Jeżeli wejdziesz w budynek z rankingiem tygodniowym, to tam masz opcję wyszukaj gracza. Wpisując nick interesującej Cię osoby ze znakiem podkreślenia ( _ ) oraz skrótem literowym kraju serwera, z którego pochodzi gracz, powinnaś zostać przeniesiona na stronę rankingu z nickiem szukanego gracza:
Punkty doświadczenia w nowym tygodniu naliczają się od początku - przynajmniej u mnie tak jest. Dostałam informację, że pierwszy tydzień się skończył. Dodano mi bonusowe diamenty i teraz klasyfikację/punkty/doświadczenie nalicza na nowo, od zera. Mam zupełnie inne miejsce w rankingu w drugim tygodniu niż w pierwszym.
A poziom to chyba nie ma w ogóle znaczenia, bo klasyfikacja oparta jest właśnie na zdobytym w danym tygodniu doświadczenia (no, chyba że jednak wyciągnęłam błędne wnioski ze swoich obserwacji).
witam. Czy ktos wie dlaczego ubywa mi diamentow podczas trwania eventu. Zdobywam je z trudem a co jakis czas mi ich ubywa.:)) Dzxisiaj rano miałem 2995 teraz mam 2950 ((
witam. Czy ktos wie dlaczego ubywa mi diamentow podczas trwania eventu. Zdobywam je z trudem a co jakis czas mi ich ubywa.:)) Dzxisiaj rano miałem 2995 teraz mam 2950 ((
Witam W tej sprawie skontaktuj się z Supportem gry. Diana
Mam pytanko co to są te "nagrody osobiste za wyniki" a właściwie gdzie one są ? bo zdobywam je powolutku, ale nigdzie ich nie widzę , ani u tessy ani u siebie pewnie bym tego nie zauważyła gdyby nie żetony konstrukcyjne które po ich zdobyciu ,nigdzie nie mogę się doszukać:( Ktoś z was wie czy to nie jest przypadkiem kolejna ggsowska ściema ?
Mam pytanko co to są te "nagrody osobiste za wyniki" a właściwie gdzie one są ? bo zdobywam je powolutku, ale nigdzie ich nie widzę , ani u tessy ani u siebie pewnie bym tego nie zauważyła gdyby nie żetony konstrukcyjne które po ich zdobyciu ,nigdzie nie mogę się doszukać:( Ktoś z was wie czy to nie jest przypadkiem kolejna ggsowska ściema ?
Witam Nagrody za wyniki osobiste zostaną dopisane do Twojego konta w momencie zakończenia Krainy Marzeń Tessy. Diana
mam kolejne dziwne pytanie związane z tessą kiedy właściwie kończy sie ten ewent ? bo mam dwa czasy na stałej farmie pokazuje że koniec jest za około 17 godzin a u tessy mam jeszcze 32 godz do konca ????
mam kolejne dziwne pytanie związane z tessą kiedy właściwie kończy sie ten ewent ? bo mam dwa czasy na stałej farmie pokazuje że koniec jest za około 17 godzin a u tessy mam jeszcze 32 godz do konca ????
Witam Tessa kończy się dziś, poprawny czas jest już iw Krainie i na głównej farmie. Diana
Znowu bałagan, czy ktoś coś w ogóle ogarnia? Że też zawsze trzeba coś spartolic tak koncertowo. Pomimo mojego żenującego wpisu proszę mnie nie odsyłać do supportu
Komentarz
Kraina marzeń jest odrębnym wydarzeniem.
W połowie miesiąca rozpocznie się tymczasowa farma.
Diana
A poziom to chyba nie ma w ogóle znaczenia, bo klasyfikacja oparta jest właśnie na zdobytym w danym tygodniu doświadczenia (no, chyba że jednak wyciągnęłam błędne wnioski ze swoich obserwacji).
Czy ktos wie dlaczego ubywa mi diamentow podczas trwania eventu.
Zdobywam je z trudem a co jakis czas mi ich ubywa.:))
Dzxisiaj rano miałem 2995 teraz mam 2950
W tej sprawie skontaktuj się z Supportem gry.
Diana
orientuję się ktoś od którego jest lev jest farma marzeń?
Ja już mam, ale pytam bardziej informacyjnie
co to są te "nagrody osobiste za wyniki" a właściwie gdzie one są ? bo zdobywam je powolutku, ale nigdzie ich nie widzę , ani u tessy ani u siebie
pewnie bym tego nie zauważyła gdyby nie żetony konstrukcyjne które po ich zdobyciu ,nigdzie nie mogę się doszukać:(
Ktoś z was wie czy to nie jest przypadkiem kolejna ggsowska ściema ?
Nagrody za wyniki osobiste zostaną dopisane do Twojego konta w momencie zakończenia Krainy Marzeń Tessy.
Diana
kiedy właściwie kończy sie ten ewent ? bo mam dwa czasy
na stałej farmie pokazuje że koniec jest za około 17 godzin
a u tessy mam jeszcze 32 godz do konca ????
Tessa kończy się dziś, poprawny czas jest już iw Krainie i na głównej farmie.
Diana
Że też zawsze trzeba coś spartolic tak koncertowo.
Pomimo mojego żenującego wpisu proszę mnie nie odsyłać do supportu