysz ,ze też pisał na temat gry ,tylko odmiennym zdaniem niż Ty " forum musi być bezpieczne i dawać możliwość wypowiedzi w temacie wątku :. tak właśnie widać jak jest bezpieczne ;ban albo kraty aby zamknąć usta graczy którzy myślą inaczej.
NO. dog ban ???? To uczciwie pokazuje co jest, stara się, ...UWALIĆ gracza z Polski. Nie wierzę w to, i to robią nasi moderatorzy z Polski. To za taki chłam nie zamykacie co Rolllo ..no tak Dog już wiele tu gadał więc trza zamknąć. Gratuluję moderatorom w Polsce=zamkneliście Gościa. To jest pokazanie jak nie warto mieć własnego zdania i przemyśleń. Być tylko głupim młotkiem i klikać.
Rollo, przez twoje ego dobrego Faceta zabrali...bardzo nie ładnie. Wsydż się
NO. dog ban ???? To uczciwie pokazuje co jest, stara się, ...UWALIĆ gracza z Polski. Nie wierzę w to, i to robią nasi moderatorzy z Polski. To za taki chłam nie zamykacie co Rolllo ..no tak Dog już wiele tu gadał więc trza zamknąć. Gratuluję moderatorom w Polsce=zamkneliście Gościa. To jest pokazanie jak nie warto mieć własnego zdania i przemyśleń. Być tylko głupim młotkiem i klikać.
Dobry wieczór Proszę o stosowanie się do regulaminu Forum i korzystanie z opcji edytuj. Diana
Witam wszystkich ) Tak obserwuje aktywność Mirka64 to wypisz wymaluj Dogberry11 tylko z drugiego konta )) Te edycje postów niewiele dają Wstawki z poetyki Cię Dogu zdradziły Jeśli panie szanowny myślisz że mnie zastraszysz to jesteś w błędzie dobrze wiesz co zrobiłeś i nie zaczerniaj rzeczywistości Miałeś Dogu 24 godz. czasu na ustosunkowanie się do mojego posta nie zrobiłeś tego bo liczysz na to że społeczność forum mnie zlinczuje miło tylko że za stary jestem żeby się Ciebie bać W sobotę 09.05.2020 rusza kolejna edycja Mistrzostw Sojuszniczych jeśli się nie boisz zapraszam do rywalizacji Jak w temacie Mistrzostwa weryfikują postęp graczy , jeśli ktoś lubi rywalizację walczy a jeśli woli z forum robić portal społecznościowy trudno ... ludzie ocenią Nie boję się bana za tego posta i napisałem go świadomie ... Z poważaniem dla wszystkich Rollo
Jeśli Mistrzostwa weryfikują postęp graczy to większej głupoty ostatnio nie czytałam. 1. Jak sądzę samo wzmocnienie sojuszowe jest u Was takie że zdecydowana większość graczy to może pomarzyć. 2. Dobór osób do poszczególnych misji jest tak fantastycznie "sprawiedliwy" że na "dzień dobry" dostając 2-3 z topu Ligi złotej nie ma wielu szans na zajęcie wysokiego miejsca w misji a od niego zależy również ilość PR-u. I tu postulat Diano /bo zapewne przeczytasz post/ - niech Zespół zrobi coś dla graczy i zmieni system doboru w misjach w okresie Mistrzostw - DOBÓR GRACZY TYLKO W OBRĘBIE LIGI W JAKIEJ ICH SOJUSZ. Niech Feniksy, Olimpy, P4F i pozostałą topka walczy między sobą. 3. No i skoro Mistrzostwa weryfikują to muszę Rollo zadać Ci pytanie: "Jak to jest z tą weryfikacją, że Ty /taki mocny gracz - jak to się wcześniej chwaliłeś? i Twój sojusz co awansujecie do ligi mistrzowskiej to dostajecie w łeb i spadacie na krajowe podwórku? Procedury weryfikacyjne nieodpowiednie czy też ....... /każdy niech dopowie sobie sam/?
kszyna, ma rację,a Rollo nie szanuje innych graczy pokazując wyższość jakby inni nie istnieli i nie grali. Pyłem marnym jesteśmy. Już tam zrozumię prędziej GGS....
Witam Wasze sugestie i opinie odnośnie Mistrzostw przekażę.Krytykowanie innych za sposób grania jest nie dozwolone.Proszę trzymać się dyskusji,wyrażać swoje opinie lub sugestie odnośnie Mistrzostw Sojuszniczych. Diana
Nie podoba mi się okropne zaśmiecenie ekranu gry, Masa skrzynek, koszy, do tego okropne wykrzykniki na pół ekranu, które mimo ustawicznego ich usuwania, wracają przy każdym przejściu z farmy na farmę.
Konie nieczytelne, trudno połapać się o co w tym wszystkim chodzi.
Poprawcie to i niech wróci to co było dobre i sprawdzone. Normalna 1 skrzynka, którą warto było kupić, gdy były promocje na zakupy.
Nie podoba mi się okropne zaśmiecenie ekranu gry, Masa skrzynek, koszy, do tego okropne wykrzykniki na pół ekranu, które mimo ustawicznego ich usuwania, wracają przy każdym przejściu z farmy na farmę.
Konie nieczytelne, trudno połapać się o co w tym wszystkim chodzi.
Poprawcie to i niech wróci to co było dobre i sprawdzone. Normalna 1 skrzynka, którą warto było kupić, gdy były promocje na zakupy.
odechciewa się grć
To prawda.. nie mówią nic o tym, że po wejściu do stadniny wyjściu z niej i powrót na główną farmę powoduję, że Konie wszędzie słychać.. i na Smakoszu i na kwiatowej.. nie mówiąc nic o tym, że słychać też mewy.. i to razem z konikami.. Trudna gra....
poziomy w mojej dywizji: 137, 164 249, 303, 375, 387, 402, 457 i ....... ja ( 110 poziom !!! JAK TU GRAĆ ?? To skandal odbierający przyjemność z gry ((
Niestety, widocznie poszło Ci za dobrze w poprzedniej dywizji w rozgrywce. To jest taka swoista kara za dobrą grę. Już kiedyś pisałem o tym dlaczego tak jest, tylko kiedy ten event wystartował, było normalnie, tj. walczyło się z przeciwnikami na poziomie porównywalnym. Potem jak w innych przypadkach zaczęło się kombinowanie i mamy to co jest.
Niestety, widocznie poszło Ci za dobrze w poprzedniej dywizji w rozgrywce. To jest taka swoista kara za dobrą grę. Już kiedyś pisałem o tym dlaczego tak jest, tylko kiedy ten event wystartował, było normalnie, tj. walczyło się z przeciwnikami na poziomie porównywalnym. Potem jak w innych przypadkach zaczęło się kombinowanie i mamy to co jest.
no niestety byłam na szarym końcu - nie zdobyłam żadnego medalu. Poza tym chore jest by być karanym za ciężka pracę.
No to już tego kompletnie nie rozumiem z tym przyporządkowaniem, ale fakt - ciężka praca działa przeciwko graczowi. U mnie jak wpadnę do dywizji z graczami z topowych sojuszy - to pozamiatane, ze złotem wygrać nie da się. Pozostaje tylko robić swoje i cierpliwie pozdrawiam
No to już tego kompletnie nie rozumiem z tym przyporządkowaniem, ale fakt - ciężka praca działa przeciwko graczowi. U mnie jak wpadnę do dywizji z graczami z topowych sojuszy - to pozamiatane, ze złotem wygrać nie da się. Pozostaje tylko robić swoje i cierpliwie pozdrawiam
Hmmm.. Czyli na start się poddajesz.. a to, że trafisz na dobrego gracza nie oznacza,że gra złotem ...
Jak zaczęłam grać i uczestniczyłam w swoich pierwszych MS to wybór kiedy, w jakiej misji i z kim chcę grać nazywałam strategią... Jak był kalendarz to mogłam nawet sobie zaplanować , w których MS chce grać, bo akurat miałam okienko w pracy... wolny weekend... Teraz jak odpuszczam, bo widzę, że i tak nic nie ugram tzn że się poddaje...? Ja bym to nazwała niemarnowaniem zasobów Jak w sztuce wojny... po co tracić ludzi w walce z góry przegranej? (btw mówić o sztuce walki w grze farmerskiej - sama siebie rozbawiłam ).
"Panie Boże, strzeż mnie od przyjaciół ! Z wrogami sobie poradzę.... "
Hmmm.. Czyli na start się poddajesz.. a to, że trafisz na dobrego gracza nie oznacza,że gra złotem ...
Może tak, może nie. Widzisz gram, np. cały dzień i mam powiedzmy 1 mln w punktach w mistrzostwach sojuszniczych. No a jak mi w 1 h ktoś skacze o z 9 pozycji przede mnie to czym on gra i na jakich wzmocnieniach? Dlatego nie ma się co spinać, szkoda zdrowia, czego nam wszystkim życzę:)
Może tak, może nie. Widzisz gram, np. cały dzień i mam powiedzmy 1 mln w punktach w mistrzostwach sojuszniczych. No a jak mi w 1 h ktoś skacze o z 9 pozycji przede mnie to czym on gra i na jakich wzmocnieniach? Dlatego nie ma się co spinać, szkoda zdrowia, czego nam wszystkim życzę:)
No widzisz taka gra.. ale to prawda . zdobywasz np. 4 złote medale i w następnym wydarzeniu masz 5 razy większe lvl i farmy
Mam pytanie: czy ktoś tutaj myśl? Podobno zadania miały być mniej więcej z tymi samymi poziomami.Czy ja muszę grać w mistrzostwach np z poziomem 904 jak mam poziom 216.Przecież choćbym nie wiem co robiła to nie mam szans.Znajdzcie dobrego informatyka żeby to ustawił do porządku .Niech liga złota gra ze złotą , srebrna ze srebrną itd.700 poziomów wyżej to bardzo dużo i jakieś nieporozumienie.Niech wszyscy mają równe szanse.Coś jest tu nie dograne.Proszę o odpowiedź bo chcę coś ugrac ale nie mam szans.Pozdrawiam
O ile gracze rozumieją , co piszesz to niestety GGS ma to gdzieś. Było już o tym parę razy pisane, nikt nie ma zamiaru z tym zrobić porządku. Tylko w pierwszej edycji było ustawione jak należy, że grali ze sobą gracze na podobnych poziomach, a potem to poprawiono, wiadomo dlaczego.
O co tu biega, w ogóle nie dostaje rzeczywistych punktów reputacji zdobytych w misjach, nie dolicza dodatkowych możliwych zdobytych punktów. Nawet nie zalicza latawca Ciasteczka itp. przerabiałam, nie pomaga.
PS> Nie tylko ja mam ten problem w sojuszu
Post edited by XxasieczekxX (PL1) on
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Mistrzostwa sojusznicze staly sie nudne i przewidywalne dlatego ze z gory wiadomo kto wygra. Mamy na serwie dwa sojusze co sie zmieniaja i wchodza do ligi swiatowej. Patrzac na sojusze z innych serwerow widac ze tam jest taki sam problem. Graja w swiatowce te same sojusze. Moze by tchnac jakies zycie w MS powiekszyc pule sojuszy z 5 do 10 co zostaja w swiatowce i zwiekszyc liczbe miejsc o 5 sojuszy? Byc moze cos by zaczelo sie dziac na serwerach.
O co tu biega, w ogóle nie dostaje rzeczywistych punktów reputacji zdobytych w misjach, nie dolicza dodatkowych możliwych zdobytych punktów. Nawet nie zalicza latawca Ciasteczka itp. przerabiałam, nie pomaga.
Chyba każdy ma ten problem ;0 ;( Tylko ciekawe kiedy to będzie naprawione
Przybyło kilka polarnych zagród dla kaczek, kilka cukierkowych obór a wyniki w misjach w MS coraz niższe, a latawiec chyba lata za wysoko bo jego % do wyniku też nie widać.
Witam, obecne MS będą trwały 6 dni, do środy ... czy to nie przesada.. Rozumiem, że wszystko jest robione pod ligę farmerską, ale GGS mogłoby np. zamieścić informację na ten temat a nie myśleli, że to będzie niezauważalne jak dodali 24h do zegara .. A Tak po za tym skoro był już lej na 2dni to dlaczego przedłużyli MS a nie np. dali leja na 24h ?????
Komentarz
Tak mogę sobie sam zdecydować czy wezmę w nich udział czy nie ,tak też uczyniłem - nie robię obecnych ms ale chyba nie o to chodzi czyż nie ??
Ty wyraziłeś swoje zdanie, ja wyrażam swoje zdanie i Dogberry , też wyraził swoje zdanie,Pokaż mi te punkty w których kilkakrotnie złamał regulamin ...nie widzę zeby choć raz w jego wypowiedzi pojawił się Twój nick!!!
Radzę ci przeczytaj jeszcze raz uważnie wpis Dogbrry11 a zobaczysz ,ze też pisał na temat gry ,tylko odmiennym zdaniem niż Ty
" forum musi być bezpieczne i dawać możliwość wypowiedzi w temacie wątku :.
tak właśnie widać jak jest bezpieczne ;ban albo kraty aby zamknąć usta graczy którzy myślą inaczej.
To uczciwie pokazuje co jest, stara się, ...UWALIĆ gracza z Polski.
Nie wierzę w to, i to robią nasi moderatorzy z Polski. To za taki chłam nie zamykacie co Rolllo ..no tak Dog już wiele tu gadał więc trza zamknąć.
Gratuluję moderatorom w Polsce=zamkneliście Gościa. To jest pokazanie jak nie warto mieć własnego zdania i przemyśleń. Być tylko głupim młotkiem i klikać.
Proszę o stosowanie się do regulaminu Forum i korzystanie z opcji edytuj.
Diana
1. Jak sądzę samo wzmocnienie sojuszowe jest u Was takie że zdecydowana większość graczy to może pomarzyć.
2. Dobór osób do poszczególnych misji jest tak fantastycznie "sprawiedliwy" że na "dzień dobry" dostając 2-3 z topu Ligi złotej nie ma wielu szans na zajęcie wysokiego miejsca w misji a od niego zależy również ilość PR-u.
I tu postulat Diano /bo zapewne przeczytasz post/ - niech Zespół zrobi coś dla graczy i zmieni system doboru w misjach w okresie Mistrzostw - DOBÓR GRACZY TYLKO W OBRĘBIE LIGI W JAKIEJ ICH SOJUSZ.
Niech Feniksy, Olimpy, P4F i pozostałą topka walczy między sobą.
3. No i skoro Mistrzostwa weryfikują to muszę Rollo zadać Ci pytanie: "Jak to jest z tą weryfikacją, że Ty /taki mocny gracz - jak to się wcześniej chwaliłeś? i Twój sojusz co awansujecie do ligi mistrzowskiej to dostajecie w łeb i spadacie na krajowe podwórku? Procedury weryfikacyjne nieodpowiednie czy też ....... /każdy niech dopowie sobie sam/?
Wasze sugestie i opinie odnośnie Mistrzostw przekażę.Krytykowanie innych za sposób grania jest nie dozwolone.Proszę trzymać się dyskusji,wyrażać swoje opinie lub sugestie odnośnie Mistrzostw Sojuszniczych.
Diana
poziomy w mojej dywizji: 137, 164 249, 303, 375, 387, 402, 457 i ....... ja
JAK TU GRAĆ ??
To skandal odbierający przyjemność z gry
Poza tym chore jest by być karanym za ciężka pracę.
pozdrawiam
O co tu biega, w ogóle nie dostaje rzeczywistych punktów reputacji zdobytych w misjach, nie dolicza dodatkowych możliwych zdobytych punktów. Nawet nie zalicza latawca
Ciasteczka itp. przerabiałam, nie pomaga.
Mamy na serwie dwa sojusze co sie zmieniaja i wchodza do ligi swiatowej.
Patrzac na sojusze z innych serwerow widac ze tam jest taki sam problem.
Graja w swiatowce te same sojusze.
Moze by tchnac jakies zycie w MS powiekszyc pule sojuszy z 5 do 10 co zostaja w swiatowce i zwiekszyc liczbe miejsc o 5 sojuszy?
Byc moze cos by zaczelo sie dziac na serwerach.
PS. JUTRO KOLEJNE MS.
ManagerWaldi @ pl 1
Pozdrawiam