Uważajcie na warsztat Mikołaja. Mnie, przy próbie otwarcia warsztatu od razu ściągnęło złoto. Myślałem za pierwszym razem że coś błędnie nacisnąłem, ale nie, stało się tak trzy razy. Pozdrowienia. Mosun
Mikołaj to po prostu kolejny bubel. Coś normalnego, w końcu marka GGS zobowiązuje i mnie to akurat nie dziwi, chociaż pobieranie złota jest zwykłym (piiiiiiiiiiii).
Tu też napisze...mikołaj za nic pobiera złoto...ciekawe jak sprawa zostanie rozwiązana po świętach ?
jak zostanie rozwiązana?- pewnie tak samo jak zawsze: "eee serwery nam padły, nie mamy danych kto ile stracił, nie widzimy błędu- bo u nas działa normalnie, support nie zarejestrował ubytku złota, dostaniecie rekompensatę po np nasionku specjalnym kapusty, albo tajemniczej skrzynce albo nie-już wiem- w ramach rekompensaty wydłużymy wam ms będą trwały 2 tygodnie" i wszystko będzie cacy...
Mnie pobrał 3 razy. Za pierwszym i drugim razem myslałam, że sie przesłyszłam, słysząc charakterystyczny szelest wydawanego złota. Jednak nie.... To nie Mikołaj tylko złodziejski przebieranec. Ten warsztat należy omijać z daleka. Pewnie dostaniemy w ramach rekompensaty (jeżeli dostaniemy) fioletowe szklarniaki
Ze strony supportu otrzymałam wiadomość, że pobieranie 240 sztabek złota to "jak najbardziej prawidłowe działanie gry". Tylko ciekawe gdzie podali informację przed uruchomieniem tego wydarzenia, że pobiera za to złoto
tez w tej spawie i pytanie do modow : GDZIE ZNAJDĘ INFORMACJE ZE WARSZTAT MIKOŁAJA POMIMO OPŁYWU 24H I DODANIA PRZEDMIOTÓW POBIERA 250 ZŁOTA ]bardzo się zdenerwowałam czytając o tym ale lubię sprawdzić takie informacje i niestety jest to fakt jak dla mnie jest to straszne oszustwo bo zdobyć tak upragniona walutę graniczy juz w tej grze teraz z cudem albo trzeba się zwolnic z pracy co by siedzieć non stop w grze wiec tak se pyk zakręć i juz ni ma złota POWIEM KRÓTKO traktuje to jako OSZUSTWO bo za stos towarów z zadowoleniem 20 zapłacić tyle złota brawo GGS a inne nagrody tez nic nie warte a można spokojnie je kupić za dolary
Za późno się zorientowałam, że to Mikołaj kradnie złoto. I takim sposobem 4 razy ubyło mi złota z konta. Skandal i chamstwo. Nawet nie poinformowali, że będzie pobierana opłata w złocie. W życiu bym wtedy nie kliknęła na ten bubel.
Tylko GGS jest w stanie to wymyślić: Mikołaj za prezenty zabiera złoto, bez uprzedzenia. Kolejny raz mamy do czynienia z ukrytym haczykiem w grze. GGS wielce się obraza, moderatorzy stawiaja nas do pionu, a prawdy pisać nie wolno. Gra powinna zmienić nazwę na Big Złodziej. Rekompensaty? He,he,he. Dają takie, które nic nie kosztuja, złota nie oddadzą. Zreszta zabieranie tego, co niektórzy nabyli za prawdziwe pieniądze to nazwanie kradzieżą jest najdelikatniejsze. A niech się ten Mikołaj udławi,
Ponieważ wiara czyni cuda w Nowy Rok napisze...że mam nadzieję, że tym razem GGS wybrnie z tego z twarzą...bo samo [już nie wnikam w powody] zabranie Listy...było przykrością dla Graczy...ale zabieranie złota...heh...czekamy na konkretne załatwienie tej sprawy i myślę że żadne dekorki ani wodorosty nie załatwia sprawy.
Ponieważ wiara czyni cuda w Nowy Rok napisze...że mam nadzieję, że tym razem GGS wybrnie z tego z twarzą...bo samo [już nie wnikam w powody] zabranie Listy...było przykrością dla Graczy...ale zabieranie złota...heh...czekamy na konkretne załatwienie tej sprawy i myślę że żadne dekorki ani wodorosty nie załatwia sprawy.
Oj, no ja niestety nie posiadam aż tak wielkiej wiary chyba i baardzo daleko mi do optymizmu... Zespół na każdym kroku pokazuje jak bardzo "liczy się" ze zdaniem, opinią i zadowoleniem Graczy i jakoś nie sądzę aby nagle zaczęli gadać ludzkim głosem od rana biegam po forach szukając jakiegoś info- no bo skoro miała być to absolutnie priorytetowa sprawa na po świętach dla GGSu no to coś powinno być już wiadomo i co- nic... support po informacji, że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku nawet nie odpisuje, Hunterzy poodpisywali że- ee no przecież święta (były) są... a na forach cisza, zero info! A GGS, jak to GGS, zleje całą sprawę, napisze "pięknie przepraszamy", rzuci jakiś ochłap i będzie po sprawie... Nie mam zamiaru być złym prorokiem No ale zawsze lepiej jest być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym (jak zresztą zawsze....)
Komentarz
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
U mnie Mikołaj pobrał 240 sztuk złota za samo kliknięcie na niego
(((
Nie klikajcie
Ten warsztat należy omijać z daleka.
Pewnie dostaniemy w ramach rekompensaty (jeżeli dostaniemy) fioletowe szklarniaki
i pytanie do modow :
GDZIE ZNAJDĘ INFORMACJE ZE WARSZTAT MIKOŁAJA
POMIMO OPŁYWU 24H I DODANIA PRZEDMIOTÓW POBIERA
250 ZŁOTA
]bardzo się zdenerwowałam czytając o tym ale lubię sprawdzić takie informacje i niestety jest to fakt
jak dla mnie jest to straszne oszustwo bo zdobyć tak upragniona walutę graniczy juz w tej grze teraz z cudem albo trzeba się zwolnic z pracy co by siedzieć non stop w grze wiec tak se pyk zakręć i juz ni ma złota POWIEM KRÓTKO traktuje to jako OSZUSTWO bo za stos towarów z zadowoleniem 20 zapłacić tyle złota brawo GGS
a inne nagrody tez nic nie warte a można spokojnie je kupić za dolary
Komentarz ?.......
Rekompensaty? He,he,he. Dają takie, które nic nie kosztuja, złota nie oddadzą. Zreszta zabieranie tego, co niektórzy nabyli za prawdziwe pieniądze to nazwanie kradzieżą jest najdelikatniejsze.
A niech się ten Mikołaj udławi,
"Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
Spięty