podejrzewam, że zespół jest świadomy tego, że niczego nie jest świadomy to, że popsuło się przy odbieraniu rzekomo nieprawilnie działających boosterów podczas światowych - to jest jasne !!! Ale to że samo się naprawiło samo - bez udziału zespołu - żenada Podejrzewam, że wraz z zakończeniem końskiego wzmocnienia (które trwa tylko przez weekend) wraz z końcem tego boostera zniknie obym był złym prorokiem, ale widzę, że zepsuł grzebie w czymś na czy się nie zna cierpliwości życzę dalej grającym i oczekującym na pozytywne działania zepsołu - ja wymiękam
A ja mam raczej pytanie jakie i kiedy będą rekompensaty za niedziałające tak długo rośliny brzegowe i rozwalenie łodzi, która aktualnie jest przez to na pierwszym poziomie?
A ja mam raczej pytanie jakie i kiedy będą rekompensaty za niedziałające tak długo rośliny brzegowe i rozwalenie łodzi, która aktualnie jest przez to na pierwszym poziomie?
Witam Ponieważ każda rekompensata musiałaby być dokonywana pojedynczo i rozpatrywana indywidualnie. Nie jest to możliwe, dlatego rekompensaty nie będzie.
popieram pamietam moment gdzie sporo graczy zyskalo ogromna ilosc dolarow z pomylki GGS , z tej sprzedzay zakupili wtedy mase pol ulepszyli laboratorium i skrzynke lestera i co GGS zrobilo bany na 5 dni bo to bylo nielegalne
wiem ze to nie jest realne ale moze i my gracze pomyslmy o jakies solidarnosci
popieram pamietam moment gdzie sporo graczy zyskalo ogromna ilosc dolarow z pomylki GGS , z tej sprzedzay zakupili wtedy mase pol ulepszyli laboratorium i skrzynke lestera i co GGS zrobilo bany na 5 dni bo to bylo nielegalne
A potem te bany cofnęło... Solidarności niestety nie było i nie będzie, złotem sypiący...sypią dalej...
Rozpatrywanie indywidualne nie sądzę, że jest możliwe bo to nie stan konta bankowego, tylko zwykła gra żeby można było sprawdzić jakie transakcje się robiło od tego do tego dnia na całości farm...ale, ale... kupowanie złota przez Gracza indywidualnie widać !!!
Wystarczyło okazać gest dobrej woli i dać sojuszom posiadającym łódeczkę, która przypływa i odpływa...wioskowy ciekawy pakiecik. Czasami nie o to chodzi co jest w pudełku...jak o to, by pudełko miało piękną kokardę i było dostarczone.
Dlaczego musiałaby być rozpatrywana pojedynczo, indywidualnie? Z tego co wiem problem był globalny, wszyscy na nim ucierpieli to był błąd w grze - skądinąd diabelnie długo trwał, dokonane zostały trwałe szkody - nie widzę powodów, dla którego nie należałaby się rekompensata wszystkim graczom. Szczególnie, że były już sytuacje, w których dany błąd nie występował u wszystkich, a i tak zadośćuczynienie otrzymywali wszyscy. To zwykła wymówka, wykręt, prawda?
tez nie rozumiem dlaczego indywidualnie jak wiadomo nie każdy dokłada do lodź z rożnych powodów ja np nie zawsze zdążę choc naprawdę sie staram , sa tacy co wogóle nie gryza tego tematu ale jak wiadomo nagrody przypadają w zasobniku każdemu w sojuszu po rowno wiec ........?
Napisze właśnie tu...bo Nowinki nie mają dyskusji...a ogłoszenie z dzisiaj wyraźnie mówi o błędach...rozumiem że zespół sam ze sobą wymieniał poglądy na temat wulkanu i rybkowania w oceanie strachu...bo ja żadnych pytań nie widziałam [chyba że chodzi o materiał zebrany ze wpisów Graczy] -> na te dwie rzeczy czekamy gdyż obiecane są nam od dawna.
Rozumiem, że zespół naprawia w tej chwili brzegowe, statek, wszelkie błędy wyświetlania, złe opisy i wszystko inne co naprawy wymaga. Nowe funkcje w grze ??? za złoto czy dolce ? bo to istotne !!!...dostaliśmy już podlewanie za złoto i zbieranie za złoto...jeszcze coś się szykuje ??? Może buble też poszły do poprawki ? MS ? czyżby następuje wymiana automatu na nowszy i lepszy model ??? Unowocześnianie staroci ? po co ? może na bazie przeżytków stworzyć coś ciekawego...bo zieje nudą...
Napisze właśnie tu...bo Nowinki nie mają dyskusji...a ogłoszenie z dzisiaj wyraźnie mówi o błędach...rozumiem że zespół sam ze sobą wymieniał poglądy na temat wulkanu i rybkowania w oceanie strachu...bo ja żadnych pytań nie widziałam [chyba że chodzi o materiał zebrany ze wpisów Graczy] -> na te dwie rzeczy czekamy gdyż obiecane są nam od dawna.
Rozumiem, że zespół naprawia w tej chwili brzegowe, statek, wszelkie błędy wyświetlania, złe opisy i wszystko inne co naprawy wymaga. Nowe funkcje w grze ??? za złoto czy dolce ? bo to istotne !!!...dostaliśmy już podlewanie za złoto i zbieranie za złoto...jeszcze coś się szykuje ??? Może buble też poszły do poprawki ? MS ? czyżby następuje wymiana automatu na nowszy i lepszy model ??? Unowocześnianie staroci ? po co ? może na bazie przeżytków stworzyć coś ciekawego...bo zieje nudą...
Zespol naprawia, ja rozumiem ze jest sezon ogórkowy, ale te opowiesci o tym jak to Zespół dyskutuje pozostaje tylko między bajki włożyć. A nie można napisać tego nie poprawimy bo nie potrafimy, to a to będzie a złoto, a tego i tego nie będzie. Tak byłoby uczciwiej, ale na to trzeba wpasc, właśnie w trakcie dyskusji.
Ostatniego który dyskutowal sam ze sobą pamiętam, to był Robinson Crusoe, ale on byl sam na wyspie...
Co prawda nie dostaliśmy oficjalnej informacji od Zespołu, że błąd został naprawiony, ale z tego co udało mi się zaobserwować - funkcja działa prawidłowo i po użyciu humusu na polu z zasianymi roślinami brzegowymi, dostajemy ilość roślin brzegowych z bonusem z humusu.
Chyba jednak nie do końca bo przy zasianiu na farmie smakosza jęczmienia z drzewem kauczukowym nie pojawia się opcja zasiej ostatnie. Trzeba wejść w wybór nasion i wybrać za każdym razem. Także niestety nadal coś jest nie halo...
Komentarz
Yalenka cytuje,,Po wczorajszej aktualizacji znów zaczęły działać, ale nie było to zamierzone,,
jeśli dobrze rozumiem i umiem czytac po tu się plumtalismy o naprawie skoro zespól jak widać popsuł coś z zamiarem
to, że popsuło się przy odbieraniu rzekomo nieprawilnie działających boosterów podczas światowych - to jest jasne !!!
Ale to że samo się naprawiło samo - bez udziału zespołu - żenada
Podejrzewam, że wraz z zakończeniem końskiego wzmocnienia (które trwa tylko przez weekend) wraz z końcem tego boostera zniknie
obym był złym prorokiem, ale widzę, że zepsuł grzebie w czymś na czy się nie zna
cierpliwości życzę dalej grającym i oczekującym na pozytywne działania zepsołu - ja wymiękam
Czyli brzegowe nie naprawione...tylko działają aktualnie...po czym za chwilę mogą znów z humusem nie działać...super...

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Nie będzie żadnej rekompensaty.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Ponieważ każda rekompensata musiałaby być dokonywana pojedynczo i rozpatrywana indywidualnie.
Nie jest to możliwe, dlatego rekompensaty nie będzie.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
i co GGS zrobilo bany na 5 dni bo to bylo nielegalne
Rozpatrywanie indywidualne nie sądzę, że jest możliwe bo to nie stan konta bankowego, tylko zwykła gra
żeby można było sprawdzić jakie transakcje się robiło od tego do tego dnia na całości farm...ale, ale... kupowanie złota przez Gracza indywidualnie widać !!! 

Wystarczyło okazać gest dobrej woli i dać sojuszom posiadającym łódeczkę, która przypływa i odpływa...wioskowy ciekawy pakiecik. Czasami nie o to chodzi co jest w pudełku...jak o to, by pudełko miało piękną kokardę i było dostarczone.
jak wiadomo nie każdy dokłada do lodź z rożnych powodów ja np nie zawsze zdążę choc naprawdę sie staram , sa tacy co wogóle nie gryza tego tematu ale jak wiadomo nagrody przypadają w zasobniku każdemu w sojuszu po rowno wiec ........?
Napisze właśnie tu...bo Nowinki nie mają dyskusji...a ogłoszenie z dzisiaj wyraźnie mówi o błędach...rozumiem że zespół sam ze sobą wymieniał poglądy na temat wulkanu i rybkowania w oceanie strachu...bo ja żadnych pytań nie widziałam [chyba że chodzi o materiał zebrany ze wpisów Graczy] -> na te dwie rzeczy czekamy
gdyż obiecane są nam od dawna.
Rozumiem, że zespół naprawia w tej chwili brzegowe, statek, wszelkie błędy wyświetlania, złe opisy i wszystko inne co naprawy wymaga. Nowe funkcje w grze ??? za złoto czy dolce ? bo to istotne !!!...dostaliśmy już podlewanie za złoto i zbieranie za złoto...jeszcze coś się szykuje ??? Może buble też poszły do poprawki ? MS ? czyżby następuje wymiana automatu na nowszy i lepszy model ???
Unowocześnianie staroci ? po co ? może na bazie przeżytków stworzyć coś ciekawego...bo zieje nudą...
Co prawda nie dostaliśmy oficjalnej informacji od Zespołu, że błąd został naprawiony, ale z tego co udało mi się zaobserwować - funkcja działa prawidłowo i po użyciu humusu na polu z zasianymi roślinami brzegowymi, dostajemy ilość roślin brzegowych z bonusem z humusu.
Wygląda na to, że funkcja działa już w porządku.
Dobranoc,
Jiper
Przydatne strony: