Chciałam zwrócić uwagę na błąd dotyczący Wieży ciśnień w Krainie marzeń. Wyświetla się, że I poziom Wieży ciśnień daje -20% na karmę i nawóz, w rzeczywistości po wybudowaniu daje -10%. Nie wiem która wartość jest poprawna, ale wprowadza w błąd.
No i znowu to samo po każdej aktualizacji gra się u mnie nie wczytuje !!!! no nie pozostaje nic innego jak usunąć konto bo odechciewa się grać ((((( co to jest za gra same błedy ((((
No i znowu to samo po każdej aktualizacji gra się u mnie nie wczytuje !!!! no nie pozostaje nic innego jak usunąć konto bo odechciewa się grać ((((( co to jest za gra same błedy ((((
Witam Wyczyść historię przeglądania.Od razu po aktualizacji gra może się nie wczytać,trzeba chwilę odczekać. Diana
Mam dwa koniki. Oba były puszczone na trening jeden po drugim. Teraz po upływie czasu odebrałem punkty za jednego a drugi wisi i nie mogę odebrać puntów. Na pasku bocznym cały czas wisi zielony "ptaszek" a na farmie koni wisi gwiazdka. Jak w nią kliknę to przechodzi do pola treningowego i pokazuje, że tam trenuje ten pierwszy koń. Nie mogę nic z tym zrobić.
U mnie wczoraj rozpoczęty trening nadal nie chce się zakończyć Chciałem troszeczkę podgonić treningi, a stoję w miejscu Da się coś zrobić z tym problemem?
U mnie wczoraj rozpoczęty trening nadal nie chce się zakończyć Chciałem troszeczkę podgonić treningi, a stoję w miejscu Da się coś zrobić z tym problemem?
Witam Zalogujcie się ponownie do gry.Błąd został naprawiony. Diana
Dzień dobry farmerzy! Od paru dni wisi u mnie zawieszona manufaktura drzewno-tekstylna w wiosce sojuszu. Czy ktoś mógłby się tym zająć? Nie mogę niczego tam wyprodukować, a jest ona istotna w rozwoju naszej wioski. Załączam poniżej screen abyście mogli zobaczyć jak to u mnie wygląda.
Dzień dobry farmerzy! Od paru dni wisi u mnie zawieszona manufaktura drzewno-tekstylna w wiosce sojuszu. Czy ktoś mógłby się tym zająć? Nie mogę niczego tam wyprodukować, a jest ona istotna w rozwoju naszej wioski. Załączam poniżej screen abyście mogli zobaczyć jak to u mnie wygląda.
Pozdrawiam FelasFarm
Cześć
Twoja manufaktura drzewno-tekstylna poprawia się. Rozpocząłeś produkcję, zanim zacząłeś ulepszać fabrykę. Tak to wygląda.
Kiedy fabryka się poprawi, wszystko będzie dobrze.
Po pierwsze skrzat chowa się w takie miejsca, że szok...
Po drugie.. Jak kliknie się na zieloną strzałkę w tym domku przekierowuję na farmę np. Kwiatową... Jednak psikusa nie ma i skrzata też.. po zebraniu wszystkiego nadal się świeci... Jak się kliknie pokazuje tez na czym jest psikus.. mój był i jest uwaga uwaga na płocie..
Po pierwsze skrzat chowa się w takie miejsca, że szok...
Po drugie.. Jak kliknie się na zieloną strzałkę w tym domku przekierowuję na farmę np. Kwiatową... Jednak psikusa nie ma i skrzata też.. po zebraniu wszystkiego nadal się świeci... Jak się kliknie pokazuje tez na czym jest psikus.. mój był i jest uwaga uwaga na płocie..
Pozdrawiam
Witam W takim wypadku najlepiej jest odświeżyć stronę. Diana
Witam, co się stało z garbarnią, przędzalnią i farbiarnią? Produkcja wstrzymana, drzewa się nie chcą zebrać bo za pełne magazyny, a w tych budynkach pokazuje, że produktów brak. Nie wiem o co chodzi. I poranna produkcja sprzętu mi uciekła
Witam, co się stało z garbarnią, przędzalnią i farbiarnią? Produkcja wstrzymana, drzewa się nie chcą zebrać bo za pełne magazyny, a w tych budynkach pokazuje, że produktów brak. Nie wiem o co chodzi. I poranna produkcja sprzętu mi uciekła
Witam Odśwież stronę i owoce kapoka szyszki powinny znaleźć się w magazynie. Diana
Błąd:) liga brązowa w lidze farmerskiej członek Feniksów przypadek moj lvl 139 - vis 300+ moim zdaniem juz powinno sie rozdać nagrody nawet x 5 płacisz masz nie placisz w d.... właśnie to chciałem napisać
kiedy naprawcie gre,palce bolą od klikania,po ,kilka razy trzeba walic mszka ,aby zasiac jak zwykle bierzecie pieniądze za zepsucie tego co dobrze działa
kiedy naprawcie gre,palce bolą od klikania,po ,kilka razy trzeba walic mszka ,aby zasiac jak zwykle bierzecie pieniądze za zepsucie tego co dobrze działa
Komentarz
Problem z wieżą ciśnień już zgłosiłam.Czekamy na naprawę.
Odśwież stronę,procenty powinny zniknąć.
Diana
Wyczyść historię przeglądania.Od razu po aktualizacji gra może się nie wczytać,trzeba chwilę odczekać.
Diana
To nie jest błąd. Osiągnęłaś 220 poziom w wyścigach i już ten etap w konkursach- wyścigi zakończyłaś.
Diana