@Yalenka Mam takie niewinne pytanie - kto za to odpowie ? oktober się skończył, nagród należnych nigdzie nie widac ? Czy po raz kolejny każdy sojusz, czy gracz ma wypisywac meandry poematów do supporty, żeby coś dostac ? Cos co wypracował swoją mozolną pracą ? Czy też mamy wysyłac zrzuty ekranu z wynikami ? Karwia - mnie ręce i nogi się uginają, Pracuję ciężko po 12 godzin, do gry wkładam tyle sił ile mogę i co ??? znowu się budzę z ręką w nocniku ? komenyujcie ile chcecie - ja już przestaje pozdrowienia dla wytrwałych graczy Byc może zawinniła szybka poprawka, która miała oddzielic oktober od złotego tygodnia ? Cokolwiek by to nie było - domagam się odpowiedzi
Yalenko Widziałam że umieściłaś info o feralnym zakończeniu piwa - zgłoszenie...ale jak to możliwe, że zespół nie wie że piwo padło? przecież w chwili zakończenia jeszcze ktoś pracował czy nie ? czy to dotyczy serwera PL czy to większa awaria? bo sala na wiosce jest, choć wejść do niej nie można, stoiska też są...
Yalenko Widziałam że umieściłaś info o feralnym zakończeniu piwa - zgłoszenie...ale jak to możliwe, że zespół nie wie że piwo padło? przecież w chwili zakończenia jeszcze ktoś pracował czy nie ? czy to dotyczy serwera PL czy to większa awaria? bo sala na wiosce jest, choć wejść do niej nie można, stoiska też są...
Dobry wieczór
Problem jest globalny, nie tylko dotyczy serwera PL ale również innych serwerów. Zespół został poinformowany i jak tylko ustali gdzie jest przyczyna zaistniałej sytuacji dostarczy nam potrzebnych informacji. Kiedy je otrzymam nie wiem. Natomiast wiem jedno, jeżeli otrzymam informacje to postaram się je jak najszybciej dla Was zamieścić w Nowinkach.
Dzięki maRuda , brak czasu na przyjemności, jaką jest ta gra i obowiązki rodzinne , nie pozwoliły mi na zapoznanie się z wcześniejszymi wpisami na forum, dziękuję zapoznałem się już z tymi wpisami i dalej jest mi ????? nijak ?????przykro ???? albo jestem wcurwiony jak cotecek ???? idę spac bo ciut świt do pracy, ale będę śledził temat pozdrawiam
Spokojnie nie ma się czym martwić. To jest normalne chwilowy brak prądu. Laptopy padły i karkulatory też więc idziemy na farmę zimową , zbieramy jagódki i z tych jagodowych koralików robimy liczydła takie od 1 do 10.
Wysyłamy nasze liczydła i zaraz będzie wszystko podliczone. No na tonę złota liczę i niecierpliwych pozdrawiam.
Też nie dostałem nagród. Indywidualne 3 miejsce; sojusznicze chyba były. Dodatkowo konto zostało zablokowane - czyżby za pisanie prawdy jakie błędy są w tej grze i domaganie się rekompensat?
Też nie dostałem nagród. Indywidualne 3 miejsce; sojusznicze chyba były. Dodatkowo konto zostało zablokowane - czyżby za pisanie prawdy jakie błędy są w tej grze i domaganie się rekompensat?
Jak Twoje konto zostało zablokowane? Grasz na telefonie czy na komputerze. Przeczyść dane przeglądania i zaloguj się ponownie na komputerze, nie na telefonie. Miałam dzisiaj podobny raport, nie zajmujemy się problemami jakie napotykacie na urządzeniach przenośnych.
Gram na komputerze. Wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Dalej komunikat: "Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z suportem." Oczywiście zgłosiłem do nich problem, ale znając ich tempo rozwiązywania problemów nie oczekuję szybkiej reakcji.
Gram na komputerze. Wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Dalej komunikat: "Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z suportem." Oczywiście zgłosiłem do nich problem, ale znając ich tempo rozwiązywania problemów nie oczekuję szybkiej reakcji.
Nadal brak nagród i informacji ! Między innymi wygrałam skrócony czas i po tylu dniach nie wiadomo kiedy będzie włączany . Pewnie po MS . Do tego cichaczem żeby nie można było skorzystać . A najbardziej załamujące jest to ,że brak jakielkowiek informacji ,odpowiedzi od supportu .
Komentarz
Zgłosiłam. Jeżeli otrzymam dodatkowe informacje zamieszczę je dla Was w Nowinkach.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Problem o którym wspominacie został zgłoszony. Przeniosłam Wasze posty w bardziej odpowiednie miejsce.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Mam takie niewinne pytanie - kto za to odpowie ?
oktober się skończył, nagród należnych nigdzie nie widac ?
Czy po raz kolejny każdy sojusz, czy gracz ma wypisywac meandry poematów do supporty, żeby coś dostac ?
Cos co wypracował swoją mozolną pracą ?
Czy też mamy wysyłac zrzuty ekranu z wynikami ?
Karwia - mnie ręce i nogi się uginają,
Pracuję ciężko po 12 godzin, do gry wkładam tyle sił ile mogę i co ??? znowu się budzę z ręką w nocniku ?
komenyujcie ile chcecie - ja już przestaje
pozdrowienia dla wytrwałych graczy
Byc może zawinniła szybka poprawka, która miała oddzielic oktober od złotego tygodnia ?
Cokolwiek by to nie było - domagam się odpowiedzi
Widziałam że umieściłaś info o feralnym zakończeniu piwa - zgłoszenie...ale jak to możliwe, że zespół nie wie że piwo padło? przecież w chwili zakończenia jeszcze ktoś pracował czy nie ? czy to dotyczy serwera PL czy to większa awaria? bo sala na wiosce jest, choć wejść do niej nie można, stoiska też są...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Problem jest globalny, nie tylko dotyczy serwera PL ale również innych serwerów. Zespół został poinformowany i jak tylko ustali gdzie jest przyczyna zaistniałej sytuacji dostarczy nam potrzebnych informacji. Kiedy je otrzymam nie wiem.
Natomiast wiem jedno, jeżeli otrzymam informacje to postaram się je jak najszybciej dla Was zamieścić w Nowinkach.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
idę spac bo ciut świt do pracy, ale będę śledził temat
pozdrawiam
Spokojnie nie ma się czym martwić. To jest normalne chwilowy brak prądu. Laptopy padły i karkulatory też więc idziemy na farmę zimową , zbieramy jagódki i z tych jagodowych koralików robimy liczydła takie od 1 do 10.
Wysyłamy nasze liczydła i zaraz będzie wszystko podliczone. No na tonę złota liczę i niecierpliwych pozdrawiam.
ale potwierdzam, nagród brak i plis tylko bez tekstów żeby jakieś printscreeny do kochanego zespolu wysyłać
Problem nie jest zapomniany, jeżeli otrzymam informacje w tej sprawie zamieszczę je dla Was na forum.
Przykro mi że trwa to tak długo.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Dodatkowo konto zostało zablokowane - czyżby za pisanie prawdy jakie błędy są w tej grze i domaganie się rekompensat?
Bardzo proszę się zapoznać z TYM ogłoszeniem.
Jak Twoje konto zostało zablokowane? Grasz na telefonie czy na komputerze.
Przeczyść dane przeglądania i zaloguj się ponownie na komputerze, nie na telefonie. Miałam dzisiaj podobny raport, nie zajmujemy się problemami jakie napotykacie na urządzeniach przenośnych.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało.
Dalej komunikat: "Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z suportem."
Oczywiście zgłosiłem do nich problem, ale znając ich tempo rozwiązywania problemów nie oczekuję szybkiej reakcji.
Spróbuj zalogować się z innej przeglądarki.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Problem zaległych nagród z Oktoberfest jest nadal omawiany, a Zespół dostarczy Wam rozwiązanie tak szybko jak będzie to możliwe
Cierpliwości
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony: