Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Błąd z wysyłaniem konia na łąkę

Od wczoraj nie mogę wysłać żadnego z moich koni na łąkę, w stajni nie ma zielonej strzałki umożliwiającej to przeniesienie:(

Komentarz

• DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Tella (PL1) powiedział(a):
    Od wczoraj nie mogę wysłać żadnego z moich koni na łąkę, w stajni nie ma zielonej strzałki umożliwiającej to przeniesienie:(
    Witam :)
    Ta zielona strzałka jest nie w stadninie tylko na końskiej łące sojuszowej.
    Diana
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 156
    Masz rację Diano , strzałka jest na łące, problem w tym że kiedy ją naciskam pokazuje się błąd , cała gra się zawiesza i muszę się przelogować . To trwa już 3 dzień:(
  • Mam również problem  z wysłaniem konia na łąkę. Po naciśnięciu zielonej strzałki aby wysłać go na łąkę następuje blokada całej gry i konieczne jest zamknięcie przeglądarki. Pracuję na przeglądarce OPERA. Wszystko było czyszczone i nic to nie pomaga. Konie nie chcą przejść na łąkę. 

• neferetka (PL1)neferetka (PL1) PL1 Posty: 538
    U mnie to samo...
    edytowano 03.05.2020
    Witajcie  :)
    Problem z wysłaniem konia na końska łąkę sojuszową już zgłosiłam.Na odpowiedź musimy poczekać do jutra.
    Diana
    Dzięki Diano:)
    To jeszcze jeden błąd nie z łąką co prawda, ale z konikami. Wczoraj wyhodowałam konia, a dziś zniknął i pojawili się z powrotem jego rodzice...
    neferetka (PL1) powiedział(a):
    To jeszcze jeden błąd nie z łąką co prawda, ale z konikami. Wczoraj wyhodowałam konia, a dziś zniknął i pojawili się z powrotem jego rodzice...
    Już zgłosiłam.
    Diana
    Dziękuję!
    Problem z wysłaniem konia na końska łąkę sojuszową trwa nadal:( Czy wiadomo kiedy może nastąpić naprawa tego błędu?
    Tella (PL1) powiedział(a):
    Problem z wysłaniem konia na końska łąkę sojuszową trwa nadal:( Czy wiadomo kiedy może nastąpić naprawa tego błędu?
    Nie jeszcze nie wiadomo, kiedy błąd zostanie naprawiony.
    Diana
    Szkoda, trudno czekamy.
  • elek 1 (PL1)elek 1 (PL1) PL1 Posty: 119
    U mnie oprócz błędu z wysyłaniem konia na łąkę jest także błąd z rozbudową.
    Wczoraj zakończyła się rozbudowa manufaktury mineralno-metalowej a u mnie trwa ona nadal, czyli generalnie jest błąd w wiosce sojuszu.
  • Wychodzi na to, że trzeba się przenieść z wioski do miasta.
  • elek 1 (PL1) powiedział(a):
    U mnie oprócz błędu z wysyłaniem konia na łąkę jest także błąd z rozbudową.
    Wczoraj zakończyła się rozbudowa manufaktury mineralno-metalowej a u mnie trwa ona nadal, czyli generalnie jest błąd w wiosce sojuszu.
    Witaj, też tak mam.. odśwież stronę, spróbuj na innej przeglądarce.. albo wyczyść historię przeglądarki ...

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik