Od kilku dni nie mogę zalogować się na 2 farmy Henryk8 i Kwinto napis : twoja farma została zablokowania . Teraz założyłem nową farmę i znowu to samo . Co mam zrobić żeby je uruchomić ponownie ?
Witam ! Od wczorajszego dnia nie mogę połączyć się z grą tz wyskakuje mi komunikat że nie można połączyć się ze stroną internetową . O co chodzi ??Beata
witam szukam po stronach gdzie co napisac wczoraj było wszystko oki a dzis rano zong probowałam z roznych przegladarek ciasteczka wyczyszczone a strona BF nie odpowiada :(jest na stronie taka odpowiedz Serwer bigfarm-html5.goodgamestudios.com potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź i tak od rana:(prosze o pomoc
witam szukam po stronach gdzie co napisac wczoraj było wszystko oki a dzis rano zong probowałam z roznych przegladarek ciasteczka wyczyszczone a strona BF nie odpowiada :(jest na stronie taka odpowiedz Serwer bigfarm-html5.goodgamestudios.com potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź i tak od rana:(prosze o pomoc
Witam ! Od wczorajszego dnia nie mogę połączyć się z grą tz wyskakuje mi komunikat że nie można połączyć się ze stroną internetową . O co chodzi ??Beata
Cześć Spróbujcie tak zrobić: Oto co należny zrobić 1, użyj tego adresu URL: https://bigfarm.goodgamestudios.com 2, Wypróbuj inne przeglądarki (Chrome, Firefox) i wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie 3, Resetuj lub uruchom ponownie router (jeśli możesz, zmień ustawienia routera) bigfarm.goodgamestudios.com Diana
U mnie porada Diany nie działa. Rano spotkał mnie podobny problem i znalazłem rozwiązanie, które się sprawdziło już u wielu użytkownikach forum. Najnowsza przeglądarka Opera ma wbudowany darmowy VPN. Włączasz w ustawieniach i gra śmiga aż miło.
Odpowiedzi
So Cute
a czas ucieka.....
Można już się logować.
Diana
Zgłosiłam,trzeba czekać.
Diana
Właśnie w tej chwili trwa naprawa.
Diana
Część
Można się już logować.
Diana
Przeglądarka systemowa w Windows 10 to porażka!
szukam po stronach gdzie co napisac wczoraj było wszystko oki a dzis rano zong probowałam z roznych przegladarek ciasteczka wyczyszczone a strona BF nie odpowiada :(jest na stronie taka odpowiedz
Serwer bigfarm-html5.goodgamestudios.com potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź i tak od rana:(prosze o pomoc
Spróbujcie tak zrobić:
Oto co należny zrobić
1, użyj tego adresu URL: https://bigfarm.goodgamestudios.com
2, Wypróbuj inne przeglądarki (Chrome, Firefox) i wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie
3, Resetuj lub uruchom ponownie router (jeśli możesz, zmień ustawienia routera) bigfarm.goodgamestudios.com
Diana
Najnowsza przeglądarka Opera ma wbudowany darmowy VPN. Włączasz w ustawieniach i gra śmiga aż miło.