Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Cukrowa farma/wyspa

Po aktualizacji zabrakło miejsca na produkty z wyspy ??, gdzie to można podejrzeć, coś sprzedać jak mi nie potrzebne i mam nadmiar ??.

Komentarz

•  u mnie to samo gdzie teraz mogę znależć produkty z wyspy cukrowej ,bo nie ma okienka z tymi produktami
  • tajka (PL1)tajka (PL1) PL1 Posty: 66
    Jak zwykle wkradł się błąd:) Tak się spieszyli, najważniejsze że teraz czerwone wykrzykniki nie pozwolą nie zauważyć ofert premium, a że gracza aż oczy bolą, to sprawa drugorzędna. Zmiana wyglądu magazynu na minus, czy ktoś Was o to prosił? Lepiej błędy naprawcie i nie generujcie nowych
  • Magazyn pod psem, poprzednia wersja była czytelniejsza.
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Witajcie :)
    Błąd został zgłoszony.Zespół pracuje nad naprawą.
    Diana
  • Kolejna przerwa konserwacyjna i się zaczyna:
    - skierowanie myszki na zadanie czy pole nie ma podglądu jaka jest produkcja, jak się pojawi podgląd to po wiekach.
    - zbiory ze zwłoką kilku sekund
    Można wymieniać i wymieniać bez końca, kolejna poprawka i kolejna totalna porażka.
  • serce (PL1)serce (PL1) PL1 Posty: 4
    Beznadziejna aktualizacja, , pomieszanie z poplataniem, wszystko jak w jakimś maglu , w skali 1 do 10 u mnie jest - 100.
  • popieram !!!! jest gorzej !!!
  • Witam,nie można sprzedać towarów z cukrowej farmy,nie można kupić żadnych nasion,a za tym idą same straty,bo nie dostajemy nagród,które sobie sami wypracowujemy -kto nam zwróci za wasze błędy,powstał łańcuszek,bo wszystko od czegoś zależy-poprzednia wersja była lepsza,tak na siłę chcecie nas uszczęśliwiać i kiepsko Wam to wychodzi,a finał jest taki,że w ogóle nie ma magazynu na cukrowej

• TOMTOM PL1 Posty: 412
    alina.milczarek (PL1) powiedział(a):
    Witam,nie można sprzedać towarów z cukrowej farmy,nie można kupić żadnych nasion,a za tym idą same straty,bo nie dostajemy nagród,które sobie sami wypracowujemy -kto nam zwróci za wasze błędy,powstał łańcuszek,bo wszystko od czegoś zależy-poprzednia wersja była lepsza,tak na siłę chcecie nas uszczęśliwiać i kiepsko Wam to wychodzi,a finał jest taki,że w ogóle nie ma magazynu na cukrowej

Witaj,
    jak pisaliśmy wcześniej zespół pracuje nad usunięciem tego problemu.
    Prosimy o cierpliwość.
    Pozdrawiam

• nike 1000 (PL1)nike 1000 (PL1) PL1 Posty: 38
    ManagerWaldi (PL1) powiedział(a):
    Kolejna przerwa konserwacyjna i się zaczyna:
    - skierowanie myszki na zadanie czy pole nie ma podglądu jaka jest produkcja, jak się pojawi podgląd to po wiekach.
    Można wymieniać i wymieniać bez końca, kolejna poprawka i kolejna totalna porażka.
    U mnie to samo,nic nie wiadomo,jaka ilość,czas,klikanie w dymki bez rezultatu :(

poziomów budynków i obiektów produkcyjnych też nie pokazuje,nakładek (wygląd) ani zmienić,ani zdjąć,burzenie -nie ma,zadowolenia dekoracji nie pokazuje .
  • Diana powiedział(a):
    Witajcie :)
    Błąd został zgłoszony.Zespół pracuje nad naprawą.
    Diana
    Jaka naprawa, zespół chyba liczył już kasę na koncie za fuszerkę i nie zrobił magazynu na wyspy. Teraz naprawiają błąd :-) śmiechu warte
    Dobry wieczór,
    Ile naprawa może potrwać?
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    nike 1000 (PL1) powiedział(a):
    Dobry wieczór,
    Ile naprawa może potrwać?
    Witam
    Magazyn na Farmie cukrowej został naprawiony rano.
    Diana
    U mnie to samo,nic nie wiadomo,jaka ilość,czas,klikanie w dymki bez rezultatu :(

poziomów budynków i obiektów produkcyjnych też nie pokazuje,nakładek (wygląd) ani zmienić,ani zdjąć,burzenie -nie ma,zadowolenia dekoracji nie pokazuje .
    a reszta,tu się nic nie zmieniło.

• Witam ponownie,magazyn wrócił na swoje miejsce-dzięki-ale teraz nie mam nagród za przekazywanie towaru do zbudowania zamku cukrowego,poziom nie podnosi się w górę.stoi w miejscu,a towaru przekazałam więcej niż trochę i jeszcze jedno-gdzie rekompensata za niemożność wczoraj sprzedaży lizaków,a miałam ich wystarczającą ilość,żeby zarobić?Rozumiem,że jakieś niebagatelne wyrównanie otrzymam,wszystko jest przecież do sprawdzenia,prawda?

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik