trzeb a ruszyc silos, nie dawac nowych ostryg, i jak ktos miał zaplanowane ryby ilosciowo na zebranie nagrody do konca dnia..to bedzie leciało do konca dnia...
Pomimo tego, ze nie dalam ostryg oraz nie mam nic teraz do bonusu na 10 poziomie, dalej mi leca stare punkty! Nie dawac nic do nowego silosa, odpalic i zostawic.
wam sie nic nie zmieni. ale sa gracze którym sie konczy wrzut sprzed aktualki - miedzy innymi ja. i jestem w czarnej *&^%
Mi już leci od nowa... żenujące , naprawić nie mogę cofnąć nie mogę...trudno, na rekompensatę nie liczę i długo zlota nie kupię...za dużo tu straciłam...
stracilam 10 miejsc, ale puscilam ostrygi i leci... co bedzie to zobaczymy... ale lowic juz nie moge by podwyzszyc wydajnosc leja bo nie ma asortymentu
Miałem mieć jeszcze do 18:00 tuńczyki za 13/sek mam ok.260 krabów na łowisku które miały być kolejne było by też ok 13 /sek. a teraz doopa skasowali,zmienili namieszali a złoto wsadzone poszło się ...ć puściłem ostrygi stuka po 4 brak łowisk na ostrygi,brak złota, brak chęci do dalszej gry... ŻENADA
to moze niech sobie te smieszne nagrody ktore uwazaja za rekompensate wema i nie powiem co z nimi zrobia a dadza gold i licencje dlaczego takiej rekompensaty nie ma cwaniaki glypie
To jest śmieszne! Podwójne nagrody miernej jakości to nie jest żadna rekompensata! Teraz już będzie to standardem, że pod koniec eventu, kiedy gracze są bliscy wygrania tego, na co pracują, serwer zrobi sobie postój i wszystko zepsuje. Bo za mało realnej gotówki wpływa skoro ludki mogą wygrać licencję na złoto. Jaki jest sens tej zabawy?
czyste złodziejstwo ,okradacie , graczy za wysiłek , a nic konkretnego nie dajecie w zamian tylko ochłapy ,jak psom , należy za błąd zapłacić talonami na złoto ,nawet nie potraficie , jakiegoś sprostowania napisać kim wy jesteście
Jaja sobie robicie czy z ludzi durniów ???Gra ma nas rozluznic po ciezkim dniu w pracy a tu znowu cos zepsuliście.Jeszcze rekompensaty nie , bo co. Nalezy nam sie W taki sposob stracicie graczy.
ja w podobnej sprawie jak poprzednicy,to są żarty jakieś???? Karmy też mam po 9999+,a miałam dużo więcej. Czy ktoś to wyjaśni,czy skończy się jak zwykle???
Yalenka, wiesz co, ja naprawdę nie wiem co wy moderatorzy bierzecie, ale dajcie tego samego każdemu graczowi, zebysmy mieli choc troche waszej cierpliwosci...
twój cytat: Zespół w tym momencie musi zająć się ważniejszymi sprawami np.
niepoprawnym działaniem boosterów u większości Graczy. Ze względu na to,
że nagrody zostały przyznane podwójnie nie przewidujemy rekompensaty za
ten błąd, który powstał w wyniku przestoju serwera. Jednak postaramy
się wyeliminować go w przyszłości.
bo wiesz co - cisnie się na usta, kiedy czytam cos takiego jak powyzej.
jak mają wazniejsze sprawy to na ... ruszali?? po co?? nie dośc ze nie poprawiono nic, to jeszcze spartolono (i wiesz co chce powiedziec w tym miejscu, ale mocno staram sie byc poprawna politycznie).
kto kazał? kto pozwolił? my chcielismy? komus sie poprawiło? komus jest dobrze??
tzn tak - jest GARSTKA osob, które dostały podwójne nagrody wraz z podwójną licencja - nie zazdroszcze - udało im sie własną pracą.
ja miałam leja wyliczonego - nie zamierzałam sie zabijac, nie ruszyłam jednej sztuki złota licząc sie z tym ze do licki nie dobiję, a jak dobije to bedzie fajnie. okazało sie ze i bez złota mozna, tylko trzeba dobrze przeliczyc - i rzutem na tasmę w ostatniej godzinie przy wyliczonej ilosci mogłam lickę pyknąc.
bukszpana finezyjnie wyciętego jako nagrodę zmilczam jako finezyjne nieporozumienie.
nie przewidziałam, ze odrealnieni informatycy z totalnym brakiem wyobrazni popłyną z taką fantazją jak naprawianie czegoś w trakcie trwania. no naprawdę popisali się tak, ze chapeau bas.
natomiast bezczelnosc zespołu przekroczyła nawet fantazję informatyków.
jak mozna komus, kto wydał w trąbe kasy na przesuwanie skrzynek radosnie napisac "mamy wazniejsze sprawy, dostaliscie humusa i zetony konstrukcyjne podwójnie, idzcie sie gonic z waszymi roszczeniami, a my to prawdopodobnie naprawimy w przyszłosci" - nie naprawią... bo juz by to dawno zrobili bo to nie jest nowy bład.
i doskonale wiesz ze nie chodzi o licencję (czy wczesniej o latawiec czy inne historie) - to są symbole. chodzi o to, ze za kazdym razem jest to zmiana zasad gry w trakcie jej trwania...
naprawdę - dajcie nam troche tego co bierzecie, a co wam daje takie pokłady cierpliwosci godne mistrza zen.
ja miałem około tej godziny zdobyć licencję dokładając wcześniej kolejne - ryby to niby jak mi zrekompensowali ten burdel? zamiast licencji dostanę jakieś zanęty, zbędne załogi do łodzi których nie mam, skrzynki, wędki, kuter do rozbiórki?
Moim zdaniem to było celowe, bo gracze mają KUPOWAĆ złoto, a nie wygrywać licencje na nie. Firma GoodGameStudio to nie instytucja charytatywna, pisząca gry dla naszej uciechy, tylko biznes, który chce zarobić. Tylko po co takie mydlenie oczu i robienie ludziom fałszywej nadziei? Chyba po to, żeby przywiązać ludzi do gry, a potem zmusić do kupowania złota.
Ja wszystko rozumiem - restart silosu i to ze musielismy go rozpoczynac od poczatku , ale jak wytłumaczyc to że teraz punkty w na nowo działającym silosie nie sa naliczane choc skrzynka i naliczanie działa ale jednoczesnie nie zalicza tych punktów do klasyfikacji nie wiem od jakiego czasu silos przestał mi działac zauwazyłam to gdy zaczełam spadac w klasyfikacj a wiec na 5:02 godz przed koncem czasu jak widac ponizej , skrzynka leci a punktów przybywa , ale ..... na liscie z klasyfikacja ten licznik pokazuje coś zupełnie innego - cały czas jest ich tyle samo i spadam z pozycji restartowałam przeglądarke i czysciłam historie - nie pomaga a po kazdym przelogowaniu punkty wracaja do tej ilosci która widac w klasyfikacj i zaczyna sie zliczanie od począku mam tego dość , chce swoje 44 miejsce na liscie
Wcale się nie zdziwiłam że weszłam do gry a to silos rybny nawalił. Jeszcze te prace na serwerach przez aktualizację, miałam homary, zapewniłyby mi lepszą pozycje, bo by starczyły do końca wydarzenia a tu znowu ostrygi:(
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Odpowiedzi
Poszukujemy nowych członków do naszego sojuszu:)
http://pl.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?28014-SP%C3%93%C5%81DZIELNIA-zaprasza&mode=hybrid
Proszę o zapoznanie się z tym wpisem w Nowinkach:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3886405/#Comment_3886405
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
To jest śmieszne!
Podwójne nagrody miernej jakości to nie jest żadna rekompensata!
Teraz już będzie to standardem, że pod koniec eventu, kiedy gracze są bliscy wygrania tego, na co pracują, serwer zrobi sobie postój i wszystko zepsuje.
Bo za mało realnej gotówki wpływa skoro ludki mogą wygrać licencję na złoto.
Jaki jest sens tej zabawy?
W taki sposob stracicie graczy.
Zespół w tym momencie musi zająć się ważniejszymi sprawami np. niepoprawnym działaniem boosterów u większości Graczy. Ze względu na to, że nagrody zostały przyznane podwójnie nie przewidujemy rekompensaty za ten błąd, który powstał w wyniku przestoju serwera. Jednak postaramy się wyeliminować go w przyszłości.
Dziękuję "qqq (PL1)" za Twoją opinie, z przyjemnością przekażę ją do Zespołu gry
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
kretka @ pl 1
nie wiem od jakiego czasu silos przestał mi działac
zauwazyłam to gdy zaczełam spadac w klasyfikacj
a wiec na 5:02 godz przed koncem czasu
jak widac ponizej , skrzynka leci a punktów przybywa , ale ..... na liscie z klasyfikacja ten licznik pokazuje coś zupełnie innego - cały czas jest ich tyle samo i spadam z pozycji
restartowałam przeglądarke i czysciłam historie - nie pomaga a po kazdym przelogowaniu punkty wracaja do tej ilosci która widac w klasyfikacj i zaczyna sie zliczanie od począku
mam tego dość , chce swoje 44 miejsce na liscie
OOO a wyjaśnienie z serii zepsuliśmy wszystko naprawimy co nieco odczepcie się, a i jeszcze tradycyjnie pozdrawiam
Edit/ Połączyłam Twoje wypowiedzi. Proszę korzystać z edycji postu.
Yalenka
Witam
Proszę o przeczytanie wpisu w Nowinkach TUTAJ ,wyjaśnienia zostały podane.
~Yalenka
Przydatne strony:
Część nagród była podwójna ale nie wszystkie !!!!!