A na co mam uważać Karadok ? nie napisałam nic, co by nie było zgodne z faktami gry... takie było założenie, że WJ zastąpi MS... [info w OO] a to, że WJ nie budzi szału i pewnie jest tak jak napisałaś, że większość woli MS...a WJ 4 w miesiącu to ścisk bo WJ ma 7 dni Z tych właśnie powodów przydałyby się nowe rozgrywki sojuszowe, krótkie i treściwe...
A czy wodorostowanie stało się stylem gry ? nie wiem jak inni robią misje, niezaprzeczalnie wodorosty szybko idą, szczególnie w misjach z jajkami i mlekiem, szczególnie jak tych misji się robi kilkadziesiąt a nie kilka lub wcale...nawet przy wysokiej wieży a nie każdy ma...
Czy kilka osób na forum ? na wszystkich forach BF piszą o tym, że za często...jednakże udział w MS jest zależny tylko od gracza i sojuszu, w którym ten gracz jest...
MS sojusznicze będą rzadziej =częściej, to jest matematyka wyższa, tylko GGS ją rozumie Ja już dawno przestałem się ścigać ze złotymi graczami, i tak się nie da ich przegonić. Ot, misje niejako przy okazji, nawet w sojuszu niewielu się chce, i spadliśmy ostatnio do brązowej. Teraz będą znowu mistrzostwa światowe, to będzie okazja za misje parę punktów zarobić i jakieś tam nagrody. Wodorosty są dobre, ale do innych celów. Misje to tylko zabawa, i nie za kasę, szkoda wyrzucać w taki sposób
Tak, ale trzeba ostrożnie wypowiadać życzenia - mamy do czynienia z GGS . Ja doskonale pamiętam, jak narzekaliśmy na nieatrakcyjne i nudne nagrody w MS i po długim czasie naszych narzekań, GGS zmienił nagrody... A raczej sławetny "automat" zaprezentował nam to coś, co mamy teraz... Teraz więc wolałabym nie przypominać, że WJ mają zastąpić/wyprzeć MS, a raczej skupić się na samym fakcie, że MS są zbyt często. Maksymalna ilość (dla mnie) to 2 razy w miesiącu, a najlepiej tylko raz. Może wtedy bralibyśmy w nich udział z przyjemnością, a nie z obowiązku.
A o WJ nie przypominajmy w ogóle - są mocno niedopracowane i w takiej formie nie powinny pojawić się w zestawie eventowym (szczególnie cyklicznym).
Nauczona wieloletnim doświadczeniem bardzo ostrożnie wypowiadam życzenia Karadok i dotyczą one tylko pragnienia nowości...w tej chwili czekam na obiecany wybuch wulkanu...reszta niekoniecznie mnie dotyczy...wyspa palmowa, która zaraz zagości, latem skończy 5 lat...i tak przy każdym wydarzeniu mogłabym dodać wiek. Rutyna zabija...Pomysłowość, kreatywność i chęć – zabija rutynę. Wszystko w temacie.
I tak samo jak Dog...wodorosty nie są do misji
Najmłodszy jest WJ że niedopracowany i niewciągający...dla jednych tak, dla drugich nie...to sprawa do przemyślenia dla zespołu...bo pewnie sojusze by chętnie ze sobą konkurowały, gdyby to było ciekawe, wyrównane poziomami sojuszy i gdyby automat się w końcu zdecydował wyrzucić ze swojej puli nagród kiszonki i inne byle co.
Rutyna zabija..., ale czy jak będziemy przypominać, że WJ miało zastąpić MS, osiągniemy wprowadzenie jakichkolwiek nowości? Nie. Po prostu jeden znany event zastąpimy drugim i tyle :P
edit: wodorosty nie są do misji - wodorosty są do tego, do czego je przeznaczymy. Dla jednego nieopłacalne/niezrozumiałe jest je zużywać do misji, dla drugiego wykorzystywanie w innym wydarzeniu... - kwestia wyboru i określenia priorytetów.
na grze na czacie dyskutujemy sobie o mistrzostwach sojuszniczych, padł pomysł aby zrobić je tak jak światowe przez cały miesiąc. uważam że pomysł jest doskonały i ma same zalety: 1. GGS ściągnie tyle kasy, że się spod niej nie wygrzebie. 2. Tak jak w mistrzostwach światowych będzie sobie można odpuścić wyścigi i zbierać sobie spokojnie. 3. Ci co chcą się ścigać będą mieli cały miesiąc, bez nerwowych kilkudniowych przerw na mało istotne wydarzenia (co tylko rozprasza graczy) 4. Można by powiązać z mistrzostwami światowymi, skoro wyspa tematyczna jest połączona... to dlaczego nie? itd itp
No właśnie widzę, że nie jest znana...skoro znów dywany...można mini już wyłożyć drogę do zespołu
Nawet na niemieckim forum jest temat, gdzie gracze piszą o nadmiarze MS...miłość ma to do siebie że mija...odchodzi...szczególnie jeśli była tylko chwilowym oczarowaniem ...więc gadki, o tym jak ogromnie "kochamy MS" można między bajki włożyć.
Chcemy poinformować Was, że jutro po aktualizacji uruchomimy Mistrzostwo Sojusznicze, aby przetestować dodanie nowej ligi, która zostanie zaimplementowana wraz z tą aktualizacją.
Pamiętajcie o poniższych punktach:
- Czas trwania Mistrzostw Sojuszniczych będzie wynosił maksymalnie 2 godziny. -Pomimo testu, nadal będziecie mogli awansować lub zostaniecie zdegradowani, ale nie dotyczy to nowej ligi. - Nagrody rankingowe zostaną przyznane jak zwykle na koniec wydarzenia
Jutro będziemy informować Was o tym jak działa nowa liga, za pośrednictwem naszego forum.
Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zrozumienie.
Wasz Zespół Big Farm.
Nie rozumiem tego kompletnie. Dlaczego nowe mistrzostwa trwają aż 2 godziny? No przeciez złota nie zdążę wydać. GGS goni w piętkę, pytam się dla kogo taka impreza? Przecież to SZALEŃSTWO. Nowa liga, jaka dla kogo za ile. Po.....ieliście zupełnie -to jakaś dobra zmiana?
Dog ...dziś się na pewno niczego nie dowiemy...zobaczymy jutro... Mam nadzieję że to będzie wyższa liga, czyli nad złotą nowa...co spowoduje rozluźnienie i szanse by zdobyć nagrody...dotąd zdobywane przez peleton
Kaspaldo...należy się pozbyć złudzeń, jeśli takowe się ma, bo przecież kochamy bez opamiętania ekscytujące MS ...to jak można zrobić graczom taką krzywdę i zabrać podniecające wydarzenie
Dog...2 godziny będzie trwał test...tak to rozumiem...potem będzie liga więcej i 96 godzin.
No i liczę na to, że automat wydajnie pracował i przygotował porządne nagrody, w tym nowe dekorki.
Chcemy poinformować Was, że jutro po aktualizacji uruchomimy Mistrzostwo Sojusznicze, aby przetestować dodanie nowej ligi, która zostanie zaimplementowana wraz z tą aktualizacją.
Pamiętajcie o poniższych punktach:
- Czas trwania Mistrzostw Sojuszniczych będzie wynosił maksymalnie 2 godziny. -Pomimo testu, nadal będziecie mogli awansować lub zostaniecie zdegradowani, ale nie dotyczy to nowej ligi. - Nagrody rankingowe zostaną przyznane jak zwykle na koniec wydarzenia
Jutro będziemy informować Was o tym jak działa nowa liga, za pośrednictwem naszego forum.
Wasz Zespół Big Farm.
Nie rozumiem tego kompletnie. Dlaczego nowe mistrzostwa trwają aż 2 godziny? No przeciez złota nie zdążę wydać. GGS goni w piętkę, pytam się dla kogo taka impreza? Przecież to SZALEŃSTWO. Nowa liga, jaka dla kogo za ile. Po.....ieliście zupełnie -to jakaś dobra zmiana?
Cześć Będą trwać 2 godziny ,bo to ma być test .Więcej informacji na temat nowej ligi pojawią się wkrótce. Diana
MS co kilka dni ,wariactwo , to już nie jest śmieszne ani zabawne ,duże sojusze(złociarze) napędzają zespól do takiego działania Zróbcie dla nich osobną ligęi niech sobie tam walczą nawet codziennie
ps. raz góra dwa razy w miesiącu ,zagrało by się z przyjemnością a tak to już mamy dość, nie mozna już na nie patrzeć(nie dobrze się robi jak widać ikonke ms) a co dopiero walczyć. My mówimy dość !!!
Ale o co tyle krzyku, wystarczy misji nie robić, przynajmniej u nas nikt tego nie wymaga.chcesz robisz, nie chcesz nie robisz, co się stanie jak sojusz spadnie z ligi? NIC... nie dajcie się zwariować.
Nie chce się stawiać pierwsza do kolejki na bana, ale rzygam już Mistrzostwami Sojuszniczymi!! GGS jest bardzo łase zapewne szybki i łatwy zarobek, ludzie kupują złoto.
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Nie chce się stawiać pierwsza do kolejki na bana, ale rzygam już Mistrzostwami Sojuszniczymi!! GGS jest bardzo łase zapewne szybki i łatwy zarobek, ludzie kupują złoto.
Masz rację, dopiero wszedłem na farmę, a tu mistrzostwa. Jak tak dalej pójdzie, to w lidze nie bedę sklasyfikowany bo znowu w tym nieszczęściu nie wezmę udziału. Wiecie co , bez tego (liga farmerska) też da się grać i nawet jest lepiej
Czemu sugestie Graczy związane z wydarzeniem MS nie jest wysłuchiwane przez GGS. Przed wydarzeniem Wioskowy Jarmark były Mistrzostwa Sojusznicze, widzę że zegar tyka na kolejne MS. Jestem pewna że nie jest to błąd w grze. Ileż to można rywalizować w takich wydarzeniach. Przecież wspólnie z sojuszem nie możemy spuścić z tonu, ponieważ pomimo tego chcemy utrzymywać jakąś pozycję. Szkoda słów.
Czemu sugestie Graczy związane z wydarzeniem MS nie jest wysłuchiwane przez GGS. Przed wydarzeniem Wioskowy Jarmark były Mistrzostwa Sojusznicze, widzę że zegar tyka na kolejne MS. Jestem pewna że nie jest to błąd w grze. Ileż to można rywalizować w takich wydarzeniach. Przecież wspólnie z sojuszem nie możemy spuścić z tonu, ponieważ pomimo tego chcemy utrzymywać jakąś pozycję. Szkoda słów.
Witam Przekazałam w raporcie informacje, odnośnie częstotliwości Mistrzostw Sojuszniczych. Diana
Nasz sojusz się poddaje jeśli chodzi o aktywność w MS, po prostu strata czasu, za taki wysiłek takie nagrody. Mam nadzieję że inne sojusze jednak zrozumieją Nas i przemyślą sprawę. Jesteśmy za tym żeby MS było raz w miesiącu. Odpuszczamy namiot przy następnym wydarzeniu.
Ps. Proszę o poparcie mnie w tym temacie. Dziękuję za chęci.
Komentarz
takie było założenie, że WJ zastąpi MS... [info w OO] a to, że WJ nie budzi szału i pewnie jest tak jak napisałaś, że większość woli MS...a WJ 4 w miesiącu to ścisk
Z tych właśnie powodów przydałyby się nowe rozgrywki sojuszowe, krótkie i treściwe...
A czy wodorostowanie stało się stylem gry ? nie wiem jak inni robią misje, niezaprzeczalnie wodorosty szybko idą, szczególnie w misjach z jajkami i mlekiem, szczególnie jak tych misji się robi kilkadziesiąt a nie kilka lub wcale...nawet przy wysokiej wieży a nie każdy ma...
Czy kilka osób na forum ? na wszystkich forach BF piszą o tym, że za często...jednakże udział w MS jest zależny tylko od gracza i sojuszu, w którym ten gracz jest...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Teraz będą znowu mistrzostwa światowe, to będzie okazja za misje parę punktów zarobić i jakieś tam nagrody.
Wodorosty są dobre, ale do innych celów.
Misje to tylko zabawa, i nie za kasę, szkoda wyrzucać w taki sposób
A o WJ nie przypominajmy w ogóle - są mocno niedopracowane i w takiej formie nie powinny pojawić się w zestawie eventowym (szczególnie cyklicznym).
Rutyna zabija...Pomysłowość, kreatywność i chęć – zabija rutynę. Wszystko w temacie.
I tak samo jak Dog...wodorosty nie są do misji
Najmłodszy jest WJ
edit: wodorosty nie są do misji - wodorosty są do tego, do czego je przeznaczymy. Dla jednego nieopłacalne/niezrozumiałe jest je zużywać do misji, dla drugiego wykorzystywanie w innym wydarzeniu... - kwestia wyboru i określenia priorytetów.
1. GGS ściągnie tyle kasy, że się spod niej nie wygrzebie.
2. Tak jak w mistrzostwach światowych będzie sobie można odpuścić wyścigi i zbierać sobie spokojnie.
3. Ci co chcą się ścigać będą mieli cały miesiąc, bez nerwowych kilkudniowych przerw na mało istotne wydarzenia (co tylko rozprasza graczy)
4. Można by powiązać z mistrzostwami światowymi, skoro wyspa tematyczna jest połączona... to dlaczego nie?
itd itp
przekaże Twoje pytanie do Zespołu gry i jak dostane odpowiedz to ją zamieszczę .
Diana
Diana
Nawet na niemieckim forum jest temat, gdzie gracze piszą o nadmiarze MS...miłość ma to do siebie że mija...odchodzi...szczególnie jeśli była tylko chwilowym oczarowaniem
Możesz edytować tylko .
Diana
-Pomimo testu, nadal będziecie mogli awansować lub zostaniecie zdegradowani, ale nie dotyczy to nowej ligi.
- Nagrody rankingowe zostaną przyznane jak zwykle na koniec wydarzenia
Wasz Zespół Big Farm.
Nowa liga, jaka dla kogo za ile. Po.....ieliście zupełnie -to jakaś dobra zmiana?
Mam nadzieję że to będzie wyższa liga, czyli nad złotą nowa...co spowoduje rozluźnienie i szanse by zdobyć nagrody...dotąd zdobywane przez peleton
Złoci szaleńcy zabiją tę rozgrywkę
pewnie to będzie liga diamentowa tak jak w konikach
Dog...2 godziny będzie trwał test...tak to rozumiem...potem będzie liga więcej i 96 godzin.
No i liczę na to, że automat wydajnie pracował i przygotował porządne nagrody, w tym nowe dekorki.
Będą trwać 2 godziny ,bo to ma być test .Więcej informacji na temat nowej ligi pojawią się wkrótce.
Diana
to już nie jest śmieszne ani zabawne ,duże sojusze(złociarze) napędzają zespól do takiego działania
Zróbcie dla nich osobną ligęi niech sobie tam walczą nawet codziennie
ps. raz góra dwa razy w miesiącu ,zagrało by się z przyjemnością a tak to już mamy dość, nie mozna już na nie patrzeć(nie dobrze się robi jak widać ikonke ms) a co dopiero walczyć.
My mówimy dość !!!
GGS jest bardzo łase zapewne szybki i łatwy zarobek, ludzie kupują złoto.
Przed wydarzeniem Wioskowy Jarmark były Mistrzostwa Sojusznicze, widzę że zegar tyka na kolejne MS. Jestem pewna że nie jest to błąd w grze. Ileż to można rywalizować w takich wydarzeniach. Przecież wspólnie z sojuszem nie możemy spuścić z tonu, ponieważ pomimo tego chcemy utrzymywać jakąś pozycję. Szkoda słów.
Przekazałam w raporcie informacje, odnośnie częstotliwości Mistrzostw Sojuszniczych.
Diana
Ps. Proszę o poparcie mnie w tym temacie. Dziękuję za chęci.