Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Zmiany w sposobie komunikacji

124

Komentarz

• aktualki są już dziś dwie to nie wiem do której mielismy sie dopasować ;))

• Aktualizacje robią roboty bo ggs pewnie swych informatyków pozwalniał. i wszystko co jest związane z grą to przejęli roboty W wielu grach chociaż na bieżąco informują co i jak będzie robione z grą by poprawić by gracze byli zadowoleni. a tu idzie pod dyktando zatrudnionych roboty przez ggs. mamy 21 wiek i z tego co widać roboty są ważniejsze niż ludzie.Zatrudnijcie poważnych informatyków by zrobili pożądek w tej grze bo jeszcze troche a w tej grze zostaną same roboty. wiem że ten wpis zostanie usunięty ale mi wszystko jedno co zrobicie .
  • amik23 (PL1)amik23 (PL1) PL1 Posty: 575
    Do tego (brak kalendarza) powoli się przyzwyczajamy...
    ale brak trójkąta z inf o aktualizacjach i poprawkach to już chyba za dużo...
    Tak, w OO była inf o aktualizacji. Ale doba ma 24 godz, jak wiemy, że aktualizacja ma być 1 VIII, naprawdę nie damy rady wszystkiego dopasować...
    Na polach zostały mi zwykłe kwiatki ... gdybym wiedziała, że za 5 minut Zespół będzie coś poprawiał, posiałabym chociaż szkółkowe... w Parku też bym trochę inaczej działała... jarmark też stoi...

Pozdrawiam

• Co niby dopasować 
  • to my jestesmy tutaj klientami i chyba to do nas powinien sie ggs dostosowac bo bez nas nic nie znaczy.

a wrazenie takie ze kazdy gracz to natret i chyba marzeniem ggsu jest zeby nikt w farme nie gral i  wtedy tez nie bedzie sie czepial bledu na bledzie.

likwidacja kalendarza kompletna porazka, rozumiem informatycy ggsu nawet z jednodniowym wyprzedzeniem nie potrafia okreslic co nastepnego dnia uda sie wlaczyc i zadziala....
  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 343
    edytowano 01.08.2019
    Cześć
    W OO była informacja o aktualizacji ,więc można było wszystko dopasować.
    Diana

Uważam Diano ,że Twój komentarz "więc można było wszystko dopasować."podsyca tylko adrenalinę u graczy!
    Moim zdaniem to nie przystoi aby moderator udzielał takich odpowiedzi , no cóż coraz częściej spotykam sie z takimi odpowiedziami,lekceważenie gracza 

Kiedy Twoim zadanie można było dopasować ???

ps.
    Diana Posty: 531 Moderator ›
    14:31 edytowano 14:32
    Cześć
    Zespół w tej chwili przeprowadza poprawkę.Dotyczy ona problemów z targiem organicznym.
    Diana 

DianaDiana Posty: 531 Moderator ›
    14:53 edytowano 14:54

Przestój serwera będzie trwał około godziny.Za utrudnienia przepraszamy.
    Diana
    Kaspaldo @ pl 1
  • MrocznyŻniwiarz (PL1)MrocznyŻniwiarz (PL1) PL1 Posty: 197
    edytowano 01.08.2019
    a skoro juz mamy kwestie dopasowania to dlugosc aktualizacji powinna byc chyba dostosowana do zapowiedzi czyli ok  1 godzina a nie kilka...
    az strach pomyslec co na farmach skopane zastaniemy bo widac wszystko idzie nie tak z aktualka skoro tyle przekracza przewidywany czas....

Droga Diano wiadomo czy w ogole dzisiaj ta cala farma ruszy i mniej wiecej o ktorej ?
  • MIKRUS01 (PL1)MIKRUS01 (PL1) PL1 Posty: 36
    Przyłączam się do tego pytania , może nie ma na co czekać dzisiaj.
  • 111User1 (PL1)111User1 (PL1) PL1 Posty: 132
    edytowano 01.08.2019
    Można wejść do gry,
    Sojusz Spółdzielnia
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    Tylko gdzie się podział targ organiczny?????
  • Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    nie ma targu organicznego ani rybnego...
  • MrocznyŻniwiarz (PL1)MrocznyŻniwiarz (PL1) PL1 Posty: 197
    edytowano 01.08.2019
    no i wykrakalem hehe

nie dosyc ze tej magicznej wyspy nie ma to jeszcze nie ma kontraktow ani organicznych ani rybnych...

brawo ggs, oby tak dalej  :D
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    czy za każdym razem aktualka musi tyle rzeczy zrąbać ?
    gdzie są oba targi ?????

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

edytowano 01.08.2019
    i znowu nie można wejść :(

Można, targu organicznego i rybnego nie ma. 
    Post edited by 111User1 (PL1) on
    Sojusz Spółdzielnia
  • fakt , znow sie gra rozkraczyla

pewnie poprawiaja co skopali, ciekawe tylko czy dzisiaj zdaza bo godzinka juz pozna  :D
  • amik23 (PL1)amik23 (PL1) PL1 Posty: 575
    Zespół naprawiał jeden targ, zniknęły oba...
    kiedy je odzyskamy?
    czy je odzyskamy?
    czy odzyskamy to co tam włożyliśmy???

• Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    I gdzie są nasi moderatorzy /? Jakaś informacja by się przydała............
    Taki komunikat się pojawił:

Drodzy Farmerzy,
    Wiemy o problemach jakie pojawiają się w kontraktach rybnych na targu organicznym.Pracowaliśmy nad ich rozwiązaniem.Niestety, nie jest możliwe natychmiastowe rozwiązanie problemów ,ponieważ są bardzo złożone.Potrzebujemy więcej czasu nad ich analizą i naprawą.W związku z tym zmuszeni jestesmy do usuniecia targu rybnego z gry,aby nie można było realizować kontraktów.Przepraszamy za problemy, które wystąpiły podczas dzisiejszej aktualizacji, dokładamy wszelkich starań, aby rozwiązać je jak najszybciej. Powiadomimy Was, gdy problemy zostaną rozwiązane.
    Z poważaniem, 
    Wasz Zespół Społeczności.
    Sojusz Spółdzielnia
    Kpina...
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,177
    A na targach miałem klka rozpoczętych, gdzie moja kasa za przekazane towary?  zrsztą ciekawa aktualizacja polegająca na likwidacji :)  to niech jeszcze naprawią 3 wyspy, 3 glowne farmy i wioskę sojuszniczą w ten sposób :)
    jola62 @ pl 1
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,833
    Jest oficjalne ogłoszenie ,więcej informacji nie posiadam.
    Diana
  • madllen (PL1)madllen (PL1) PL1 Posty: 116
    aaha!! więc to teraz się tak naprawia błędy w GGS?!? był błąd na targu więc wywalili... targ?!? no i faktycznie dzięki temu, błędu też nie ma :D tym sposobem "moc naprawcza" GGSu w niedługim czasie osiągnie 100% ;) i bardzo szybko nie będzie ani jednego błędu w grze- tylko że gry też już nie będzie :dizzy: -  cała, kawałek po kawałku, wyląduje w koszu na błędy... :/

@Diana , @TOM czy dzisiaj będzie można jeszcze normalnie zagrać?

"Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
    Spięty
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,596
    edytowano 01.08.2019
    ile razy piszę o ukrytych aktualizacjach? pewnie kombinowali coś z rybami i im się sypnęło wszystko. Obydwa targi diabli wzięli, a ciekawe czy jezeli na organicznym miałem coś  co sobie zbierałem, to czy ktoś za to da mi rekompensatę?

TARG RYBNY SKASOWANO ŻEBYŚMY ZA DUŻO NIE ZARABIALI
    Otóż nie spodziewam się, buuuuuuuuuuuu

Cyt. "Cześć
    W OO była informacja o aktualizacji ,więc można było wszystko dopasować.
    Diana"

A to jest poniżej krytyki.
    nie informujecie o której, jak długo  będzie aktualizacja
    To trochę nieładnie jak się graczom jednak bzdury wciska, co niby miałem sobie dopasować? na jak długo? żart?! trzeba umieć żartować, to czysty cynizm, niestety

edytowano 01.08.2019
    Wyzwania maja różne ramy czasowe ,zawsze można cos wybrać dostasowujac to do swojego sojuszu wiedząć ze aktualizacja jest planowana.Co do godziny i długości trwania aktualizacji ,to nie dostałam informacji o której bedzie i jak długo potrwa ,wiec dlatego nie było takie informacji.Tak już można grać.
    Diana
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Takie info że coś będzie, to nie jest żadne info, i nic do tego dopasować nie można, bo nagle przerywa grę i koniec pieśni.
    Źle pojęta lojalność Diano, bo skoro zespół w wyniku swoich przemyślanych i wzmożonych prac poniósł klęskę i naraził graczy na wiele milionowe straty, powinno to zostać bez komentarza...a jedynie z wyjaśnieniem.

Rozumiem że info CM załatwia temat, teraz będziemy wieki czekać na powrót targów, cud będzie gdy wrócą w takiej postaci jak zniknęły [zacznę się modlić do niebiosów, jak modlę się o deszcz] pewnie nic się nie zapisało, dane przepadły, tak jak nasze miliony, zapewne nikt się nie będzie wysilał, bo to szlag nie trafił złotych ofert, tylko nasze zapasy.
    Już taka sytuacja była z trybem, kiedy wycofano bo sprawiał trudności techniczne i nikt nie był w stanie przez bardzo długi czas problemów ogarnąć.

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

"Wyzwania maja różne ramy czasowe ,zawsze można cos wybrać dostasowujac to do swojego sojuszu wiedząć ze aktualizacja jest planowana.Co do godziny i długości trwania aktualizacji ,to nie dostałam informacji o której bedzie i jak długo potrwa ,wiec dlatego nie było takie informacji.

Diana"

Jak można tak pisać...Proszę...
    aktualizacja była planowana na "dziś".
    Dziś ma 24 h.
    To tak jakbym umówiła się z Tobą na spotkanie na "dziś".
    Faktycznie byłabyś w stanie racjonalnie zaplanować dzień mając tak niesprecyzowaną informację?
    To pytanie raczej z tych retorycznych.

p.s.
    cytowanie nie działa

• jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,177
    A tak w ogóle , to ja nie mam w obowiązku skakać po forum, szukać info na jakichś FB czy czymś tam,  ja wchodzę na grę i GRAM !!!! tam powinna być informacja dostępna, o wszystkim. Na forum zaglaam od czasu do czasu, niekiedy raz na kilka dni...
    jola62 @ pl 1
    Rozumiem rozżalenie graczy .Przekazałam już informacje że gracze są niezadowoleni z takiej sytuacji , że w kontratkach były  już przekazane produkty i że gracze stracili w obecnej sytuacji możliwośc zarobku.Więcej na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zrobić .Trzeba poczekać do jutra, może coś sie wyjaśni.
    Diana
  • a takze roznice w cenach pomiedzy sprzedawaniem w targu a z reki Diano

wszyscy jestesmy pokrzywdzeni niekompetencja infromatykow i zepsuciem targow
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,596
    No a ile trwała ostatnia aktualizacja? Miała być JEDNA godzina a ile było?
    jakie planowanie? Jakie? przez litość koniec komentarza

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik