Mistrzostwa Sojusznicze

Witam wszystkich .Juz wiele razy chcialam wypowiedziec sie na temat mistrzostw sojuszniczych.Zauwazylam po moim sojuszu i na pewno u innych wystepuje ten sam problem.Ludzie sa znudzeni zbyt czestymi mistrzostwami i jak w czesniej potrafilismy powalczyc i o miejsce jak i o nagrody teraz im sie nie chce.Po prostu ludzie sa aktywni i nie walcza i ja tez to rozumie .Mistrzostwa sa za czesto i w dodatku nagrody sa marne.Przez mistrzostwa wiele osob aktywnych musielismy usunac z sojuszu a to tez mi sie nie podoba do czego doprowadzil ten event.Po przez zaduza czestotliwosc tego eventu zostal zabity w ludziach entuzjazm.Bardzo prosze aby administratorzy tej gry przemysleli ten temat.
nikol727
nikol727
3
Komentarz
Nie no, fajnie było
Zostało to już zgłoszone.
Diana
Przekażę Twój pomysł jutro w raporcie.Zapytam się również CM,czy jest możliwość urozmaicenia Mistrzostw sojuszniczych.
Diana
2.Zbieranie przedmiotów do kolekcji-masakra.
3.Każda aktualizacja to ileś tam błędów w grze.
4.Limit ilości kutrów (mam ich 37 w magazynie.I po co mi one?).
5.Powiększyć pojemność magazynu.Zwłaszcza nasion do szkółki.
Działania zespołu BF sprawiły,że gra stała się nudna dla zwykłych graczy.Pomijam kasiastych snobów.
Każdy ma prawo grać jak mu się podoba, więc są też tacy których nużą te mistrzostwa. Dlatego
Są tacy dla których ważna jest szkółka, nie widzę tu za bardzo niesprawiedliwego udogodnienia. Już większą niesprawiedliwością są fiolety, nawet te kupowane za złoto, koniczynki, zbieranie plonów za jednym zamachem (za złoto). Tymi niesprawiedliwymi szkółkami można czasem zniwelować nieco używanie złota przez innych graczy. Niesprawiedliwych rzeczy w tej grze jest wiele, wzmocnienia, skrócone czasy możliwości przyspieszenia itd.
Niesprawiedliwością może być udział słabego gracza w topowym sojuszu i zdobycie przedmiotów ułatwiających znacznie grę.
W mistrzostwach wolałbym zwiększenie różnorodności wyzwań, już mi się dawno opatrzyły te same wyzwania, powinny być zbiory z sadów, z pól z kwiatowej i smakosza- byłoby to lekkim ukłonem wobec graczy-niespecjalistów, posiadających inne struktury farm nienastawionych na już dawno oklepane wyzwania.
Ludzie wyraźnie mówią czego NIE chcą, a ty odwrotnie. Nie dziwię się, że Doga popierają=poczta poza forum też działa
W twoim tekście..."żeby zabrać głos należy mieć doświadczenie"...To śmieszne jest. Wystarczy być cwanym, a to z mądrością w parze nie chodzi. Ty poprostu lubisz mieć zawieruchę wokół swojej osoby, kto mało robi to więcej szumu potrzebuje.
Taki to gość z ciebie. Szu, szumie i widać mnie, taka przykrywka ))
ps , robi się znowu nie ciekawie ,zamknijcie to forum od razu bo już nikt nic nie będzie pisał ze strach przed karą i tak juz większość przestała pisać.