A może by tak zespół skorzystał z tej porady ,skoro nam ma pomóc to może zespołowi też:
"W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka.Czasem pomaga też restart komputera bądź modemu." Diana
Prosze o wycofanie jarmarku !!!!!!! bo nic na farmie nie da sie zrobic,muli tak ze ma sie ochote zrezygnowac z farmy !!!!! Nie robcie nam na zlosc !!!!
Była poprawka....uprzejmie zapytam : na czym polegała?? Na naprawieniu wyświetlania nagród,byśmy zobaczyli,co straciliśmy??? Bo owszem,teraz nagrody wyświetlają się i to jako zdobyte!!! A my zupełnie nic nie dostaliśmy!
Więc prosze o odpowiedz na pytanie,kiedy dostaniemy nagrody za wysiłek sojuszu i indywidualny?????
Była poprawka....uprzejmie zapytam : na czym polegała?? Na naprawieniu wyświetlania nagród,byśmy zobaczyli,co straciliśmy??? Bo owszem,teraz nagrody wyświetlają się i to jako zdobyte!!! A my zupełnie nic nie dostaliśmy!
Więc prosze o odpowiedz na pytanie,kiedy dostaniemy nagrody za wysiłek sojuszu i indywidualny?????
Nagroda indywidualna jest przyznawana na zakończenie wydarzenia,natomiast co do zdobytych nagród sojuszniczych, jak dostanę informację to je przekaże. Diana
nie jest takie skomplikowane wszystkie nagrody przyznać które już zdobyliśmy ponieważ one sie nie zmieniły, a jarmark trwa i mnie nie satysfakcjonuje rekompensata w postaci jakiś tam drobiazgów rzuconych nam na odczepnego jak to ostatnio bywa
nie jest takie skomplikowane wszystkie nagrody przyznać które już zdobyliśmy ponieważ one sie nie zmieniły, a jarmark trwa i mnie nie satysfakcjonuje rekompensata w postaci jakiś tam drobiazgów rzuconych nam na odczepnego jak to ostatnio bywa
Witaj Jeszcze nie wiadomo jaka będzie rekompensata,wiec może poczekaj, aż ją dostaniesz. Diana
Dziwne naliczanie punktacji: 26 godzin gry na jarmarku i mam 178.000 punktów w rankingu w dywizji, pozostali gracze w tej dywizji mają wynik liczony w milionach. Porady typu wyczyścić przeglądarkę, sprawdzić na innej przeglądarce to porady o kand\t d... rozbić. Winna jest gra i BF a takie porady to tylko nieudolna próba usprawiedliwienia błędów.
Dziwne naliczanie punktacji: 26 godzin gry na jarmarku i mam 178.000 punktów w rankingu w dywizji, pozostali gracze w tej dywizji mają wynik liczony w milionach. Porady typu wyczyścić przeglądarkę, sprawdzić na innej przeglądarce to porady o kand\t d... rozbić. Winna jest gra i BF a takie porady to tylko nieudolna próba usprawiedliwienia błędów.
BŁĄD Nie ma klasyfikacji członków Da się to naprawić do rana bo nie wiadomo kogo z sojuszu wyrzucić
Witajcie Skontaktuj się z supportem gry. Powyżej 2 miliardów punktów wyzwań ginie klasyfikacja członów.Błąd jest znany i Zespół pracuje nad jego naprawą.Kiedy zostanie naprawiony nie wiem. Diana
tak dostaniemy po 10 szt czegoś tam i mamy być zadowoleni z rekompensaty tak jak zawsze nie dość, że gra muli ,to gramy nie wiadomo za co i sobie jeszcze czekaj aż coś łaskawie spłynie dla graczy ,to tak samo jakby wziąść wypłate tylko na papierze a nie realnie do reki ją dostać także czujemy sie oszukani
dostaniemy ozdobę na pocieszenie a w nagrodę wskoczy kolejna oferta żeby kupić złoto bo to jakoś bezbłędnie co chwile na gre wskakuje...a graczy ma sie gdzieś....
Witaj Jeszcze nie wiadomo jaka będzie rekompensata,wiec może poczekaj, aż ją dostaniesz. Diana
Czy już wiadomo, jaka będzie rekompensata i czy w ogóle będzie, czy w ramach rekompensaty teraz będą kraty i kłódki?
Pytanie: czy w sprawie niedopisanych, a zdobytych przez sojusz nagród za wysiłek należy kontaktować się indywidualnie z supportem, czy też jednak przyznane zostaną automatycznie?
Witajcie ponownie Po poprawce nagrody za wysiłek sojuszniczy będą już przyznawane od następnej zdobytej nagrody. Nagrody, które dotychczas zostały zdobyte a nie zostały przyznane zostaną zrekompensowane pakietem odszkodowań. Szczegóły rekompensaty zostaną podane w późniejszym czasie. Diana
Ja nie widzę, by było wyraźnie napisane, że trzeba bądź niekontaktować się z supportem w tej sprawie, tylko, że nie dostaniemy tych 140 nagród, które zdobyliśmy, a jedynie jakieś bliżej nieokreślone odszkodowanie...
Komentarz
"W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka.Czasem pomaga też restart komputera bądź modemu."
Diana
Bo owszem,teraz nagrody wyświetlają się i to jako zdobyte!!! A my zupełnie nic nie dostaliśmy!
Diana
Jak dla mnie nagrody moga się dalej nie wyświetlać,byle gracze je dostali! A jest odwrotnie:(
Jeszcze nie wiadomo jaka będzie rekompensata,wiec może poczekaj, aż ją dostaniesz.
Diana
Nie ma klasyfikacji członków
Da się to naprawić do rana
bo nie wiadomo kogo z sojuszu wyrzucić
Skontaktuj się z supportem gry.
Powyżej 2 miliardów punktów wyzwań ginie klasyfikacja członów.Błąd jest znany i Zespół pracuje nad jego naprawą.Kiedy zostanie naprawiony nie wiem.
Diana
Tu jest wyraźnie napisane :
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/164032/nowinki-ze-swiata-big-farm#latest
Diana
Po poprawce nagrody za wysiłek sojuszniczy będą już przyznawane od następnej zdobytej nagrody. Nagrody, które dotychczas zostały zdobyte a nie zostały przyznane zostaną zrekompensowane pakietem odszkodowań. Szczegóły rekompensaty zostaną podane w późniejszym czasie.
Diana
Ja nie widzę, by było wyraźnie napisane, że trzeba bądź nie kontaktować się z supportem w tej sprawie, tylko, że nie dostaniemy tych 140 nagród, które zdobyliśmy, a jedynie jakieś bliżej nieokreślone odszkodowanie...