Wymiana kolekcji

pojemniki 100 tys
traktor100tys
rękawice ogrodnicze 100tys
Miska do mięszania 60 tys
Szufelka do karmy 100tys
wymienię: na Prace zespołową, Wizytowki
traktor100tys
rękawice ogrodnicze 100tys
Miska do mięszania 60 tys
Szufelka do karmy 100tys
wymienię: na Prace zespołową, Wizytowki
3
Komentarz
biorąc udział w wydarzeniach mamy się cieszyć z wielkiejj ilości nagród, a że to kupa smieci to juz inny temat
Nie ma możliwości wymiany.
Diana
a tak przy okazji
co z kutrami i innymi jesnostkami pływajacymi co zalegaja w piwnicy
moze ta nagrode wymienic na cos innego tak jak w innych wydarzeniach
mamy wybór
pozdrawiam
43 nagroda w światowych to pojemniki !!!
nie chce mi się robić obrazków pozostałych badziewnych nagród...
mam pytanie:
kiedy zespół zamierza zmienić [ czytaj: UATRAKCYJNIĆ ! nagrody w światowych ??? ]
czy uważa, że jak nam stawia pomnik na plac bez przerwy, to przez to że przy przeciętnym zbieraniu coś tam wpada, powinniśmy się cieszyć ?
pytałam o to samo dot MS...odpowiedzi nie dostałam...
mam pojemników około 200 000...co z nimi zrobić?
może w to miejsce puzzle ?
tyle razy pisaliśmy, że miło by było gdyby wydarzenia, które się periodycznie powtarzają miały nowe nagrody, w tym dekoracje, a jest sporo takich nigdzie niedostępnych, a i można się wysilić i wymyślić nowe...
projekty aż się proszą o zmiany...bo jak patrze na to co jest, to mam pewne odruchy...niestety...tak mi się na każdym kroku obrzydza grę...
czy moderatorzy mogliby pilotować sprawy ważne w grze ???
tak żeby w koło Macieju nie trzeba było o tym pisać i przypominali zespołowi żeby w końcu wprowadzał zmiany, tam gdzie są on konieczne od lat, może nie wszystko od razu ale systematycznie z każdą aktualizacją...
Za głupi jestem, żeby to zrozumieć jak to działa w GGS. Przecież jak mam niski poziom to i tak się nie doczołgam to tej wspaniałej nagrody, a jak już jestem wysoko, to mi te wiadra do niczego potrzebne, a i walczyć o nie nie muszę specjalnie bo wpadają jak szalone byle gdzie.
Może jakaś instrukcja jak działa Zespół?