Dołączam się do pytania . Ja również nie otrzymałam nagród za jarmark (3 miejsce sojuszu ) , a nie ukrywam że przydałby się kolejny jednorożec do kolekcji !
witam tez czy to jawne oszustwo czy znow tania zagrywka ggs i znow odpoczywaja i nas gdzies maja to juz robi sie nudne ile mozna popelniac bledow a rekompensaty do luftu
Nas też puszczono z torbami! Jak można wprowadzać coś, co nie działa??? Po co sojusz ciężko pracuje na 3 miejsce? Żeby dostać stroik ze skrzyni? PARTACZE!!!
Nasz Sojusz zajął 3 pozycję w WJ. Pytam gdzie są należne nam nagrody ???
No tak.....zapomnieli wgrać nagrody na zakończenie Jarmarku. Tak tak, zachowajmy spokój do poniedziałku! To przecież tylko drobnostka.... A ciasteczka wyczyścili ???
..Była poprawka i miały być oddane nagrody z jarmarku ..poprzedniego ..a nie dostaliśmy nic -- ZERO .. czy tak to miało wyglądać .?? ZERO zwrotu ..? ..Brak mi już słów
..Była poprawka i miały być oddane nagrody z jarmarku ..poprzedniego ..a nie dostaliśmy nic -- ZERO .. czy tak to miało wyglądać .?? ZERO zwrotu ..? ..Brak mi już słów
W takim przypadku jak już zresztą byliście informowani na forum, prosimy o kontakt z Działem Wsparcia Technicznego.
Komentarz
Proszę zapoznać się z TYM wpisem.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Jak można wprowadzać coś, co nie działa???
Po co sojusz ciężko pracuje na 3 miejsce? Żeby dostać stroik ze skrzyni?
PARTACZE!!!
No tak.....zapomnieli wgrać nagrody na zakończenie Jarmarku. Tak tak, zachowajmy spokój do poniedziałku! To przecież tylko drobnostka.... A ciasteczka wyczyścili ???
Zapoznaj się z TYM i TYM wpisem.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
..
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony: