Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :( :(

1918

Komentarz

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    Wanatki (PL1) powiedział(a):
    Chciałam zwrócić uwagę na błąd dotyczący Wieży ciśnień w Krainie marzeń. Wyświetla się, że I poziom Wieży ciśnień daje -20% na karmę i nawóz, w rzeczywistości po wybudowaniu daje -10%. Nie wiem która wartość jest poprawna, ale wprowadza w błąd. 
    Świniarz (PL1) powiedział(a):
    Silos pokazuje czas w procentach. Nie powiem, oryginalne... "Pusty za 56 proc.". 
    Witam :)
    Problem z wieżą ciśnień już zgłosiłam.Czekamy na naprawę.
    Odśwież stronę,procenty powinny zniknąć.
    Diana
  • Renata04 (PL1)Renata04 (PL1) PL1 Posty: 52
    No i znowu to samo po każdej aktualizacji gra się u mnie nie wczytuje !!!! no nie pozostaje nic innego jak usunąć konto bo odechciewa się grać ((((( :s co to jest za gra same błedy  ((((
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    Renata04 (PL1) powiedział(a):
    No i znowu to samo po każdej aktualizacji gra się u mnie nie wczytuje !!!! no nie pozostaje nic innego jak usunąć konto bo odechciewa się grać ((((( :s co to jest za gra same błedy  ((((
    Witam :)
    Wyczyść historię przeglądania.Od razu po aktualizacji gra może się nie wczytać,trzeba chwilę odczekać.
    Diana
  • Renata04 (PL1)Renata04 (PL1) PL1 Posty: 52
    Szkoda czasu na tę grę !!!! bo ciągle to samo !!!!żałuję że tyle czasu zmarnowałam ((((
  • Hetera23 (PL1)Hetera23 (PL1) PL1 Posty: 9
    edytowano 26.04.2020
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 173
    edytowano 28.04.2020
    Po ostatniej aktualizacji mam taki błąd:

    Czyszczenie kompa, ciasteczek nic nie pomogło.
    Błąd kolejny to w momencie zbierania przez żniwiarkę powtarzalną na polach gra mi staje, nic nie mogę zrobić. Przed aktualizacją nie było tego.
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    MonikaGien (PL1) powiedział(a):
    Po ostatniej aktualizacji mam taki błąd:

    Czyszczenie kompa, ciasteczek nic nie pomogło.
    Błąd kolejny to w momencie zbierania przez żniwiarkę powtarzalną na polach gra mi staje, nic nie mogę zrobić. Przed aktualizacją nie było tego.
    Witam :):smile:
    To nie jest błąd. Osiągnęłaś 220 poziom w wyścigach i już ten etap w konkursach- wyścigi zakończyłaś.
    Diana
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 173
    Dziękuję bardzo :-)
  • gonia63 (PL1)gonia63 (PL1) PL1 Posty: 68
    Jak zwykle po poprawkach nowe błedy,nie mozna zakonczyc treningu koni,Ciasteczka wyczyszczone,przelogowalam sie u innych sojusznikow to samo
    gonia63 @ pl 1
  • mgiełka (PL1)mgiełka (PL1) PL1 Posty: 13
    Mam ten sam problem , nie mogę  zakończyć treningu koni.
    azaucha @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    gonia63 (PL1) powiedział(a):
    Jak zwykle po poprawkach nowe błedy,nie mozna zakonczyc treningu koni,Ciasteczka wyczyszczone,przelogowalam sie u innych sojusznikow to samo
    Witam :)
    Nie możesz zakończyć treningu, bo pokazuje nie właściwego konia.

    Musisz przełączyć konia w oknie dialogowym,zakończysz wtedy trening.
    Diana
  • CzystaZlo (PL1)CzystaZlo (PL1) PL1 Posty: 7
    edytowano 29.04.2020
    Mam dwa koniki. Oba były puszczone na trening jeden po drugim. Teraz po upływie czasu odebrałem punkty za jednego a drugi wisi i nie mogę odebrać puntów. Na pasku bocznym cały czas wisi zielony "ptaszek" a na farmie koni wisi gwiazdka. Jak w nią kliknę to przechodzi do pola treningowego i pokazuje, że tam trenuje ten pierwszy koń. Nie mogę nic z tym zrobić.

    Edit.

    Po czasie poszło :)
  • konie nie działają!!!
  • Czarreq (PL1)Czarreq (PL1) PL1 Posty: 532
    U mnie wczoraj rozpoczęty trening nadal nie chce się zakończyć :( Chciałem troszeczkę podgonić treningi, a stoję w miejscu :( Da się coś zrobić z tym problemem?
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    mania2011 (PL1) powiedział(a):
    konie nie działają!!!
    Czarreq (PL1) powiedział(a):
    U mnie wczoraj rozpoczęty trening nadal nie chce się zakończyć :( Chciałem troszeczkę podgonić treningi, a stoję w miejscu :( Da się coś zrobić z tym problemem?
    Witam
    Zalogujcie się ponownie do gry.Błąd został naprawiony.
    Diana
  • Dzień dobry farmerzy! Od paru dni wisi u mnie zawieszona manufaktura drzewno-tekstylna w wiosce sojuszu. Czy ktoś mógłby się tym zająć? Nie mogę niczego tam wyprodukować, a jest ona istotna w rozwoju naszej wioski. Załączam poniżej screen abyście mogli zobaczyć jak to u mnie wygląda.

    Pozdrawiam
    FelasFarm


  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Posty: 28,812
    FelasFarm (PL1) powiedział(a):
    Dzień dobry farmerzy! Od paru dni wisi u mnie zawieszona manufaktura drzewno-tekstylna w wiosce sojuszu. Czy ktoś mógłby się tym zająć? Nie mogę niczego tam wyprodukować, a jest ona istotna w rozwoju naszej wioski. Załączam poniżej screen abyście mogli zobaczyć jak to u mnie wygląda.

    Pozdrawiam
    FelasFarm


    Cześć
    Twoja manufaktura drzewno-tekstylna poprawia się. Rozpocząłeś produkcję, zanim zacząłeś ulepszać fabrykę. Tak to wygląda.
    Kiedy fabryka się poprawi, wszystko będzie dobrze.

    pexi @ cs 1
  • big bamber (PL1)big bamber (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 04.05.2020
    Witam,

    Przychodzę z błędem Tanukiego...

    Po  pierwsze skrzat chowa się w takie miejsca, że szok...

    Po drugie.. Jak kliknie się na zieloną strzałkę w tym domku przekierowuję na farmę np. Kwiatową...
    Jednak psikusa nie ma i skrzata też.. po zebraniu wszystkiego nadal się świeci... Jak się kliknie pokazuje tez na czym jest psikus.. mój był i jest uwaga uwaga na płocie..

    Pozdrawiam 
  • kacper000 (INT1)kacper000 (INT1) INT1 Posty: 13
    kupiłem kaczki polarne i znowu zniknely prosze o oddanie  ich jak nie to prosze o kaske.

    pozdrawiam Kacper
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    kacper000 (INT1) powiedział(a):
    kupiłem kaczki polarne i znowu zniknely prosze o oddanie  ich jak nie to prosze o kaske.

    pozdrawiam Kacper
    Witam
    Wyczyść historię przeglądania i ciasteczka,kaczki powinny być na farmie smakosza w budynkach tematycznych.
    Diana
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    big bamber (PL1) powiedział(a):
    Witam,

    Przychodzę z błędem Tanukiego...

    Po  pierwsze skrzat chowa się w takie miejsca, że szok...

    Po drugie.. Jak kliknie się na zieloną strzałkę w tym domku przekierowuję na farmę np. Kwiatową...
    Jednak psikusa nie ma i skrzata też.. po zebraniu wszystkiego nadal się świeci... Jak się kliknie pokazuje tez na czym jest psikus.. mój był i jest uwaga uwaga na płocie..

    Pozdrawiam 
    Witam
    W takim wypadku najlepiej jest odświeżyć stronę.
    Diana
  • kacper000 (INT1)kacper000 (INT1) INT1 Posty: 13
    witam:::(((

    nie moge sie doczekac kiedy oddacie mi polarny kurnik za wlasna kaske :::((
    pozdrawiam:::((
  • Czarreq (PL1)Czarreq (PL1) PL1 Posty: 532
    Witam,
    co się stało z garbarnią, przędzalnią i farbiarnią? Produkcja wstrzymana, drzewa się nie chcą zebrać bo za pełne magazyny, a w tych budynkach pokazuje, że produktów brak. Nie wiem o co chodzi. I poranna produkcja sprzętu mi uciekła :( 
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    Czarreq (PL1) powiedział(a):
    Witam,
    co się stało z garbarnią, przędzalnią i farbiarnią? Produkcja wstrzymana, drzewa się nie chcą zebrać bo za pełne magazyny, a w tych budynkach pokazuje, że produktów brak. Nie wiem o co chodzi. I poranna produkcja sprzętu mi uciekła :( 
    Witam :smile:
    Odśwież stronę i owoce kapoka szyszki powinny znaleźć się w magazynie.
    Diana
  • kacper000 (INT1)kacper000 (INT1) INT1 Posty: 13
    witam:::(((

    Do tej pory czekam na polarne kaczki które mi zniknely i coś to dlugo trwa ,Moze sie pospieszycie co ?
    Albo oddajcie mi kaske.
    Pozdrawiam:::((
  • Burak (PL1)Burak (PL1) PL1 Posty: 1
    Błąd:) 
    liga brązowa  w lidze farmerskiej członek Feniksów :) przypadek 
    moj lvl 139 - vis 300+
    moim zdaniem juz powinno sie rozdać nagrody nawet x 5
    płacisz masz 
    nie placisz  w d....
    właśnie to chciałem napisać 

  • Abalis (PL1)Abalis (PL1) PL1 Posty: 25
      kiedy  naprawcie gre,palce   bolą  od  klikania,po ,kilka razy trzeba walic mszka ,aby zasiac  jak zwykle bierzecie pieniądze za  zepsucie tego co dobrze  działa
    Abalis @ pl 1
  • Mirka64 (PL1)Mirka64 (PL1) PL1 Posty: 117
    edytowano 09.05.2020
    Od rana nie można nowych graczy przyjąć do sojuszu bo nie widać ich zgłoszeń. Ręce opadają...ale co tam wszystko gra
  • Mirka64 (PL1)Mirka64 (PL1) PL1 Posty: 117
    Ponawiam prośbę...
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,661
    edytowano 09.05.2020
    Abalis (PL1) powiedział(a):
      kiedy  naprawcie gre,palce   bolą  od  klikania,po ,kilka razy trzeba walic mszka ,aby zasiac  jak zwykle bierzecie pieniądze za  zepsucie tego co dobrze  działa
    Mirka64 (PL1) powiedział(a):
    Od rana nie można nowych graczy przyjąć do sojuszu bo nie widać ich zgłoszeń. Ręce opadają...ale co tam wszystko gra

    Witam 
    Wyczyść historię przeglądania i ciasteczka .Jeśli to nie pomoże to skontaktuj się z Supportem gry.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik