Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

subskrypcja

mam wykupiona subskrypcje a mimo to pobiera złoto za zasiew i zbiór ,wygląda jakby jej nie było a pokazuje ze mam wszystko ...............

Komentarz

• DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    marta1226 (PL1) powiedział(a):
    mam wykupiona subskrypcje a mimo to pobiera złoto za zasiew i zbiór ,wygląda jakby jej nie było a pokazuje ze mam wszystko ...............

Cześć
    Czy Turbożniwiarka i Zwinny Siewnik mają kolor zielony? Czy możesz załączyć screena?
    Diana 
  • do tego jeszcze żąda zakupu subskrypcji przez co dziś drugi raz zakupiłam w tym miesiącu ,sprawdziłam potem u siebie na meilu 18  lipca zakupiona i dzis 24 lipca drugi raz zakupiłam i dalej pokazuje żeby kupić
    marta1226 (PL1) powiedział(a):
    do tego jeszcze żąda zakupu subskrypcji przez co dziś drugi raz zakupiłam w tym miesiącu ,sprawdziłam potem u siebie na meilu 18  lipca zakupiona i dzis 24 lipca drugi raz zakupiłam i dalej pokazuje żeby kupić
    Cześć
    Rano to zgłoszę , spróbuj może wyczyścić historie i ciasteczka .
    Diana
  • Kayen (PL1)Kayen (PL1) PL1 Posty: 16
    Mam pytanie, jakiś czas temu zakupiłam subskrypcję i w zeszłym miesiącu zrezygnowałam z niej. Jednak nadal pobierane są pieniądze z konta. Jak zrezygnować z subskrypcji bo pewnie coś źle zrobiłam?
    KasiaXL (PL1) powiedział(a):
    Mam pytanie, jakiś czas temu zakupiłam subskrypcję i w zeszłym miesiącu zrezygnowałam z niej. Jednak nadal pobierane są pieniądze z konta. Jak zrezygnować z subskrypcji bo pewnie coś źle zrobiłam?
    Witam
    Zakupując subskrypcję dostajesz na emaila potwierdzenie zakupu. Jeśli chcesz zrezygnować musisz kliknąć na ten link
    Diana
    Nie mam czegoś takiego. U mnie to wygląda tak:
    Na emaila,którego podałaś przy zakupie powinnaś dostać taką informację zwrotną

Poszukaj na swojej poczcie emailowej
    Diana
    Ja dostaję taką wiadomość, to jest góra a wcześniej to dół wiadomości, ale tu nie ma gdzie kliknąć. 
    To skontaktuj się z Supportem gry, jako temat wybierz płatność
    Diana
    ok, dziękuję 
  • u mnie jest podobna sytuacja ,zakupiłam subskrypcje,wszystko działa ,ale wciąż jabłuszko jest zielone i mam możliwość zakupu subskrypcji ,wcześniej mialam zółte i była podana data odnowienia na kolejny miesiac 
    Dorota11115Play (PL1) powiedział(a):
    u mnie jest podobna sytuacja ,zakupiłam subskrypcje,wszystko działa ,ale wciąż jabłuszko jest zielone i mam możliwość zakupu subskrypcji ,wcześniej mialam zółte i była podana data odnowienia na kolejny miesiac 
    Witam :)
    To jest błąd,który pojawia się od czasu do czasu.Zawsze przed upływem terminu na emaila dostaje się powiadomienie z informacją, kiedy nastąpi odnowienie subskrypcji ,lub kiedy należy zrezygnować z niej.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik