Strona główna Problemy techniczne i błędy

BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :( :(

1415

Komentarz

  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    A ja chcę zapytać kiedy znikną te czerwone wykrzykniki, Zwłaszcza ten wyłudzający pieniądze. Czerwony "zwis" pojawia się co kilka minut i przy każdym przejściu z farmy na fermy. Okropnie to denerwuje i działa jak zimny prysznic gdy chcę wydać kasę.
    Dziś nie moglam zalogować się do gry. Działa ona coraz gorzej. Ostatnie zmiany są fatalne. Coraz częściej myślę o całkowitym zrezygnowaniu z zabawy Bo to nie jest już zabawa tylko granie na nerwach i ciągłe wyłudzanie pieniędzy
    wiosenka66
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    Witajcie :)
    Silos musi się wgrać u wszystkich graczy i wtedy wszystko działa prawidłowo.
    Diana
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    Diana powiedział(a):
    Witajcie :)
    Silos musi się wgrać u wszystkich graczy i wtedy wszystko działa prawidłowo.
    Diana

    a co z punktami które straciłem bo mi silos wyzerował i 16 tys w plecy?
    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,356
    To tłumaczenie (mam jak rozumiem przekazane z samej góry) z ładowaniem gry u wszystkich graczy jest co najmniej głupie. A co się stanie, jak ktoś z dywizji przez czas trwania silosu nie wejdzie do gry ? Punkty też się nie będą zaliczać? Co to za mydlenie oczu? Po prostu nie wiecie kochany Zespole, co się dzieje z grą i warto się przyznać.


  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    edytowano 22.02.2020
    wiosenka66 (PL1) powiedział(a):
    A ja chcę zapytać kiedy znikną te czerwone wykrzykniki, Zwłaszcza ten wyłudzający pieniądze. Czerwony "zwis" pojawia się co kilka minut i przy każdym przejściu z farmy na fermy. Okropnie to denerwuje i działa jak zimny prysznic gdy chcę wydać kasę.
    Dziś nie moglam zalogować się do gry. Działa ona coraz gorzej. Ostatnie zmiany są fatalne. Coraz częściej myślę o całkowitym zrezygnowaniu z zabawy Bo to nie jest już zabawa tylko granie na nerwach i ciągłe wyłudzanie pieniędzy
    jurzrma (PL1) powiedział(a):
    Diana powiedział(a):
    Witajcie :)
    Silos musi się wgrać u wszystkich graczy i wtedy wszystko działa prawidłowo.
    Diana

    a co z punktami które straciłem bo mi silos wyzerował i 16 tys w plecy?
     Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    To tłumaczenie (mam jak rozumiem przekazane z samej góry) z ładowaniem gry u wszystkich graczy jest co najmniej głupie. A co się stanie, jak ktoś z dywizji przez czas trwania silosu nie wejdzie do gry ? Punkty też się nie będą zaliczać? Co to za mydlenie oczu? Po prostu nie wiecie kochany Zespole, co się dzieje z grą i warto się przyznać.
    Witajcie
    Wykrzykniki czerwone pojawiają się wtedy ,gdy jest dostępna nowa oferta.Niestety całkowicie nie zniknął.Jak wejdzie się w daną ofertę ,wtedy do pojawienia się nowej znikają.
    Niestety nikt nie zwróci Ci straconych punktów.Jedyna rada to poczekać 5 -10 minut i wtedy zacząć silos.
    Nikomu nie mydle oczu.Z silosem jest podobnie jak z Mistrzostwami.Zapewniam Cię, że Zespół o tym wie.Jak ktoś nie wejdzie do gry w czasie trwania danego wydarzenia to nie zdobędzie żadnych punktów.
    Diana

    Post edited by Diana on
  • iwa1972 (PL1)iwa1972 (PL1) PL1 Posty: 22
    Powiem tak... ręce opadają jak czytam odpowiedzi na nasze uwagi 
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,356
    iwa1972 (PL1) powiedział(a):
    Powiem tak... ręce opadają jak czytam odpowiedzi na nasze uwagi 
    Ręce opadają do kostek.
    Już porzuciłem wszelką nadzieję


  • Diana powiedział(a):
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    To tłumaczenie (mam jak rozumiem przekazane z samej góry) z ładowaniem gry u wszystkich graczy jest co najmniej głupie. A co się stanie, jak ktoś z dywizji przez czas trwania silosu nie wejdzie do gry ? Punkty też się nie będą zaliczać? Co to za mydlenie oczu? Po prostu nie wiecie kochany Zespole, co się dzieje z grą i warto się przyznać.
    Nikomu nie mydle oczu.Z silosem jest podobnie jak z Mistrzostwami.Zapewniam Cię, że Zespół o tym wie.
    Diana
    Zespół o wszystkim wie i nas wszystkich ma w d

    ManagerWaldi @ pl 1
  • ewawrona (PL1)ewawrona (PL1) PL1 Posty: 7
    Co z tą subskrypcją??????? Płacimy za nia co miesiąc i bez przerwy jest zepsuta ani zebrać ani zasiać. Należałoby wreszcie cos z tym zrobić a nie dalej olewać nie uważacie???????
  • Witam czy możecie wejśc na jarmark bo mnie wyświetla bład
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    olewają... z suportu każą zrobić screena jak turbo nie działa, tylko ciekawe jak?... pozdrawiam mistrza który wpadł na taki pomysł ze screenem
    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • AmazingMarzena3 (PL1)AmazingMarzena3 (PL1) PL1 Posty: 257
    edytowano 24.02.2020
    jurzrma (PL1) powiedział(a):
    olewają... z suportu każą zrobić screena jak turbo nie działa, tylko ciekawe jak?... pozdrawiam mistrza który wpadł na taki pomysł ze screenem
    Tak czarna magia jak zrobić coś z niczego, logika ggs
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    edytowano 24.02.2020
    Witam
    Odczekajcie chwilę ,aż Jarmark wgra się u wszystkich graczy,wtedy błąd już nie pojawi się.Przy zmianie farmy przycisk subskrypcji świeci się na szaro przez chwilę,zostało to już zgłoszone.
    Diana
  • Jarmark, błędy, nie można wyszukać wyzwania, przejście do każdego z okien też błąd.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Jarmark, błędy, nie można wyszukać wyzwania, przejście do każdego z okien też błąd.
    Jarmark musi wgrać się u wszystkich graczy.
    Diana
  • nadal nie można jarmarku rozpocząc pokazuje błąd

  • Chwila to pojęcie względne :disappointed:
  • Egra (PL1)Egra (PL1) PL1 Posty: 26
    Po co rozpoczynacie wydarzenie, jak nie jest sprawdzone działanie? Nie można wyszukać wyzwania - ehhhh :(
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    Egra (PL1) powiedział(a):
    Po co rozpoczynacie wydarzenie, jak nie jest sprawdzone działanie? Nie można wyszukać wyzwania - ehhhh :(
    czerwona róża (PL1) powiedział(a):
    nadal nie można jarmarku rozpocząc pokazuje błąd
    AmazingMarzena3 (PL1) powiedział(a):
    Chwila to pojęcie względne :disappointed:
    Wydarzenie już działa poprawnie.Zawsze trzeba odczekać chwilę,żeby się u wszystkich wgrało.
    Diana
  • aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    edytowano 24.02.2020
    nie klne na codzien ale juz mnie trafia ch.....................
    bo ku....  nedzy jak grac pytam???
    po godzinie sie wczytalo i owszem tyko ja robickontrakty nie mogac nic zebrac o zasianiu juz nie mowie
    aurelka40 @ pl 1
  • aginexx (PL1)aginexx (PL1) PL1 Posty: 272
    no... niestety... muli jak zwykle... nie da sie grac...

    So Cute

  • code (PL1)code (PL1) PL1 Posty: 18
    edytowano 24.02.2020
    Diana powiedział(a):
    Egra (PL1) powiedział(a):
    Po co rozpoczynacie wydarzenie, jak nie jest sprawdzone działanie? Nie można wyszukać wyzwania - ehhhh :(
    czerwona róża (PL1) powiedział(a):
    nadal nie można jarmarku rozpocząc pokazuje błąd
    AmazingMarzena3 (PL1) powiedział(a):
    Chwila to pojęcie względne :disappointed:
    Wydarzenie już działa poprawnie.Zawsze trzeba odczekać chwilę,żeby się u wszystkich wgrało.
    Diana
    Wydarzenie nie działa poprawnie, ponieważ tradycyjnie gra tak zmula, że tylko niecenzuralne słowa się cisną na usta. Po co to badziewie włączają?

    code @ WWW 1
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 113
    i znowu to samo........... Gra muli niesamowicie !!!!! No, zróbcie z tym porządek raz na zawsze !!!!!
  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    Co się dzieje z tą grą/ Nie mogę nic zebrać ani posiać. Wyskakuje bląd. Masakra!!!!
    wiosenka66
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    Bruttona (PL1) powiedział(a):
    i znowu to samo........... Gra muli niesamowicie !!!!! No, zróbcie z tym porządek raz na zawsze !!!!!
    Tak wiem .Zgłosiłam już problem z Jarmarkiem.Na chwilę obecną nic Wam nie poradzę na te problemy,mogę jedynie w imieniu Zespołu przeprosić za nie.
    Diana
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    znowu jarmark, znowu płynność gra utraciła... zróbcie coś !!
    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • aginexx (PL1)aginexx (PL1) PL1 Posty: 272
    ale to nie pierwsz raz.... od jakiegos czasu jarmark nie dziala.... powinien byc napeawiony zanim ruszyl... juz dawno temu

    So Cute

  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 93
    edytowano 24.02.2020
    Nie da sie siać, zalogować, zbierać, nie da sie grać! Nie działa żniwiarka!
    Dlaczego dajecie coś czego nie umiecie naprawić??? To ma byc rozrywka a nie tracenie nerwów! Usuńcie ten jarmark.
  • kamamela (PL1)kamamela (PL1) PL1 Posty: 17
    Zawsze najgorzej jest w czasie Jarmarku :(((

    kamamela @ pl 1
  • To już nudne, kolejne wydarzenie czyli jarmark i grę "muli". To już taka tradycja? Czy  to jakieś testy na klikanie myszą? Nie może przynajmniej raz działać normalnie?
    Jack Olson @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik