Nowa Farma Zorzy Polarnej jest już otwarta

Cześć
Pojawiło się nowe ogłoszenie.
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Pojawiło się nowe ogłoszenie.
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
0
Komentarz
Tu masz ukryte dekoracje
2.Kamień kultu
9.Las sosnowy
18.Krąg runiczny
21.Drzewo przodków
Nie zmieniły się miejsca ukrytych dekoracji.
Diana
Czyli jednak są to te same miejsca, co na famie wikingów - wydawało mi się, że inne.
ps. grafika pochodzi ze strony CrazyBigFarm, prawda?
Diana
Nie dopisuje dekoracji z koła. Już to zgłosiłam do Zespołu.
Diana
Nie otrzymałam żadnych nagród z Koła
Czy Szefostwo Gry nie potrafi zrobić choć jednego zadania bez błędów?????? Odechciewa się grać a tym bardziej wydawać na tę grę pieniędzy. Płacimy za nieudolność i zlodziejstwo
Kiedy zostanie wyjaśniony problem 5 mln kamieni? Niektórym zaliczyło do farmy . Stawiam że nigdy.
A już zasłanianie się niewiedzą odnośnie przyczyn błędów jest zgoła niepoważne.
Jak mantrę będę powtarzał:
Najpierw się testuje a potem wdraża. Połączenie tego w jedno kończy się klapą.
Zaklinanie rzeczywistości nie pomoże, pobożne życzenia są tylko pobożne.
Rekompensata za błąd w polarnym kole fortuny została przyznana.
Diana
Takie okienko pojawiło się na kontach graczy. Rekompensatę dostali gracze,którzy wczoraj nie dostali dekoracji.To nie jest żadne kłamstwo.
Diana
Diana
Diana
mam pytanie dlaczego nie dodaje na farmie zimowej basterów na poziomie 1 pingwiny dają 1260 ja mam wykupiony baster powinno dawac + 360 ale tego nie robi?
czy jest błąd
Dolicza Ci wykupiony buster.Bez wykupionego bustera z jednego basenu pingwinów na 1 poziomie zbierzesz 900 pingwinów
z busterem już 1260
Diana
Za jaką walutę kupiłaś działkę?bo promocja dotyczyła zakupu ziemi za złoto.
Diana