Strona główna Polish Pytania ogólne Big Farm

Jarmark

Czy jarmark jeszcze sie pojawi? Już dawno go nie było.

Komentarz

• Renata04 (PL1)Renata04 (PL1) PL1 Posty: 52

Pewnie kiedyś tak...ale teraz jest lej sojuszniczy następne będą Mistrzostwa Sojusznicze bo z tego najwięcej złota płynie i systematycznie te dwa wydarzenia sojusznicze się powtarzają...bo one są jak kury znoszące złote jajka....z nich mają najwięcej korzyści dlatego tak często są
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    No i nie zapominajmy, że gra muli podczas jarmarku tak straszliwie, ze grać się nie na. Może naprawiają?
    A jak tak, to zmienią nagrody na gorsze. Ja tam nie tęsknię, bo jak trzeba kliknąć np. na pole trzy razy żeby zebrać, to odechciewa się czegokolwiek
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,005
    Sylwana55 (PL1) powiedział(a):
    Witaj :)
    Na pewno pojawi się w tym mięsiącu.
    Diana
  • zaba3 (PL1)zaba3 (PL1) PL1 Posty: 10
    to juz lekka przesada z tymi MS czy oni chca nas wykonczyc co trzy dni MS nawet nie zdazymi sie zregenerowac po poprzednim wyzwani no ale coz pieniadze sa najwazniejsze reszta sie nie liczy
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    nie przesadzaj, zmuszą cię ktoś do robienia MS czy jarmarkow?  jesli tak, to chodź do nas, i będziesz mieć święty spokoj :)
  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    A ja mam pytanie. Gdzie podzialy się skrzynki do zakupu prime. Czy tego już nie będzie?
  • @zaba3 (PL1)  - albo do nas :) Też nie szalejemy z mistrzostwami :)

• DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,005
    wiosenka66 (PL1) powiedział(a):
    A ja mam pytanie. Gdzie podzialy się skrzynki do zakupu prime. Czy tego już nie będzie?
    Witaj  :smile:
    Będą się pojawiać.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik