Strona główna Problemy techniczne i błędy

BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :( :(

1315

Komentarz

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,544
    Abalis (PL1) powiedział(a):
    Może weźmiecie się lenie do roboty, gra ma błędy,brak jakichkolwiek informacji  o stanie zasiewu,  poziomie obiektu. KTO TAM SIEDZI I TYM ZARZĄDZA ŻYŻBY DEBIL...?
    Witaj:)

    Gdzie widzisz błąd?
    Diana
  • tajka (PL1)tajka (PL1) PL1 Posty: 66
    edytowano 10.02.2020
    Diana powiedział(a):
    Abalis (PL1) powiedział(a):
    Może weźmiecie się lenie do roboty, gra ma błędy,brak jakichkolwiek informacji  o stanie zasiewu,  poziomie obiektu. KTO TAM SIEDZI I TYM ZARZĄDZA ŻYŻBY DEBIL...?
    Witaj:)

    Gdzie widzisz błąd?
    Diana
    Bardzo chętnie , Diano, o ile regulamin na to pozwala, dam Ci login do mojej farmy. Skoro mówimy, że u nas po najechaniu kursorem nie widać, to chyba sobie tego nie wymyślamy. Bardzo się cieszę ,że u Ciebie problem nie występuje, nie oznacza to jednak, że my sobie coś wymyślamy. Widzę kolosalną różnicę w płynności gry, mam dużo pól i wcześniej mogłam wszystkie pola szybko ponaklikać i po kolei każde pole stawało się puste. Teraz jak chcę tak zrobić, to pomimo nakliknięcia na pole połowę mi pozbiera, a połowa zostaje i muszę tą czynność powtarzać. Albo sobie idź do mnie na łowiska, najedź kursorem i ....nic nie widać, czy w łowisku są łososie, śledzie czy jeszcze coś innego. Nie wiem, może ten błąd jest z czymś związany, np. u graczy którzy mają przykładowo taką a taką flagę wystawioną, lub u tych, którzy pili dzisiaj kawę, a u tych, którzy pili herbatę błąd nie występuje, ale od tego jest zespół, żeby to sprawdzić.
    tajka @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,544
    tajka (PL1) powiedział(a):
    Diana powiedział(a):
    Abalis (PL1) powiedział(a):
    Może weźmiecie się lenie do roboty, gra ma błędy,brak jakichkolwiek informacji  o stanie zasiewu,  poziomie obiektu. KTO TAM SIEDZI I TYM ZARZĄDZA ŻYŻBY DEBIL...?
    Witaj:)

    Gdzie widzisz błąd?
    Diana
    Bardzo chętnie , Diano, o ile regulamin na to pozwala, dam Ci login do mojej farmy. Skoro mówimy, że u nas po najechaniu kursorem nie widać, to chyba sobie tego nie wymyślamy. Bardzo się cieszę ,że u Ciebie problem nie występuje, nie oznacza to jednak, że my sobie coś wymyślamy. Widzę kolosalną różnicę w płynności gry, mam dużo pól i wcześniej mogłam wszystkie pola szybko ponaklikać i po kolei każde pole stawało się puste. Teraz jak chcę tak zrobić, to pomimo nakliknięcia na pole połowę mi pozbiera, a połowa zostaje i muszę tą czynność powtarzać. Albo sobie idź do mnie na łowiska, najedź kursorem i ....nic nie widać, czy w łowisku są łososie, śledzie czy jeszcze coś innego. Nie wiem, może ten błąd jest z czymś związany, np. u graczy którzy mają przykładowo taką a taką flagę wystawioną, lub u tych, którzy pili dzisiaj kawę, a u tych, którzy pili herbatę błąd nie występuje, ale od tego jest zespół, żeby to sprawdzić.
    Witaj :)
    Wystarczy screen ,żebym mogła to zgłosić a nie wyzywać kogoś od debili.Ja też nie wiem z czym jest związany błąd.Może sprawdzcie ,czy macie aktualną wersje gry,ja mam taką:

    Diana
  • Diana powiedział(a):
    Abalis (PL1) powiedział(a):
    Może weźmiecie się lenie do roboty, gra ma błędy,brak jakichkolwiek informacji  o stanie zasiewu,  poziomie obiektu. KTO TAM SIEDZI I TYM ZARZĄDZA ŻYŻBY DEBIL...?
    Witaj:)

    Gdzie widzisz błąd?
    Diana
    Po jakim czasie pojawia się ta informacja ?, a po jakim czasie znika ?, trwa to sporo czasu i zasłania inne pola czy budynki nie można na nich nic robić.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • sylciafi (PL1)sylciafi (PL1) PL1 Posty: 192
    edytowano 10.02.2020

    moja wersja  chyba aktualna. komp bardzo dobry , internet też   a problemy z grą występują , zamulenie gry , brak info  o stanie zasiewu , zawieszenie funkcji turbozniwiarki , niemożność korzystania  z funkcji zakupionych w subskrypcji  ..... i mogłabym wymieniać  i wymieniać : brak stabilności, płynności , nagród , znikajace skrzynki ............MOZE W KOŃCU  DOCZEKAMY SIĘ NAPRAWY TYCH BŁĘDÓW 
    p.s. ciasteczka wyczyszczone i wszystkie inne rzeczy porobione =łacznie z przelogowywaniem się 10 razy a problemy nadal istnieją
    sylciafi @ pl 1
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 104
    edytowano 10.02.2020
    Z tym zbieraniem z pól to chyba wszyscy mają problemy, że polowy nie zbiera jak się szybko klika. Wcześniej miałam zaznaczone i wiedziałam że będzie zebrane, ale trwało to dłużej. Widocznie coś za coś. A i jeszcze często gęsto przy tym nerwowym klikaniu czasami się wysiewa nie potrzebnie.
  • tajka (PL1)tajka (PL1) PL1 Posty: 66
    Nie będę udowadniać ,że nie jestem wielbłądem, jak mam zrobić screena w ruchu, jak są zbierane pola? W każdym razie dzisiaj zgłosiłam rezygnację z subskrypcji, nie będę nabijać kieszeni firmie, która swoich klientów ma w bardzo głębokim poważaniu.
    tajka @ pl 1
  • Błędy oto kolejny:


    od ponad roku chcę kupić ostatnie pole uprawne ale nie jest to możliwe pomimo posiadanej wymaganej kwoty, oczywiście za złoto można kupić bez problemu. Proszę nie pisać, że mam zgłosić do suportu, zgłaszałem i nic w tym temacie nie zrobiono :-(.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Posiadając ponad miliard też nie jest to możliwe.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Tadeusz22 (PL1)Tadeusz22 (PL1) PL1 Posty: 17
    Trzeba posiadać   1 828 000 000 
    Tadeusz22 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,544
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Błędy oto kolejny:


    od ponad roku chcę kupić ostatnie pole uprawne ale nie jest to możliwe pomimo posiadanej wymaganej kwoty, oczywiście za złoto można kupić bez problemu. Proszę nie pisać, że mam zgłosić do suportu, zgłaszałem i nic w tym temacie nie zrobiono :-(.
    Witaj 
    Masz za mało dolarów ,cena ziemi to 1 828 000 000.
    Diana 
  • no potracicie klientow jak dalej gra bedzie tak koszmarnie chodzic po tej niewydarzonej aktualce.
     traci sens korzystanie z subskrybcji skoro zniwiarka czy siewnik zamula ze nawet przez kilkadziesiat sekund po przejsciu z farmy na farme nie mozna z nich czasem korzystac.

    a patrzac na ta ostatnia ankiete w spr m.in dostawcy netu rozumiem ze Wasza mantra zmieni sie z "przeloguj, wyczysc ciasteczka" na "przeloguj , wyczysc ciasteczka, zmien dostawce netu"...

    no przykro mi to nie dostawcy netu sa winni bo wszyscy narzekaja na plynnosc gry od czasu tego nieporozumienia zwanego aktualizacja....
  • Diana powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Błędy oto kolejny:


    od ponad roku chcę kupić ostatnie pole uprawne ale nie jest to możliwe pomimo posiadanej wymaganej kwoty, oczywiście za złoto można kupić bez problemu. Proszę nie pisać, że mam zgłosić do suportu, zgłaszałem i nic w tym temacie nie zrobiono :-(.
    Witaj 
    Masz za mało dolarów ,cena ziemi to 1 828 000 000.
    Diana 
    Jedynka schowała się za stertą dolarów, w takim razie szkoda tyle kasy wolę oddać na biednych :-) 

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Z innej beczki piwnica sprawdzamy rano o ile skrzynek mamy do odebrania, pierwsza na tapetę 11 otwartych skrzynek, klikamy na pierwszą jest ok coś tam wpada, kolejna błąd. Karma, nawozy itp mamy a jak chcemy użyć wyskakuje błąd itd. itp. można wymieniać i wymieniać.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,304
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Z innej beczki piwnica sprawdzamy rano o ile skrzynek mamy do odebrania, pierwsza na tapetę 11 otwartych skrzynek, klikamy na pierwszą jest ok coś tam wpada, kolejna błąd. Karma, nawozy itp mamy a jak chcemy użyć wyskakuje błąd itd. itp. można wymieniać i wymieniać.
    Nie wiem czemu tak jest ale skrzynki się dublują zazwyczaj jak zauważyłam. Jak masz 4 skrzynki to otworzysz 2 itp. Problem zgłoszony, na pewno nie jesteś stratny.
                      

    AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Z innej beczki piwnica sprawdzamy rano o ile skrzynek mamy do odebrania, pierwsza na tapetę 11 otwartych skrzynek, klikamy na pierwszą jest ok coś tam wpada, kolejna błąd. Karma, nawozy itp mamy a jak chcemy użyć wyskakuje błąd itd. itp. można wymieniać i wymieniać.
    Nie wiem czemu tak jest ale skrzynki się dublują zazwyczaj jak zauważyłam. Jak masz 4 skrzynki to otworzysz 2 itp. Problem zgłoszony, na pewno nie jesteś stratny.
    Nie chodzi o stratę bo to co jest w skrzynkach to totalna porażka, ale o fakt, że w grze wyskakują błędy na każdym kroku. Jeszcze trochę to ta gra będzie samym błędem.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,304
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Z innej beczki piwnica sprawdzamy rano o ile skrzynek mamy do odebrania, pierwsza na tapetę 11 otwartych skrzynek, klikamy na pierwszą jest ok coś tam wpada, kolejna błąd. Karma, nawozy itp mamy a jak chcemy użyć wyskakuje błąd itd. itp. można wymieniać i wymieniać.
    Nie wiem czemu tak jest ale skrzynki się dublują zazwyczaj jak zauważyłam. Jak masz 4 skrzynki to otworzysz 2 itp. Problem zgłoszony, na pewno nie jesteś stratny.
    Nie chodzi o stratę bo to co jest w skrzynkach to totalna porażka, ale o fakt, że w grze wyskakują błędy na każdym kroku. Jeszcze trochę to ta gra będzie samym błędem.
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/201889/skrzynki-widmo#latest  tutaj więcej zgłoszeń, ale nie wiem gdzie się udzielała Moderator Diana, ale wypowiedziała się na ten temat, bo sama takowy post widziałam.
                      

    AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • AmazingMarzena3 (PL1)AmazingMarzena3 (PL1) PL1 Posty: 257
    edytowano 16.02.2020
    Wystartował silos a nie widać klasyfikacji, wszędzie zero nawet w lidze????? Sojuszu i indywidualnie gracza nie widać :(
  • miało być tak pieknie,a wyszło jak zawsze
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    wyzerowało mi lejek... i zaczynam od nowa.... no cóz był czas przywknąc przecież  ... ech
    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • Renata04 (PL1)Renata04 (PL1) PL1 Posty: 52
    To dobrze że możesz zacząć bo ja nie mogę wejść na grę !!!! jak zawsze to samo !!!!!
  • MonikaGien (PL1)MonikaGien (PL1) PL1 Posty: 104
    Mamy lej sojuszniczy i co? Znowu błędy, liga na zero, naszego sojuszu nie ma w tabelce, nie można się zalogować, nie można zbierać z pól, znowu nerwówka.
  • Szkoda pisać i wymieniać błędy lista byłaby bardzo długa. Totalna porażka po raz kolejny :-(

    ManagerWaldi @ pl 1
  • aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    CDN: BŁĘDY BŁĘDY i zawsze BŁĘDY

    czy ktos bieze za to pieniadze'????
    aurelka40 @ pl 1
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 641
    dokładnie,   w leju leci ... w lidze nie pokazuje, zalogowac się można tylko maile-m...oczywiście po resecie, po czyszczeniu ciasteczek, po optymalizacji, no masakra
    ....
    ...

  • Asia 1208 (PL1)Asia 1208 (PL1) PL1 Posty: 210
    No i bubel znowu nie liczy punktów ani osobistych ani sojuszu :((


  • aginexx (PL1)aginexx (PL1) PL1 Posty: 272
    u nas niestety to samo.
    nie uwzględnia ani mnie ani sojuszu w klasyfikacji
    pozdrawiam ggs

    So Cute

  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 641
    i znowu reset kompa...i wreszcie pokazuje lige i liczy

    to ma być granie czy walka  ze systemem i ustawieniami gry i błędami? Drodzy moderatorzy, prosze naprawdę poinformować GGS...czyli tzw.Zespól..coby naprawde pomysleli nad naprawą gry i naprawiali, zeby był jakis skutek..a nie że wiecznie to samo sie dzieje...
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    znowu będzie informacja z GGS ze nie napotkali żadnych błędów.. przywyknijcie do tego
    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • iwa1972 (PL1)iwa1972 (PL1) PL1 Posty: 22
    To co się dzieję z tą grą to nie ma słów żeby opisać. Ilość błędów jest porażająca!!!! Jedynie co dobrze działa i nie znika to niekończące oferty kupna złota i zakupy za złoto. To działa idealnie... Silos wystartował, zebrałam kukurydzę i oczywiście co? Lecą punkty ale nie zalicza w Lidze, po czym kolejna mam kwiatki i co? Zaczynam od zera!!! Wszystkie punkty przepadły z kukurydzy!!! 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik