...I znowu mamy powtórkę ..na kwiatowej ..buuuu . tylko nielicznym się udało ukończyć ewent na kwiatowej i tylko Oni ..dostali wybór poziomu ewentu ...a reszta niech stanie na głowie by go ukończyć ..? -jak mamy tego dokonać ..?. To raczej żart i kpina .. , skoro nie udało się pewnej grupie ludzi go ukończyć za pierwszym razem , to jak mamy go teraz ukończyć ..? . i ponownie ewent pójdzie do ..kosza ?
To chyba jakiś żart???? Ja myślałam, że dodatkowo będą z Olega wypadać i ciuteńkę przyspieszy tą niewiarygodnie dużą ilość do zebrania a tu teraz TYLKO z Olega???? Do tej pory było to wybitnie trudne teraz kompletnie N I E W Y K O N A L N E
A ja mam pytanie z innej beczki, gdzie te tak rozdmuchane, że nawet pocztę zaśmiecają oferty na zakup złota 111%, które maiły być dzisiaj co jakiś czas przez cały dzień ??????? Czy będą o 23:59 ??????
...No BRAWO !!!! ...uwierzyć nie mogę kolejny powód by nie robić tego ewentu na kwiatowej ... zamiast nam pomóc ..to GGS ..nam jeszcze bardziej utrudniło ..perełki wypadają tylko od Olega ...SUPER !!!!!!!!
Tak.... Z Olega wypadło mi 60 pereł, do zdobycia 1930. 33 razy trzeba zebrać, łódź co 2 h=66 h~3 dni spać też trzeba . A potem moderatorzy się dziwią że k słowa nieparlamentarne lecą od graczy. Wszystko co pisze się sprawdza, jest coraz gorzej. Znowu wyciąganie złota:( Pytanie, czy liczba pereł zależy od rodzaju łodzi u Olega? Śladowe ilości z budy lecą
Tak.... Z Olega wypadło mi 60 pereł, do zdobycia 1930. 33 razy trzeba zebrać, łódź co 2 h=66 h~3 dni spać też trzeba . A potem moderatorzy się dziwią że k słowa nieparlamentarne lecą od graczy. Wszystko co pisze się sprawdza, jest coraz gorzej. Znowu wyciąganie złota:( Pytanie, czy liczba pereł zależy od rodzaju łodzi u Olega? Śladowe ilości z budy lecą
Mi wyleciało 150 więc chyba jest zróżnicowanie, ale nie pamiętam, która to łódz była
Mi wyleciało 150 więc chyba jest zróżnicowanie, ale nie pamiętam, która to łódz była
No tak, ale przecież łodzie są różne, więc i tak zejdzie czasu od cholery
Mojej sojuszniczce wypadły 155 pereł z połowów Olka, mi wyskakują po 35-45.. hmmm ale miałam dostępne tylko łodzie, które łapały po 3 i 4 rodzaje ryb, może z tymi na 5 rodzajów ryb wypada ta większa ilość pereł...? a mam pytanie do Moderatorów, czy poza perłami w evencie zmienili coś w sprawie cholendarnych ilości wypadajek w pozostałych krokach eventu???
Mojej sojuszniczce wypadły 155 pereł z połowów Olka, mi wyskakują po 35-45.. hmmm ale miałam dostępne tylko łodzie, które łapały po 3 i 4 rodzaje ryb, może z tymi na 5 rodzajów ryb wypada ta większa ilość pereł...? a mam pytanie do Moderatorów, czy poza perłami w evencie zmienili coś w sprawie cholendarnych ilości wypadajek w pozostałych krokach eventu???
10 zaproszeń z oliwek i cytrusów. 10 zaproszeń z aloesu Łącznie mam 9 tych obiektów. 90 zaproszeń co 6 godzin...........
aha 3190 do ukończenia etapu..........
Kochany Zespole - kalkulator w dłoń i liczymy :-))))))
Niestety nadal nic nie zostało zmniejszone, a przynajmniej o niczym nie zostaliśmy poinformowani. Tak wiec pozostaje nam czekać, aż Zespól zmieni ogromne ilości wypadajek na takie, które będziemy w stanie zebrać podczas jednej edycji eventu .
ja miałem nadzieję, ze to jakiś błąd a się okazuje że zespół specjalnie utrudnił niewykonalny event... ja chyba jakiś głupi jestem bo mi to sie nijak nie ma do próśb graczy, no chyba, ze Latynosi chcieli trudniej bo Polakom zawsze się nic nie chce...
Czy szanowny zespół może wyjaśnić, dla kogo wymyślono event na kwiatowej, dla "zwykłego" gracza - zdecydowanie nie !. Trudno zrozumieć, dlaczego nie zostawiono do wyboru poziomu gry. Trzeci etap jak wcześniej pisano, bez złota i wszelkich innych zabiegów , nie mówiąc już o czasie na farmie nie jest do ukończenia ! Poza tym ciągle robi się jakieś poprawki i to na niekorzyść graczy. Zatem pytam.....po co robić bubel. Poza tym nagrody za poszczególne etapy nie są adekwatne do włożonego wysiłku i towarów. Wszystko o czym piszą gracze, niezadowolenie, podwyższanie poprzeczki w grze, błędy, zmiany w trakcie wydarzeń ( niemal wszystkie na niekorzyść graczy) pozostają bez echa ze strony Zespołu. Jedno niezmiennie pozostało bez zmian i tu nie ma żadnej pomyłki......zakup złota......kuszenie na wszelkie sposoby. Rozsądni gracze nie kupią, bo ta gra już nie bawi, ani nie relaksuje, nie jest warta ani jednego centa !!! Wszelkie nowości już nie cieszą, wręcz odwrotnie ....zniechęcają do gry !!!
napisze tu bo na watku o MŚ nikt nie zwraca uwagi , czy dostaliscie dzis srebrne monety mistrzostw? bo ranking serwerów został wstawiony a monet jak nie ma tak nie ma??? a tak juz za ciosem to skrzynki w silosie jednak poprzestawiali po tych poprawkach.
Czy będzie dzisiaj jeszcze jedna poprawka, która poprawi poprawkę, która popsuła, to co działało ? Perełki będzie można z kwiatowej zbierać czy należy odpuścić ?
Czy będzie dzisiaj jeszcze jedna poprawka, która poprawi poprawkę, która popsuła, to co działało ? Perełki będzie można z kwiatowej zbierać czy należy odpuścić ?
Perełki będą tylko od rybaka Olega - było w ogłoszeniach
Aha rozumiem że dopasowano perełki do opisu drugiego kroku który się wcześniej nie pasował do niczego, zamiast zmienić opis...brawo zespół...faktycznie kreatywność nie ma granic.
moze nie mowie skladnie i tematycznie ale teraz to juz mi lejce puscily do jasnej ciasnej rozumiem ze ggs zyje z zakupow zlota ale do k....y nedzy ludzie tez pracuja i nie graja 24/h na 24/h bo te lejki i eventy na smakoszu i kwiatowej do wykonania alez i jak siedzac jedzac sikajac przy kompie czy tak widzicie zycie GRACZY nas GRACZY i to za co za marna altanke ?????????????
wiem ze i tak tego gggs nie czyta wiec se ulzylam a co
Aha rozumiem że dopasowano perełki do opisu drugiego kroku który się wcześniej nie pasował do niczego, zamiast zmienić opis...brawo zespół...faktycznie kreatywność nie ma granic.
Generalnie proponuję zrobić zrzutę na liczydła dla ggs - daję 1 szt. zł. Kto się dorzuca?
Ja się grą wcale nie denerwuje...widzę anomalia, pyta Ekipa...to i ja przychodzę pytać...bo nie sposób rozgryźć szanowny zespół, nie sposób niczego przewidzieć... pisałam na 9 kartce, dokładnie 10.01.2018...gdzie mamy łowić perły ? odpowiedzią była strzałka bo nikt nie wie i pewnie wiedzieć nie będzie jak faktycznie nowe eventy powinny wyglądać...przypominam że jeszcze dwa opisy się nie zgadzały...też śladem perełek nastąpi dopasowanie ?
Przestały mi lecieć perły. W nocy wszystko działało OK, nad ranem także. Odkąd włączyłam grę w południe orzę na farmie kwiatowej na próżno. Dostałam tylko dwie perły od psa na głównej farmie, w zamian za nakarmienie. A czas wydarzenia leci sobie w najlepsze... :-( Kontrolka na kwiatowej farmie też od jakiegoś czasu mi nawala - często nie zauważa żadnej produkcji... A Support milczy jak zaklęty.
Komentarz
i tylko Oni ..dostali wybór poziomu ewentu ...a reszta niech stanie na głowie by go ukończyć ..? -jak mamy
tego dokonać ..?. To raczej żart i kpina .. , skoro nie udało się pewnej grupie ludzi go ukończyć za pierwszym razem , to jak mamy go teraz ukończyć
przed zebraniem z mieszalni
i po zebraniu z mieszalni....
W mieszalni miałam 50 szt nawozu
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3799639/#Comment_3799639
~Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
To chyba jakiś żart???? Ja myślałam, że dodatkowo będą z Olega wypadać i ciuteńkę przyspieszy tą niewiarygodnie dużą ilość do zebrania a tu teraz TYLKO z Olega???? Do tej pory było to wybitnie trudne teraz kompletnie N I E W Y K O N A L N E
Event do zrobienia TYLKO za złoto!...
Niech sobie GGS samo robi...
Czy będą o 23:59 ??????
zamiast nam pomóc ..to GGS ..nam jeszcze bardziej utrudniło ..perełki wypadają tylko od Olega ...SUPER !!!!!!!!
Zmiana skrzyni i lejek BĘC ! Na jabłkach :-P
Róbcie sobie poprawek tysiąc Drogi Zespole.
Ostatni raz brałem udział w Waszym zacnym wydarzeniu :-)
Życzę dobrego samopoczucia z dobrze wykonanej pracy.
P.S.
Eventu na kwiatowej nawet nie zaczynam komentować.
Żal......
Pytanie, czy liczba pereł zależy od rodzaju łodzi u Olega?
Śladowe ilości z budy lecą
hmmm ale miałam dostępne tylko łodzie, które łapały po 3 i 4 rodzaje ryb, może z tymi na 5 rodzajów ryb wypada ta większa ilość pereł...?
a mam pytanie do Moderatorów, czy poza perłami w evencie zmienili coś w sprawie cholendarnych ilości wypadajek w pozostałych krokach eventu???
10 zaproszeń z oliwek i cytrusów.
10 zaproszeń z aloesu
Łącznie mam 9 tych obiektów.
90 zaproszeń co 6 godzin...........
aha
3190 do ukończenia etapu..........
Kochany Zespole - kalkulator w dłoń i liczymy :-))))))
tak to prawda, ze ilość pereł zależy od dostępnej lodzi. Zgadzam się z wami, ze teraz event w ogóle nie jest dla graczy i również to przekazałem.
Niestety nadal nic nie zostało zmniejszone, a przynajmniej o niczym nie zostaliśmy poinformowani. Tak wiec pozostaje nam czekać, aż Zespól zmieni ogromne ilości wypadajek na takie, które będziemy w stanie zebrać podczas jednej edycji eventu
Pozdrawiam,
Vincent.
Zatem pytam.....po co robić bubel. Poza tym nagrody za poszczególne etapy nie są adekwatne do włożonego wysiłku i towarów.
Wszystko o czym piszą gracze, niezadowolenie, podwyższanie poprzeczki w grze, błędy, zmiany w trakcie wydarzeń ( niemal wszystkie na niekorzyść graczy) pozostają bez echa ze strony Zespołu.
Jedno niezmiennie pozostało bez zmian i tu nie ma żadnej pomyłki......zakup złota......kuszenie na wszelkie sposoby. Rozsądni gracze nie kupią, bo ta gra już nie bawi, ani nie relaksuje, nie jest warta ani jednego centa !!!
Wszelkie nowości już nie cieszą, wręcz odwrotnie ....zniechęcają do gry !!!
a tak juz za ciosem to skrzynki w silosie jednak poprzestawiali po tych poprawkach.
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Aha rozumiem że dopasowano perełki do opisu drugiego kroku
który się wcześniej nie pasował do niczego, zamiast zmienić opis...brawo zespół...faktycznie kreatywność nie ma granic.
do jasnej ciasnej rozumiem ze ggs zyje z zakupow zlota ale do k....y nedzy ludzie tez pracuja i nie graja 24/h na 24/h
bo te lejki i eventy na smakoszu i kwiatowej do wykonania alez i jak siedzac jedzac sikajac przy kompie
czy tak widzicie zycie GRACZY nas GRACZY
i to za co za marna altanke ?????????????
wiem ze i tak tego gggs nie czyta wiec se ulzylam a co
gra darmowa alez i tak
tylko dlaczego nie ma podzialu na zlotych i normalnych graczy
zna ktos gre podobna do tej ale taka w ktorej nie doja zaczne od 0 byle sie nie wkuu....
Kontrolka na kwiatowej farmie też od jakiegoś czasu mi nawala - często nie zauważa żadnej produkcji...
A Support milczy jak zaklęty.