do tego jeszcze żąda zakupu subskrypcji przez co dziś drugi raz zakupiłam w tym miesiącu ,sprawdziłam potem u siebie na meilu 18 lipca zakupiona i dzis 24 lipca drugi raz zakupiłam i dalej pokazuje żeby kupić
do tego jeszcze żąda zakupu subskrypcji przez co dziś drugi raz zakupiłam w tym miesiącu ,sprawdziłam potem u siebie na meilu 18 lipca zakupiona i dzis 24 lipca drugi raz zakupiłam i dalej pokazuje żeby kupić
Cześć Rano to zgłoszę , spróbuj może wyczyścić historie i ciasteczka . Diana
Mam pytanie, jakiś czas temu zakupiłam subskrypcję i w zeszłym miesiącu zrezygnowałam z niej. Jednak nadal pobierane są pieniądze z konta. Jak zrezygnować z subskrypcji bo pewnie coś źle zrobiłam?
Mam pytanie, jakiś czas temu zakupiłam subskrypcję i w zeszłym miesiącu zrezygnowałam z niej. Jednak nadal pobierane są pieniądze z konta. Jak zrezygnować z subskrypcji bo pewnie coś źle zrobiłam?
Witam Zakupując subskrypcję dostajesz na emaila potwierdzenie zakupu. Jeśli chcesz zrezygnować musisz kliknąć na ten link Diana
u mnie jest podobna sytuacja ,zakupiłam subskrypcje,wszystko działa ,ale wciąż jabłuszko jest zielone i mam możliwość zakupu subskrypcji ,wcześniej mialam zółte i była podana data odnowienia na kolejny miesiac
u mnie jest podobna sytuacja ,zakupiłam subskrypcje,wszystko działa ,ale wciąż jabłuszko jest zielone i mam możliwość zakupu subskrypcji ,wcześniej mialam zółte i była podana data odnowienia na kolejny miesiac
Witam To jest błąd,który pojawia się od czasu do czasu.Zawsze przed upływem terminu na emaila dostaje się powiadomienie z informacją, kiedy nastąpi odnowienie subskrypcji ,lub kiedy należy zrezygnować z niej. Diana
Komentarz
Czy Turbożniwiarka i Zwinny Siewnik mają kolor zielony? Czy możesz załączyć screena?
Diana
Rano to zgłoszę , spróbuj może wyczyścić historie i ciasteczka .
Diana
Zakupując subskrypcję dostajesz na emaila potwierdzenie zakupu. Jeśli chcesz zrezygnować musisz kliknąć na ten link
Diana
Poszukaj na swojej poczcie emailowej
Diana
Diana
To jest błąd,który pojawia się od czasu do czasu.Zawsze przed upływem terminu na emaila dostaje się powiadomienie z informacją, kiedy nastąpi odnowienie subskrypcji ,lub kiedy należy zrezygnować z niej.
Diana