Nie mieliśmy przestoju serwera, ale czasami dzieje się tak kiedy pewne wydarzenie dobiega końca, przez pewien czas gracze mogą napotykać pewne problemy z zalogowanie się do gry. Zazwyczaj dzieje się to z niedzieli na poniedziałek. Za te utrudnienia przepraszamy.
Nie wiem, czy jesteście wstanie pomóc ludziom, którzy grają przez stronę gry.pl. Tam jest tragedia. Od kilku tygodni gra nie ładuje się. Wiele osób ma z tym kłopot. Sporadycznie udaje się załadować, ale raz na kilka dni. Ich reklamy natomiast ładują się fantastycznie. Dotyczy to osób, które grają już kilka lat i mają wysoki lvl. Może macie jakiś wpływ na nich, by coś z tym zrobili
Nie mieliśmy przestoju serwera, ale czasami dzieje się tak kiedy pewne wydarzenie dobiega końca, przez pewien czas gracze mogą napotykać pewne problemy z zalogowanie się do gry. Zazwyczaj dzieje się to z niedzieli na poniedziałek. Za te utrudnienia przepraszamy.
Pozdrawiam, Yalenka
Czyli bubel się skończył razem z dostępem do gry i nic z tym nie robią
potwierdzam, nie chce logować, jak widać hasło jest Ok..ale nick już nie...jak nie jak tak? nawet na forum mnie zalogowało, a to te same dane..co znowu? czy to juz THE END Big Farm?
u wiekszosci graczy wystapil blad logowania dopisuje sie do listy, niepodoba mi sie to ze mistrzostwa sa przesuniete o 30 min czy ktos nad tym panuje czy robi to zlosliwie?czy jest szansa aby ms rozpoczely sie takze za dnia ?
wczoraj mnie wywyalolo dzi i owesz z trudem po 20 min zalogowalam sie co z tego jak nic nie mozna zrobic zbieranie trwa i trwa i trwa i trwa po czym znow rosnie to samo
To ogłoszenie z nowinek nadal obowiązuje. Takie problemy możecie napotkać zawsze po tym jak pewne wydarzenia dobiegają końca, a serwer musi przetworzyć dużo danych.
Dziekuje, podziałało. Aczkolwiek problm powtarz sie przy zmianie z HTML na Adobe Flash Czy to oznacza, że moge korzystać tylko z HTML?
Witam Szczerze napisze, że nie wiem. Ale skoro gra działa Ci w wersji Html5 to graj w tej wersji. Zgłoszę jutro Twój problem i to, że jesteś przekierowywany na podany wyżej adres w wersji flash obecnie.
Co jeszcze przychodzi mi do głowy to to, że możesz spróbować otworzyć grę w oknie incognito i sprawdzić czy tam również masz te problemy po próbie zmiany wersji gry Albo czyść dane przeglądania od początku, a nie tylko z ostatnich 24 godzin Daj mi znać jak popróbujesz
witam od rana nie moge sie zalogować a problemem jest ze nawet strony do logowania nie mam strona BF nie odpowiada Serwer bigfarm-html5.goodgamestudios.com potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. nie wiem co to oznacza ale tak jest od rana wczoraj bylo wszystko ok prosze o pomoc
Komentarz
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Próbowałam na każdej przeglądarce i lipa.
czemu?
To jakaś nowe wyzwania dla graczy?
A tu MS, oj złotka (kasy) nie będzie, hi, hi, hi
poprzednio też tak było
Oczywiście za wygranie lejka nagród też nie dali
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
To ogłoszenie z nowinek nadal obowiązuje. Takie problemy możecie napotkać zawsze po tym jak pewne wydarzenia dobiegają końca, a serwer musi przetworzyć dużo danych.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Strona internetowa pod adresem https://bigfarm-subscriptions.now.sh/subscriptionStatusChange?'hasAllianceSubscription=false&allianceSubscription=false&status=1&subscribersInAlliance=2&hasPlayerSubscription=false&hasSubscribersInAlliance=true&playerSubscription=false&playerId=203055&instanceId=2&networkId=1&gameId=15&language=pl&locale=pl&elementId=myccv299fck może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
POMOZE KTOs
Czy próbowałeś wyczyścić dane przeglądania i pliki cookie? Jeśli nie to bardzo proszę to zrobić
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Szczerze napisze, że nie wiem. Ale skoro gra działa Ci w wersji Html5 to graj w tej wersji. Zgłoszę jutro Twój problem i to, że jesteś przekierowywany na podany wyżej adres w wersji flash obecnie.
Co jeszcze przychodzi mi do głowy to to, że możesz spróbować otworzyć grę w oknie incognito i sprawdzić czy tam również masz te problemy po próbie zmiany wersji gry
Albo czyść dane przeglądania od początku, a nie tylko z ostatnich 24 godzin
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
od rana nie moge sie zalogować a problemem jest ze nawet strony do logowania nie mam strona BF nie odpowiada Serwer bigfarm-html5.goodgamestudios.com potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź.
nie wiem co to oznacza ale tak jest od rana wczoraj bylo wszystko ok
prosze o pomoc