BŁĘDY , BŁĘDY ...CIĄG DALSZY !!! :( :(

.... To już chyba litania powstała na temat błędów w grze
..Farma co trochę się zawiesza ....dalej są problemy z sianiem

na polach ...trzeba klikać po parę razy by posiać na polach
. Farma powinna chodzić płynnie a nie tak jak czołg ..,

choć w tym wypadku ..to czołg jest szybszy niż nasze farmy ..
.. , ale dochodzą kolejne błędy ..często wyskakuje

pełny ekran choć nawet na niego nie klikam , albo wyrzuca mnie z farmy ..bez powodu ?
Przy przejściu na inną farmę wyskakują mi prezenty choć nawet nie kliknełam na nie . To są chyba ...wszystkie błędy ?
które zauważyłam u siebie , wcale one nie pomagają na farmie , a wprost przeciwnie - UTRUDNIAJĄ prace !!!
...........CZEKAMY NA POPRAWĘ PŁYNNOŚCI GRY !!! I MNIEJ BŁĘDÓW !!!
Pozdrawiam Basia777
2
Komentarz
chyba czegoś jest za dużo że tak muli .... a humusem podsypać masakra !!!
Jedno wielkie g......ta cała gra.... babol na babolu babolem pogania.....brawo Wy!
Problemy jakie występują podczas Wioskowego Jarmarku, zostały zgłoszone dnia 09.01.Obawiam się ,że do końca trwania wydarzenia nie zostaną naprawione.
Diana
Boję się pytać o kolejne wydarzenia...
Teraz ten balans ... wydarzeń:)
19.19 znowu zamiast galopujących koni podłączyli kucyki, no grać się nie da
Mam dosyć, kilka razy już deklarowałem a teraz inaczej: daję sobie spokój z komentowaniem, np. na miesiąc. I tak to forum już umarło
jak wejść na cukierkową ?
próbowałam wszystkich możliwości i - zawiesza grę (((
a lejek rybny zakończył się na zapowiedzi i stwierdzeniu że zespół wie dlaczego nie ruszył przed południem...
o nieszczesnym kocie nawet już nie chce się wspominać, szkoda było czasu na zbieranie serduszek
może za duzo ofert za złoto wyskakuje i to tak spowalnia grę i generuje ciągłe błędy?
Zgłosiłam ponownie. Zespół nie może odtworzyć tego błędu i dlatego jest nienaprawiony.
Diana