Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Błędy w Swięcie ciężkiej pracy

2

Odpowiedzi

• ja mam podobny problem już kończyłam poprzedni lej licencję miałam już w ręku a tu klapa znowu coś popsuli ,nie liczą się z graczami
  • danzbo (PL1)danzbo (PL1) Posty: 8
    Odpowiedź ✓
    nic nie naprawiono... u mnie nic nie leci... nie cofnieto niczego... jestem rozgoryczona
  • stracilam 10 miejsc, ale puscilam ostrygi i leci... co bedzie to zobaczymy... ale lowic juz nie moge by podwyzszyc wydajnosc leja bo nie ma asortymentu

• Zazwyczaj nazywam rzeczy po imieniu. Zwyczajnie nas okradziono i to nie po raz pierwszy.
    nescafe131 @ pl 1
  • WinnerMirek (PL1)WinnerMirek (PL1) PL1 Posty: 287
     Miałem mieć jeszcze do 18:00 tuńczyki za 13/sek mam ok.260 krabów na łowisku które miały być kolejne było by też ok 13 /sek. a teraz doopa skasowali,zmienili namieszali a złoto wsadzone poszło się  ...ć puściłem ostrygi stuka po 4 brak łowisk na ostrygi,brak złota, brak chęci do dalszej gry...
    ŻENADA 

• YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie 

Proszę o zapoznanie się z tym wpisem w Nowinkach:

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3886405/#Comment_3886405

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Sewirra (PL1)Sewirra (PL1) PL1 Posty: 44
    to moze niech sobie te smieszne nagrody ktore uwazaja za rekompensate wema i nie powiem co z nimi zrobia a dadza gold i licencje dlaczego takiej rekompensaty nie ma cwaniaki glypie
  • Yalenka powiedział(a):
    Witajcie 

Proszę o zapoznanie się z tym wpisem w Nowinkach:

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3886405/#Comment_3886405

Pozdrawiam,
    Yalenka

To jest śmieszne! 
    Podwójne nagrody miernej jakości to nie jest żadna rekompensata!
    Teraz już będzie to standardem, że pod koniec eventu, kiedy gracze są bliscy wygrania tego, na co pracują, serwer zrobi sobie postój i wszystko zepsuje.
    Bo za mało realnej gotówki wpływa skoro ludki mogą wygrać licencję na złoto.
    Jaki jest sens tej zabawy?

nescafe131 @ pl 1
  • czyste złodziejstwo ,okradacie , graczy za wysiłek , a nic konkretnego nie dajecie w zamian tylko ochłapy ,jak psom , należy za błąd zapłacić talonami na złoto ,nawet nie potraficie , jakiegoś sprostowania napisać kim wy jesteście  
    robert406 @ pl 1
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 87
     co może być ważniejsze od graczy, naprawdę Wasze problemy mnie nie interesują !!!!!
    petra @ pl 1
  • Fredka33 (PL1)Fredka33 (PL1) PL1 Posty: 9
    Jaja sobie robicie czy z ludzi durniów ???Gra ma nas rozluznic po ciezkim dniu w pracy a tu  znowu cos zepsuliście.Jeszcze rekompensaty nie , bo co. Nalezy nam sie
    W taki sposob stracicie graczy.
    Fredka33 @ pl 1
  • literka (PL1)literka (PL1) PL1 Posty: 30
    Nikt przy zdrowych zmysłach nie robi aktualizacji podczas wydarzenia....proponuję zespołowi zmienić lekarza ...bo jawnie ich oszukuje.......
  • nike 1000 (PL1)nike 1000 (PL1) PL1 Posty: 38
    ja w podobnej sprawie jak poprzednicy,to są żarty jakieś???? Karmy też mam  po 9999+,a miałam dużo więcej. Czy ktoś to wyjaśni,czy skończy się jak zwykle???
    nike 1000 @ pl 1
    Witam

Dziękuję "qqq (PL1)" za Twoją opinie, z przyjemnością przekażę ją do Zespołu gry ;)

Pozdrawiam,
    Yalenka

• Asia 1208 (PL1)Asia 1208 (PL1) PL1 Posty: 211
    Yalenka, jakie podwójne nagrody ???? CZĘŚĆ NAGRÓD !!!!! Licencje (na szczęście) dostałam podwójnie ale gdzie żetony konstrukcyjne ??? 

• ja miałem około tej godziny zdobyć licencję dokładając wcześniej kolejne - ryby to niby jak mi zrekompensowali ten burdel? zamiast licencji dostanę jakieś zanęty, zbędne załogi do łodzi których nie mam, skrzynki, wędki, kuter do rozbiórki?
    Karolineczka7 @ pl 1
  • Moim zdaniem to było celowe, bo gracze mają KUPOWAĆ złoto, a nie wygrywać licencje na nie. Firma GoodGameStudio to nie instytucja charytatywna, pisząca gry dla naszej uciechy, tylko biznes, który chce zarobić. Tylko po co takie mydlenie oczu i robienie ludziom fałszywej nadziei? Chyba po to, żeby przywiązać ludzi do gry, a potem zmusić do kupowania złota.

[SIGPIC][/SIGPIC]
    kretka @ pl 1
  • Ja wszystko rozumiem  - restart silosu i to ze musielismy go rozpoczynac od poczatku , ale jak wytłumaczyc to że teraz punkty w na nowo działającym silosie nie sa naliczane choc skrzynka i naliczanie działa ale  jednoczesnie nie zalicza tych punktów do klasyfikacji
    nie wiem od jakiego czasu silos przestał mi działac
    zauwazyłam to gdy zaczełam spadac w klasyfikacj
    a wiec na 5:02 godz przed koncem czasu
    jak widac ponizej , skrzynka leci a punktów przybywa , ale ..... na liscie z klasyfikacja ten licznik pokazuje coś zupełnie innego - cały czas jest  ich tyle samo i spadam z pozycji
    restartowałam przeglądarke i czysciłam historie - nie pomaga a po kazdym przelogowaniu punkty wracaja do tej ilosci która widac w klasyfikacj i zaczyna sie zliczanie od począku
    mam tego dość  , chce swoje 44 miejsce na liscie
    khaki071.png
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Wcale się nie zdziwiłam że weszłam do gry a to silos rybny nawalił. Jeszcze te prace na serwerach przez aktualizację, miałam homary, zapewniłyby mi lepszą pozycje, bo by starczyły do końca wydarzenia a tu znowu ostrygi:(

AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • Bertolina (PL1)Bertolina (PL1) PL1 Posty: 32
    edytowano 16.05.2018
    Nie po to ustawiałam śledzie żeby leciały do końca czasu za 12 pkt żeby teraz mieć homary za 5. Może choć jakieś wyjaśnienie się należy???

OOO a wyjaśnienie z serii zepsuliśmy wszystko naprawimy co nieco odczepcie się, a i jeszcze tradycyjnie pozdrawiam

Edit/ Połączyłam Twoje wypowiedzi. Proszę korzystać z edycji postu.
    Yalenka
    Bertolina (PL1) powiedział(a):
    Nie po to ustawiałam śledzie żeby leciały do końca czasu za 12 pkt żeby teraz mieć homary za 5. Może choć jakieś wyjaśnienie się należy???

Witam
    Proszę o przeczytanie wpisu w Nowinkach  TUTAJ ,wyjaśnienia zostały podane.

~Yalenka
  • Asia 1208 (PL1)Asia 1208 (PL1) PL1 Posty: 211
    Yalenka, ponownie pytam bo nie dostałam odpowiedzi !!!!! JAKIE PODWÓJNE NAGRODY ?????
    Część nagród była podwójna ale nie wszystkie !!!!!
  • Bertolina (PL1)Bertolina (PL1) PL1 Posty: 32
    Yalenka  a komu przeszkadzają dwa posty??? Pozdrawiam Bertolina

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik