Ciągłe znikanie przed czasem wykupionego wzmocnienia podczas MS

Czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego bez przerwy odnotowuję po wykupieniu wzmocnienia reputacji na MS nagłe znikanie ww. wzmocnienia grubo przed czasem? Zaczyna mnie to bardzo drażnić. Czuję się oszukiwana i okradana. Jak dalej to będzie trwać, po prostu przestane grać.
0
Najlepsze odpowiedzi
-
Yalenka Inactive Posty: 2,496
Witam
O tym problemie pisaliśmy TUTAJ.
Obecnie pomaga przelogowanie się, mam nadzieję że niedługo zostanie to naprawione( by naprawić błędne wyświetlanie się wzmocnień w interfejsie niestety potrzebujemy przestoju).
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm5 -
ela2kos (PL1) PL1 Posty: 27
A ja przestanę brać udział w MS z uwagi na to, że losowanie misji u mnie trwa po kilkanaście minut. Brak mi cierpliwości. Pytam koleżanek z sojuszu i u nich takiego problemu nie ma. Misje losuje dość szybko. U mnie ten problem występuje już kolejne mistrzostwa. Proszę o szybkie naprawienie tego błędu bo mistrzostwa trwają, a u nie na godzinę pojawiają się 4 misje. Do tego jak odkładam na półkę to żeby pojawiła się następna, to upływa około 10 - 15 minut. Tak grać się po prostu nie da.
5
Odpowiedzi
O tym problemie pisaliśmy TUTAJ.
Obecnie pomaga przelogowanie się, mam nadzieję że niedługo zostanie to naprawione( by naprawić błędne wyświetlanie się wzmocnień w interfejsie niestety potrzebujemy przestoju).
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm