a o dyniach znów zapomnieli hahaha hahah naprawiają co sami specjalnie popsuli, gra pod wszelką krytyką,(a gram 25 lat) w różne gry jeszcze w swoim życiu nie widziałam tak popsutej gry, czas iść dalej a nie tkwić w takim bagnie
a po kiego diabła będą naprawic coś w krainie marzeń?? skończyła sie i niech sobie wewnątrz, u siebie poprawią, a nie nam głowę zawracają..maja nam przyznać to co osiągnęliśmy i już, a co maja przyznać jest widoczne na 1 rzut oka, nic nie trzeba przeliczać, no chyba że muszą skopiować ilość diamentów i wstrzelić każdemu na główną farmę, tylko tyle i ąz tyle, wiec niech pamiętają, że mamy wsio zapisane i oszukac znów się nie damy!! a po za ty, po co sie tworzy 2 wątki o kazdej aktualizacji? czy nie wystarczy 1? czyam i zaraz pisze pod tym komentarz, a nie tu czytam, a ide pisac w drugim...taka niespójność, taki bałagan, krótko mówiąc ,,rozpierducha na maxa!! byle udawać że się cos robi; takie wielkie haalooo! a w sumie nic z tego nie wynika
..."Odtąd wszystkie wzmocnienia, które wygracie z dowolnego
wydarzenia, zawsze będą uruchamiane od pierwszego logowania po
otrzymaniu go. Teraz będziecie mogli w pełni korzystać z dowolnych
wzmocnień!"...- no nareszcie!
A kiedy w stadninie turnieje z 2019 roku, które wciąż są w 2018 zostaną przeniesione do 2019? Do końca roku niewiele czasu zostało. Czy w 2020 też tak będzie?
A kiedy w stadninie turnieje z 2019 roku, które wciąż są w 2018 zostaną przeniesione do 2019? Do końca roku niewiele czasu zostało. Czy w 2020 też tak będzie?
Witaj Zgłaszane to już było parę razy.Czekamy może uda się niedługo przenieść. Diana
Witaj Zgłaszane to już było parę razy.Czekamy może uda się niedługo przenieść. Diana
Ja wiem, że to było zgłaszane dawno temu a do końca roku naprawdę niewiele czasu zostało.
No czemu mnie nie dziwi że gra znowu zjechana chcę się zalogować a nie mogę bo rzekomo nick zły wpisuję no jeszcze sklerozy nie mam i pamiętam jaki nick mam Kiedy naprawią ten bubel? Czy są jakieś szanse na granie?
halooo,,poprawka aktualki, i co? znowu sie jakies niemoty dorwały i popsuły, nosz kurcze blade,.bawią sie grafika , zamiast błedy stare poprawic, a na dodatek tworza nowe byki..czy to kiedys sie skonczy? ..
Patrząc, co się dzieje, nie mogę się powstrzymać:) Taka mała anegdotka do obecnej sytuacji W 1948 r prezydent Truman podczas kampanii wyborczej odbył spotkanie na terenie rezerwatu indiańskiego. Zapewniał Indian o tym, że jeżeli będą głosować na niego, poprawią się im warunki życia. Za każdym razem, kiedy składał im obietnicę, Indianie krzyczeli Umpa, Umpa. Zachęcony okrzykami Truman z coraz większą emfazą składał kolejne obietnice. A Indianie - głośniej Umpa, Umpa!
Przykre to i "niesmaczne" wręcz. Kupiłam 4 wędki = "kupiłam" bo wcale ich nie dostałam...TYLKO PROSZE nie kazać pisać do suportu. Wygląda na to, że co się ugra to trzeba z prośbą do suportu)))). Ludzie w sojuszach - praktycznie w każdym - już się opiekują 3-4 farmami pozostawionymi bo tamci odeszli, niestety brak "normalości" w grze kosi i zniechęca graczy takich zwykłych i nie tylko. Za chwilę odpuszczą te farmy darowane i jeszcze mniej nas zostanie. Wcale się nie dziwię. Sama jestem w wymarłym sojuszu i mnóstwo jest takich.
I wciąż żle i nie tak...MY jesteśmy TAK, a co się robi dla nas??? Przecież to my, gracze prowadzimy, robimy tę grę...CO jest takiego w nas, że nie chcecie nas ???
Jedyne co po alktualce zobaczylem to ze znow ktos sie nie zna na swojej robocie. Znow okradziono graczy z mozliwosci wymiany buziek na prezenty i pewnie miesiacami bedziemy czekac na naprawe... Starych bledow sie nie naprawia a dodaje tylko nowe Niedlugo naprawde sami bedziecie sobie musieli w ta swoja gierke grac bo wszyscy uciekna gdzie indziej gdzie powazniej sie graczy traktuje
Gdzie mam sprzedać produkty z wyspy? Po aktualce nie ma takiej możliwości!!
I dlaczego ten balon nie działa na zwykle żetony. Cała ta zmiana wcale mi się nie podoba, wszystko szwankuje. Czy znowu bawily się tym dzieci?????????/
Komentarz
Tak jak było to w Krainie marzeń ?
Zgłaszane to już było parę razy.Czekamy może uda się niedługo przenieść.
Diana
a do końca roku naprawdę niewiele czasu zostało.
Na chwilę obecną nie posiadamy żadnych informacji na temat żetonów balonu.
Diana
Ps. po 5 minutach - zaskoczyło - cuuuudownie
Nie sztuką jest wiedziec, a zrozumiec.
Już można się zalogować do gry.
Diana
nie działa żadna forma zakupu czegokolwiek ???
Centrum Handlowe dalej nie działa...
Jurto Zespół zbada, dlaczego centrum handlowe nie działa.
Diana
Taka mała anegdotka do obecnej sytuacji
W 1948 r prezydent Truman podczas kampanii wyborczej odbył spotkanie na terenie rezerwatu indiańskiego. Zapewniał Indian o tym, że jeżeli będą głosować na niego, poprawią się im warunki życia. Za każdym razem, kiedy składał im obietnicę, Indianie krzyczeli Umpa, Umpa. Zachęcony okrzykami Truman z coraz większą emfazą składał kolejne obietnice. A Indianie - głośniej Umpa, Umpa!
cd nastąpi, albo niech każdy sobie wyszuka
Znow okradziono graczy z mozliwosci wymiany buziek na prezenty i pewnie miesiacami bedziemy czekac na naprawe...
Starych bledow sie nie naprawia a dodaje tylko nowe
Niedlugo naprawde sami bedziecie sobie musieli w ta swoja gierke grac bo wszyscy uciekna gdzie indziej gdzie powazniej sie graczy traktuje