Jak zwykle wkradł się błąd:) Tak się spieszyli, najważniejsze że teraz czerwone wykrzykniki nie pozwolą nie zauważyć ofert premium, a że gracza aż oczy bolą, to sprawa drugorzędna. Zmiana wyglądu magazynu na minus, czy ktoś Was o to prosił? Lepiej błędy naprawcie i nie generujcie nowych
Kolejna przerwa konserwacyjna i się zaczyna: - skierowanie myszki na zadanie czy pole nie ma podglądu jaka jest produkcja, jak się pojawi podgląd to po wiekach. - zbiory ze zwłoką kilku sekund Można wymieniać i wymieniać bez końca, kolejna poprawka i kolejna totalna porażka.
Witam,nie można sprzedać towarów z cukrowej farmy,nie można kupić żadnych nasion,a za tym idą same straty,bo nie dostajemy nagród,które sobie sami wypracowujemy -kto nam zwróci za wasze błędy,powstał łańcuszek,bo wszystko od czegoś zależy-poprzednia wersja była lepsza,tak na siłę chcecie nas uszczęśliwiać i kiepsko Wam to wychodzi,a finał jest taki,że w ogóle nie ma magazynu na cukrowej
Witam,nie można sprzedać towarów z cukrowej farmy,nie można kupić żadnych nasion,a za tym idą same straty,bo nie dostajemy nagród,które sobie sami wypracowujemy -kto nam zwróci za wasze błędy,powstał łańcuszek,bo wszystko od czegoś zależy-poprzednia wersja była lepsza,tak na siłę chcecie nas uszczęśliwiać i kiepsko Wam to wychodzi,a finał jest taki,że w ogóle nie ma magazynu na cukrowej
Witaj,
jak pisaliśmy wcześniej zespół pracuje nad usunięciem tego problemu.
Kolejna przerwa konserwacyjna i się zaczyna: - skierowanie myszki na zadanie czy pole nie ma podglądu jaka jest produkcja, jak się pojawi podgląd to po wiekach. - zbiory ze zwłoką kilku sekund Można wymieniać i wymieniać bez końca, kolejna poprawka i kolejna totalna porażka.
U mnie to samo,nic nie wiadomo,jaka ilość,czas,klikanie w dymki bez rezultatu
poziomów budynków i obiektów produkcyjnych też nie pokazuje,nakładek (wygląd) ani zmienić,ani zdjąć,burzenie -nie ma,zadowolenia dekoracji nie pokazuje .
U mnie to samo,nic nie wiadomo,jaka ilość,czas,klikanie w dymki bez rezultatu
poziomów budynków i obiektów produkcyjnych też nie pokazuje,nakładek (wygląd) ani zmienić,ani zdjąć,burzenie -nie ma,zadowolenia dekoracji nie pokazuje .
Witam ponownie,magazyn wrócił na swoje miejsce-dzięki-ale teraz nie mam nagród za przekazywanie towaru do zbudowania zamku cukrowego,poziom nie podnosi się w górę.stoi w miejscu,a towaru przekazałam więcej niż trochę i jeszcze jedno-gdzie rekompensata za niemożność wczoraj sprzedaży lizaków,a miałam ich wystarczającą ilość,żeby zarobić?Rozumiem,że jakieś niebagatelne wyrównanie otrzymam,wszystko jest przecież do sprawdzenia,prawda?
Komentarz
Błąd został zgłoszony.Zespół pracuje nad naprawą.
Diana
- skierowanie myszki na zadanie czy pole nie ma podglądu jaka jest produkcja, jak się pojawi podgląd to po wiekach.
- zbiory ze zwłoką kilku sekund
Można wymieniać i wymieniać bez końca, kolejna poprawka i kolejna totalna porażka.
Ile naprawa może potrwać?
Magazyn na Farmie cukrowej został naprawiony rano.
Diana
a reszta,tu się nic nie zmieniło.