23.11.2018 | Wprowadzamy Pakiety subskrypcji

Witajcie Farmerzy!
W Oficjalnych Ogłoszeniach pojawiła się zapowiedź najnowszej aktualizacji.
Całe ogłoszenie możecie znaleźć TUTAJ.
Zachęcamy do komentowania i wyrażania swojej opinii na temat najnowszej aktualizacji.
Pozdrawiam,
Yalenka
W Oficjalnych Ogłoszeniach pojawiła się zapowiedź najnowszej aktualizacji.
Całe ogłoszenie możecie znaleźć TUTAJ.
Zachęcamy do komentowania i wyrażania swojej opinii na temat najnowszej aktualizacji.
Pozdrawiam,
Yalenka

Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Post edited by Yalenka on
0
Komentarz
Pakiet subskrycji...dla mnie całkowicie zbędny,może sobie być turbożniwiarki nie używam i nie zamierzam a jak mi się klikanie znudzi to zamknę grę, a nie będę grać systemem...zero frajdy z czegoś takiego jak dla mnie....
Z niecierpliwością czekam na wyrównanie tego czego mamy mniej od czasu pojawienia się systemu wzmocnień fasadowych...zobaczymy jak to wyrównywanie wyszło.
Co z krajami w których nie obowiązuję ta waluta? Mają przewalutowywać swoje "Credidcard"? A może mają biegać co miesiąc do kantoru by nabyć Euro?
Ceny pakietów subskrypcji będą dostępne w złotówkach, niestety nie posiadamy jeszcze aktualnej ceny pakietów dlatego też w ogłoszeniu ceny podane są w euro.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
"Podwójne punkty doświadczenia po ostatniej aktualizacji
Po poprzedniej aktualizacji niektórzy gracze, którzy mieli aktywne podwójne punkty doświadczenia (PD), zauważyli, że nie działają one poprawnie. Aby zrekompensować te straty, Zespół postanowił aktywować 100-procentowy wzrost PD przez tydzień, który rozpocznie się po aktualizacji."
Rozumiem, że wszyscy, którzy choć przez chwilę mieli problem z podwójnymi punktami, dostaną taką samą rekompensatę?
Aktualizacja ma być w przyszłym tygodniu, cały czas mam podwójne punkty, zatem tracę już prawie 4 tyg. A są na pewno osoby, które miały punkty tylko przez kilka dni. Chyba proponowana rekompensata nie będzie sprawiedliwa...
1. - jak ktoś miał punkty przez cały czas, tracił 4 tygodnie, dostanie tydzień rekompensaty
2. - jak ktoś miał punkty np tylko przez 1 dzień, tracił krótko i też dostanie tydzień rekompensaty...
wg mnie powinno być to załatwione trochę inaczej...
Jak zapłacę przelewem, to co samo mi zdejmie z konta za następny okres jeżeli nie anuluję subskrypcji??
Niby e-mailem można anulować?? a jak nie zapłacę za kolejny okres , to i tak subskrypcja się sama anuluje??? Poza tym GGS nie posiada e-maili graczy z serwera naszaklasa, to gdzie wyśle ten e-mail??
Sama może na próbę bym była zainteresowana kupnem pakietu na 1 miesiąc, ale brakuje mi np. w tym pakiecie, aby było darmowe podlewanie drzew sojuszników, bo to jest dla mnie najbardziej upierdliwe, a nie jakieś tam turbożniwiarki
...ale moim skromnym zdaniem GGS powinno zająć się najpierw naprawą WSZYSTKICH błędów w grze a później dodawać subskrypcje i inne "przyjemności"
Zapraszam do mojego skromnego studia
"Prawdziwi przyjaciele. Kto by pomyślał, ze znajdę ich w piekle."
Przykłady - HTML 5 ciągle nie działa jak powinien, więc niech najpierw to naprawią a potem po kasę łapy wyciągają
Mogli dać przecież te pakiety i subpskycje za złoto, ale nie musimy płacić realną gotówką by bogowie z GGS mieli na swoje pensje
Niestety na stronach partnerskich nie będziecie mieli pakietów subskrypcji.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
chyba czas powoli zegnać sie z ta gra
jak żyje jeszcze nie widza lam czego s takiego ze ktos sam pobiera pieniążki z mojego konta
od dziś nie ma szans na kuopno czegokolwiek co by się nie obudzić z glowa w nocniku
Yalenko, proszę o interwencję w tej sprawie, bo osobiście edytowałaś wpis w kalendarzu (jeżeli wpis jest nie na miejscu to go przenieś, ale i tak nie zmienia to zaistniałej sytuacji).
Odnośnie wydarzenia "Słynny grzybowy gulasz Matyldy", to według zegara który widzicie w grze wydarzenie to kończy się o 10:00 rano w poniedziałek. Przed godziną 10:00, zostaną dodane kolejne 24 godziny, aby wydarzenie zakończyło się o 09:59 rano we wtorek.
Miłej soboty Wam życzę
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Na przykład dzisiejsza super-okazja : Nowy poziom podręcznika za jedyne 1000 polskich złotych.Na pewno na to wszyscy czekali z utęsknieniem
czy tylko u mnie jakiś błąd zaliczyłam 1 kroki nie mogę przejść dalej
error obiekt aktualnie zajęty
Problem w wydarzeniu Ciężarówka z jedzeniem zgłosiłam. Oczywiście dzisiaj nie zostanie to w żaden sposób rozwiązane, ponieważ GGS nie pracuje.
Wydaje mi się jednak, że problem występuje u graczy którzy korzystają z wersji Flash. Spróbujcie zmienić wersję gry na HTML5 i dajcie mi znać czy nadal macie problemy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
a na HTML5 ..mam zadanie nie ukończone ..więc o co tu chodzi .. ?i dlaczego ..??? coraz więcej
jest tych błędów ...