A ja chcę zapytać kiedy znikną te czerwone wykrzykniki, Zwłaszcza ten wyłudzający pieniądze. Czerwony "zwis" pojawia się co kilka minut i przy każdym przejściu z farmy na fermy. Okropnie to denerwuje i działa jak zimny prysznic gdy chcę wydać kasę.
Dziś nie moglam zalogować się do gry. Działa ona coraz gorzej. Ostatnie zmiany są fatalne. Coraz częściej myślę o całkowitym zrezygnowaniu z zabawy Bo to nie jest już zabawa tylko granie na nerwach i ciągłe wyłudzanie pieniędzy
To tłumaczenie (mam jak rozumiem przekazane z samej góry) z ładowaniem gry u wszystkich graczy jest co najmniej głupie. A co się stanie, jak ktoś z dywizji przez czas trwania silosu nie wejdzie do gry ? Punkty też się nie będą zaliczać? Co to za mydlenie oczu? Po prostu nie wiecie kochany Zespole, co się dzieje z grą i warto się przyznać.
A ja chcę zapytać kiedy znikną te czerwone wykrzykniki, Zwłaszcza ten wyłudzający pieniądze. Czerwony "zwis" pojawia się co kilka minut i przy każdym przejściu z farmy na fermy. Okropnie to denerwuje i działa jak zimny prysznic gdy chcę wydać kasę.
Dziś nie moglam zalogować się do gry. Działa ona coraz gorzej. Ostatnie zmiany są fatalne. Coraz częściej myślę o całkowitym zrezygnowaniu z zabawy Bo to nie jest już zabawa tylko granie na nerwach i ciągłe wyłudzanie pieniędzy
To tłumaczenie (mam jak rozumiem przekazane z samej góry) z ładowaniem gry u wszystkich graczy jest co najmniej głupie. A co się stanie, jak ktoś z dywizji przez czas trwania silosu nie wejdzie do gry ? Punkty też się nie będą zaliczać? Co to za mydlenie oczu? Po prostu nie wiecie kochany Zespole, co się dzieje z grą i warto się przyznać.
Witajcie Wykrzykniki czerwone pojawiają się wtedy ,gdy jest dostępna nowa oferta.Niestety całkowicie nie zniknął.Jak wejdzie się w daną ofertę ,wtedy do pojawienia się nowej znikają. Niestety nikt nie zwróci Ci straconych punktów.Jedyna rada to poczekać 5 -10 minut i wtedy zacząć silos. Nikomu nie mydle oczu.Z silosem jest podobnie jak z Mistrzostwami.Zapewniam Cię, że Zespół o tym wie.Jak ktoś nie wejdzie do gry w czasie trwania danego wydarzenia to nie zdobędzie żadnych punktów. Diana
Nikomu nie mydle oczu.Z silosem jest podobnie jak z Mistrzostwami.Zapewniam Cię, że Zespół o tym wie. Diana
Co z tą subskrypcją??????? Płacimy za nia co miesiąc i bez przerwy jest zepsuta ani zebrać ani zasiać. Należałoby wreszcie cos z tym zrobić a nie dalej olewać nie uważacie???????
Witam Odczekajcie chwilę ,aż Jarmark wgra się u wszystkich graczy,wtedy błąd już nie pojawi się.Przy zmianie farmy przycisk subskrypcji świeci się na szaro przez chwilę,zostało to już zgłoszone. Diana
i znowu to samo........... Gra muli niesamowicie !!!!! No, zróbcie z tym porządek raz na zawsze !!!!!
Tak wiem .Zgłosiłam już problem z Jarmarkiem.Na chwilę obecną nic Wam nie poradzę na te problemy,mogę jedynie w imieniu Zespołu przeprosić za nie. Diana
Nie da sie siać, zalogować, zbierać, nie da sie grać! Nie działa żniwiarka! Dlaczego dajecie coś czego nie umiecie naprawić??? To ma byc rozrywka a nie tracenie nerwów! Usuńcie ten jarmark.
To już nudne, kolejne wydarzenie czyli jarmark i grę "muli". To już taka tradycja? Czy to jakieś testy na klikanie myszą? Nie może przynajmniej raz działać normalnie?
Komentarz
Silos musi się wgrać u wszystkich graczy i wtedy wszystko działa prawidłowo.
Diana
a co z punktami które straciłem bo mi silos wyzerował i 16 tys w plecy?
Wykrzykniki czerwone pojawiają się wtedy ,gdy jest dostępna nowa oferta.Niestety całkowicie nie zniknął.Jak wejdzie się w daną ofertę ,wtedy do pojawienia się nowej znikają.
Niestety nikt nie zwróci Ci straconych punktów.Jedyna rada to poczekać 5 -10 minut i wtedy zacząć silos.
Nikomu nie mydle oczu.Z silosem jest podobnie jak z Mistrzostwami.Zapewniam Cię, że Zespół o tym wie.Jak ktoś nie wejdzie do gry w czasie trwania danego wydarzenia to nie zdobędzie żadnych punktów.
Diana
Już porzuciłem wszelką nadzieję
ManagerWaldi @ pl 1
Odczekajcie chwilę ,aż Jarmark wgra się u wszystkich graczy,wtedy błąd już nie pojawi się.Przy zmianie farmy przycisk subskrypcji świeci się na szaro przez chwilę,zostało to już zgłoszone.
Diana
ManagerWaldi @ pl 1
Diana
Diana
So Cute
Diana
So Cute
Dlaczego dajecie coś czego nie umiecie naprawić??? To ma byc rozrywka a nie tracenie nerwów! Usuńcie ten jarmark.