Strona główna Problemy techniczne i błędy

Łowiska

Od kilku dni - myślę,że od rozpoczęcia Pucharu Świata - nie mam łowisk z krewetkami, ostrygami i małżami. W tych miejscach, gdzie zwykle występowały teraz są homary. Ponieważ błąd występuje u kilku osób z mojego sojuszu, proszę o sprawdzenie i naprawę.

Komentarz

• jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    ja myślę, że jak wylowisz te homary to się zmieni, nie zawsze są ostrygi w tych 3 pierwszych, ale zdażają się też na drugich pozycjach, poprostu trzeba je jak najszybciej w całości wylawiać, nie czekać 24h.
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 156
    edytowano 16.06.2018
    Dzięki za odpowiedź, ale ja to doskonale wiem. Łowisk z krewetkami nie mam już od kilku dni, po wyłowieniu homarów otwiera się następne łowisko z homarami.
    I już w porządku:) mam 2 łowiska z krewetkami.
  • Zróbcie w końcu coś z tymi łowiskami! Przez długi czas nie mogę uświadczyć u siebie łowisk z krewetkami, małżami, ostrygami. Te, co dają po 30 sztuk można o kant d*upy roz... Nie ma jak zarobić, kontrakty czekają lub są odrzucane, bo KAŻDY kontrakt wymaga własnie tych "ryb". Raz na tydzień trafi się "normalny", na którym można zarobić z milion dolców wow... Czuję, że już długo w to nie pogram skoro tak sobie pogrywacie. Dajcie konkretne łowiska w większych ilościach, normalne kontrakty lub obniżcie koszty budowy najlepiej tak o 90%, bo nie ma jak zarobić mamony!

• @Lady_Amber (PL1) Obawiam się, że GGS nic nie zrobi (a zapewne nie zrobi zbyt szybko, bo ma na głowie inne priorytety jak wyciskanie ostatniego grosza z gracza) z tymi łowiskami bo taki był zamiar ich działania. Na kontraktach z rybek można by sporo i szybko zarobić, chyba zbyt szybko. Więc co zrobić, żeby gracze się szybko nie wzbogacili i nie mieli za łatwo? Ograniczyć kontrakty jednym gatunkiem, którego potrzebna jest cała masa a występuje bardzo rzadko. Gracze zbyt szybko nie nabiją milinów dolarów, więc istnieje większe prawdopodobieństwo, że kupią coś za magiczną walutę na Z. Sama w magazynie mam kilka tysięcy innych rybek i dzielnie ciułam te skorupiaki na poszczególne kontrakty bo ich jak na lekarstwo.
    Więc mogę Ci jedynie poradzić ćwiczenie cierpliwości i nabranie sporego dystansu do gry jak i do "sumiennej" pracy GGS.
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    Guendoline (PL1) powiedział(a):
    @Lady_Amber (PL1) Obawiam się, że GGS nic nie zrobi (a zapewne nie zrobi zbyt szybko, bo ma na głowie inne priorytety jak wyciskanie ostatniego grosza z gracza) z tymi łowiskami bo taki był zamiar ich działania. Na kontraktach z rybek można by sporo i szybko zarobić, chyba zbyt szybko. Więc co zrobić, żeby gracze się szybko nie wzbogacili i nie mieli za łatwo? Ograniczyć kontrakty jednym gatunkiem, którego potrzebna jest cała masa a występuje bardzo rzadko. Gracze zbyt szybko nie nabiją milinów dolarów, więc istnieje większe prawdopodobieństwo, że kupią coś za magiczną walutę na Z. Sama w magazynie mam kilka tysięcy innych rybek i dzielnie ciułam te skorupiaki na poszczególne kontrakty bo ich jak na lekarstwo.
    Więc mogę Ci jedynie poradzić ćwiczenie cierpliwości i nabranie sporego dystansu do gry jak i do "sumiennej" pracy GGS.
    Popieram ,jest dokładnie tak jak piszesz. Pozostaje nam tylko ciułać i ciułać na kontrakty, powolutku ale do przodu
  • bonka58 (INT1)bonka58 (INT1) INT1 Posty: 4
    mam pytanie chodzi mi o łowiska konkretnie o skorupiaki już ze 4 dni ich nie miałam dlaczego tak jest  proszę o kod z którego wynika generacja łowisk. 
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    bonka58 (INT1) powiedział(a):
    mam pytanie chodzi mi o łowiska konkretnie o skorupiaki już ze 4 dni ich nie miałam dlaczego tak jest  proszę o kod z którego wynika generacja łowisk. 
    Cześć
    Przeniosłam Twój post w odpowiednie miejsce. Żeby pojawiły się nowe łowiska trzeba wyłowić wszystkie ryby na dostępnych obecnie łowiskach .Łowiska są generowane automatycznie, gdy zostaną wyłowione wszystkie dostępne  ryby pojawia się nowe łowiska ,nie ma żadnego kodu na wygenerowanie łowiska.
    Diana

• Diana, szczere mówiąc to kompletnie nie wiem jaki macie algorytm do generowania łowisk. Ale to jakieś kompletne szaleństwo. Zawsze zamykam wszystkie łowiska a i tak mam najwięcej homarów - po cholerę mi tyle homarów??? Jak trafię inne skorupiaki to jest to jedno, maksymalnie dwa łowiska i znajdę na nich może około 60 sztuk w sumie? Kpina jakaś i tyle, bo zamówienia są na setki a nie parę sztuk :/
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Zosia_3456 (PL1) powiedział(a):
    Diana, szczere mówiąc to kompletnie nie wiem jaki macie algorytm do generowania łowisk. Ale to jakieś kompletne szaleństwo. Zawsze zamykam wszystkie łowiska a i tak mam najwięcej homarów - po cholerę mi tyle homarów??? Jak trafię inne skorupiaki to jest to jedno, maksymalnie dwa łowiska i znajdę na nich może około 60 sztuk w sumie? Kpina jakaś i tyle, bo zamówienia są na setki a nie parę sztuk :/
    Cześć
    Myśle, że każdy gracz ma podobnie. A homary po sprzedaży dają spora ilość dolarów.
    Diana 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik