Strona główna Problemy techniczne i błędy

Beta Big Farm w HTML5 – opinie i zgłoszenia błędów

1915

Komentarz

  • tragedia nie da się grac co 3 minuty od nowa trzeba sie logowac , chyba już czas po 6 latach na rozstanie tragedia i zenada i tyle w temacie
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    mse
    zainstalowałam polecamy program, faktycznie ulga dla oczu...dzięki...

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • mmajunia (PL1)mmajunia (PL1) PL1 Posty: 264
    @mse ja też dziękuję za link. rzeczywiście spora ulga :)
  • @mse (PL1) Naprawdę wybitny programik, sama mam ogromne problemy ze wzrokiem i przemęczeniem oczu więc postanowiłam przetestować i teraz nawet nie muszę używać kropli przy wieczornym farmowaniu :D i znalazłam przy okazji, na win10 jest już opcja w ustawieniach ekranu na przełączenie na wyświetlanie nocne, które działa zupełnie tak samo, więc nie trzeba nawet nic instalować.

  • mse (PL1)mse (PL1) PL1 Posty: 144
    Guendoline (PL1) powiedział(a):
    Naprawdę wybitny programik

     mmajunia (PL1) powiedział(a):
    ja też dziękuję za link. rzeczywiście spora ulga :smile:

    malwina-m (PL1)
    powiedział(a):
    zainstalowałam polecamy program, faktycznie ulga dla oczu...dzięki...


    Cieszy bardzo, że F.lux przypadł do gustu :)
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Zauważyłam, że po dzisiejszej aktualce wzrosła wyrazistość...ale ciągle jest przesuniecie zbiorów, np karma jest kawałek od młyna...a sady są czerwone, mają pełne koszyczki...choć owoce niedojrzały jeszcze.

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • TOMTOM Moderator Posty: 364
    Witaj, dziękujemy za wiadomość, problem małych przesunięć oznaczeń o gotowości do zbioru występuje u wielu graczy, zostało to zgłoszone i mamy nadzieję że w kolejnej aktualizacji zostanie to poprawione.

    Pozdrawiam
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    zróbcie cos z ta gra, będąca na łowiskach nie jestem w stanie nic zrobic.. w ciagu 3 min wywaliło mnie 4 razy.....
    nie piszcie nic o czyszczeniu ciasteczek i innych pierdołach... naprawcie to coście zwalili...


    „Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
  • jola red (PL1)jola red (PL1) PL1 Posty: 118
    Wlasnie od tego jest forum..... Dlaczego raz ikonki dzialaj dobrze, raz zle- trzeba w nie klikac kilka razy. To nie wina naszych laptopow itd. Po co wysylacie nam info, ze z Waszej strony jest super- zenada. Wina jest u Waszych informatykow. Zrobcie cos bo szlag trafia. Dlaczego przez dluzsza chwile musze jeszcze celowac w ikonki miejsc polowow, zeby wyswietlil sie czas i ilosc ryb- zajmuje to zbyt dluzszy czas/ Kazdy zbior- to podwojne klikniecia. Ikonki sa nie tak ustawione. Chyba zbyt duza ilosc skarxy sie na flesha, zeby nic z tym nie zrobic.
  • jola red (PL1)jola red (PL1) PL1 Posty: 118
    teraz, tez musialam kliknac kilka razy, zeby wyslac komentarz, cos nie tak, a laptop nowy
  • Izafarm (PL1)Izafarm (PL1) PL1 Posty: 19
    O co tu chodzi...? Nie mogę zebrać zbiorów, a są MŚ
  • madllen (PL1)madllen (PL1) PL1 Posty: 116
    spróbuj może odświeżyć stronę parę razy, albo zalogować się jeszcze raz, u mnie dzisiaj znikało drzewo sojuszu (więc pewnie coś grzebane było ;) )i to pomagało


    "Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
    Spięty
  • Rysio61 (PL1)Rysio61 (PL1) PL1 Posty: 1
    madllen (PL1) powiedział(a):
    spróbuj może odświeżyć stronę parę razy, albo zalogować się jeszcze raz, u mnie dzisiaj znikało drzewo sojuszu (więc pewnie coś grzebane było ;) )i to pomagało
    Brak naliczania punktow w jarmaku!
  • Iwa404 (PL1)Iwa404 (PL1) PL1 Posty: 3
    główna farma tylko działa bo kwiatowa i pozostałe zero budynków puste place
  • miki1948 (PL1)miki1948 (PL1) PL1 Posty: 416
    Nie wiem co się dzieje ale nie ładuje mi się gra  najpierw miałam puste magazyny i wyposarzenie teraz mam puste pola  już naprawde się odechciewa wszystkiego  nie mogę zbierać  
    tym bardziej robić misji jak tu grać coraz to gorzej się dzieje 

  • TOMTOM Moderator Posty: 364
    miki1948 (PL1) powiedział(a):
    Nie wiem co się dzieje ale nie ładuje mi się gra  najpierw miałam puste magazyny i wyposarzenie teraz mam puste pola  już naprawde się odechciewa wszystkiego  nie mogę zbierać  
    tym bardziej robić misji jak tu grać coraz to gorzej się dzieje 
    Witaj,
    Problem ten był poruszany już wiele razy na forum, wystarczy czyszczenie ciasteczek w przeglądarce i powinno wszystko działać.
    Pozdrawiam
    Tom
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Zgłaszam to, co zgłaszam wcześniej, że obiekty dalej latają.

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    jakieś 15 minut temu wywaliło mnie z gry i nie mogę się zalogować...komputer był restartowany, ciasteczka czyszczone...MIeli w kółko zielony pasek logowania i nic....
  • gonia63 (PL1)gonia63 (PL1) PL1 Posty: 63
    u mnie to samo,kreci,kreci i zalogować sie nie mozna
    gonia63 @ pl 1
  • u mnie to samo tez sie nie moge zalogowac
  • Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    Ok Panie i Panowie u mnie już działa

  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 619
    najpierw siadła cala gra,  a teraz nie można wyjść ze szkoły shinkei...trzeba wychodzić przez odświeżanie gry i ponowne logowanie...bezsens
    \\
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    dalej obiekty skaczą...

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 790
    Skaczą jak szalone :)




  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Za Paraluskiem

    Szkoła shinkei jest zepsuta !!!

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 2,415
    edytowano 10.06.2019
    Paralusek (PL1) powiedział(a):
    najpierw siadła cala gra,  a teraz nie można wyjść ze szkoły shinkei...trzeba wychodzić przez odświeżanie gry i ponowne logowanie...bezsens
    \\
    malwina-m (PL1) powiedział(a):
    dalej obiekty skaczą...
    Cześć
    Błąd ze szkółką Shinkej-Suijaku został naprawiony ,co do "skaczących obiektów " po raz kolejny zgłosimy ten błąd.
    Diana 
    Post edited by Diana on
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 619
    edytowano 09.06.2019
    a teraz siadło to. targ rybny....jak to niedostępne?  nie ma takiej opcji...od dawno jest dla mnie dostępne

    .siedzi tam ktos w tym GGS-ie i psuje programowo wszystko..inaczej tego wytłumaczyć nie idzie

    i w cale szkoły nie naprawiono..jest 22.08 a szkoła dalej nie działa...

    .....................................
    godz. 22.14...targ rybny sie odblokował..
    godz. 22.15,,,znów targ zablokowany..no cuda się dzieją.
    godz.22.43 tag rybny odblokowany
    Post edited by Paralusek (PL1) on
  • Nie idzie wysłać konia na łąkę :( 
    Szkoła Shinakei-Suijaku  nie idzie zebrać nagród :((
    Olek stworek @ pl 1
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Za Paraluskiem
    Szkoła dalej zablokowana !
    Targ rybny również.

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • klamir (PL1)klamir (PL1) PL1 Posty: 9
    Szkoła Shinakei-Suijaku dokładnie , u mnie zawiesiło się okno ostatniej fazy wyjścia ze szkoły.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik