Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

13.12.2017 | Nowe wydarzenia tematyczne i więcej!

11418

Komentarz

• Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 375
    ...I znowu mamy powtórkę ..na kwiatowej ..buuuu . :( tylko nielicznym się udało ukończyć ewent na kwiatowej 
    i tylko Oni ..dostali wybór poziomu ewentu ...a reszta niech stanie na głowie by go ukończyć ..? -jak mamy 
    tego dokonać ..?. To raczej żart i kpina .. , skoro nie udało się pewnej grupie ludzi go ukończyć  za pierwszym razem , to jak mamy go  teraz ukończyć  :(  ..? :persevere::persevere: . i ponownie ewent pójdzie do ..kosza ?

• Nuka (PL1)Nuka (PL1) PL1 Posty: 575
    edytowano 24.01.2018
    Kwiatowa i perły po aktualizacji
    przed zebraniem z mieszalni

i po zebraniu z mieszalni....

W mieszalni miałam 50 szt nawozu

• ela2kos (PL1)ela2kos (PL1) PL1 Posty: 27
    I u mnie brak muszelek na kwiatowej. Masakra. Jak tutaj ukończyć event skoro jestem ubezwłasnowolniona.
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    amik23 (PL1) powiedział(a):
    Kwiatowa i perły po aktualizacji
    przed zebraniem z mieszalni

i po zebraniu z mieszalni....

W mieszalni miałam 50 szt nawozui
    Proszę o zapoznanie się z tym wpisem:
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3799639/#Comment_3799639

~Yalenka
  • Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    edytowano 24.01.2018

To chyba jakiś żart???? Ja myślałam, że dodatkowo będą z Olega wypadać i ciuteńkę przyspieszy tą niewiarygodnie dużą ilość do zebrania a tu teraz TYLKO z Olega???? Do tej pory było to wybitnie trudne teraz kompletnie N I E W Y K O N A L N E

• To dosłownie kpina z nas graczy!
    Event do zrobienia TYLKO za złoto!...
    Niech sobie GGS samo robi...
  • neferetka (PL1)neferetka (PL1) PL1 Posty: 538
    Też myślałam, że dodatkowo od Olega będą wylatywać a tu taki zonk hahaha dziękuję nie bawię się :)
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • elek 1 (PL1)elek 1 (PL1) PL1 Posty: 119
    A ja mam pytanie z innej beczki, gdzie te tak rozdmuchane, że nawet pocztę zaśmiecają oferty na zakup złota 111%, które maiły być dzisiaj co jakiś czas przez cały dzień ???????
    Czy będą o 23:59 ??????
    elek 1 @ pl 1
    ...No BRAWO !!!! ...uwierzyć nie mogę kolejny powód by nie robić tego ewentu na kwiatowej ...
    zamiast nam pomóc ..to GGS ..nam jeszcze bardziej utrudniło ..perełki wypadają tylko od Olega ...SUPER !!!!!!!! :persevere::persevere::persevere:

• Limit cierpliwości chyba się u mnie skończył........
    Zmiana skrzyni i lejek BĘC ! Na jabłkach :-P

Róbcie sobie poprawek tysiąc Drogi Zespole.
    Ostatni raz brałem udział w Waszym zacnym wydarzeniu :-)

Życzę dobrego samopoczucia z dobrze wykonanej pracy.

P.S.
    Eventu na kwiatowej nawet nie zaczynam komentować.
    Żal......
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,617
    edytowano 24.01.2018
    Tak.... Z Olega wypadło mi 60 pereł, do zdobycia 1930. 33 razy trzeba zebrać, łódź co 2 h=66 h~3 dni spać też trzeba . A potem moderatorzy się dziwią że k słowa nieparlamentarne lecą od graczy. Wszystko co pisze się sprawdza, jest coraz gorzej. Znowu wyciąganie złota:(
    Pytanie, czy liczba pereł zależy od rodzaju łodzi u Olega?
    Śladowe ilości z budy lecą

Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    Tak.... Z Olega wypadło mi 60 pereł, do zdobycia 1930. 33 razy trzeba zebrać, łódź co 2 h=66 h~3 dni spać też trzeba . A potem moderatorzy się dziwią że k słowa nieparlamentarne lecą od graczy. Wszystko co pisze się sprawdza, jest coraz gorzej. Znowu wyciąganie złota:(
    Mi wyleciało 150 więc chyba jest zróżnicowanie, ale nie pamiętam, która to łódz była :(
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,617
    neferetka (PL1) powiedział(a):
    Mi wyleciało 150 więc chyba jest zróżnicowanie, ale nie pamiętam, która to łódz była :(
    No tak, ale przecież łodzie są różne, więc i tak zejdzie czasu od cholery

• zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 24.01.2018
    Mojej sojuszniczce wypadły 155 pereł z połowów Olka, mi wyskakują po 35-45..
    hmmm ale miałam dostępne tylko łodzie, które łapały po 3 i 4 rodzaje ryb, może z tymi na 5 rodzajów ryb wypada ta większa ilość pereł...?
    a mam pytanie do Moderatorów, czy poza perłami w evencie zmienili coś w sprawie cholendarnych ilości wypadajek w pozostałych krokach eventu???

<3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

No tak, ale przecież łodzie są różne, więc i tak zejdzie czasu od cholery
    Dokładnie jak mówisz... Jeszcze utrudnili niewykonalny event :(
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • zaczarowana28 (PL1) powiedział(a):
    hmmm ale miałam dostępne tylko łodzie, które łapały po 3 i 4 rodzaje ryb, może z tymi na 5 rodzajów ryb wypada ta większa ilość pereł...?
    a mam pytanie do Moderatorów, czy poza perłami w evencie zmienili coś w sprawie cholendarnych ilości wypadajek w pozostałych krokach eventu???

10 zaproszeń z oliwek i cytrusów.
    10 zaproszeń z aloesu
    Łącznie mam 9 tych obiektów. 
    90 zaproszeń co 6 godzin...........

aha
    3190 do ukończenia etapu..........

Kochany Zespole - kalkulator w dłoń i liczymy :-))))))
  • VincentVincent Guest Posty: 88
    Witajcie,

tak to prawda, ze ilość pereł zależy od dostępnej lodzi. Zgadzam się z wami, ze teraz event w ogóle nie jest dla graczy i również to przekazałem.

zaczarowana28 (PL1) powiedział(a):
    Niestety nadal nic nie zostało zmniejszone, a przynajmniej o niczym nie zostaliśmy poinformowani. Tak wiec pozostaje nam czekać, aż Zespól zmieni ogromne ilości wypadajek na takie, które będziemy w stanie zebrać podczas jednej edycji eventu :).

Pozdrawiam,
    Vincent.
  • ja miałem nadzieję, ze to jakiś błąd a się okazuje że zespół specjalnie utrudnił niewykonalny event... ja chyba jakiś głupi jestem bo mi to sie nijak nie ma do próśb graczy, no chyba, ze Latynosi chcieli trudniej bo Polakom zawsze się nic nie chce...
    Karolineczka7 @ pl 1
    ...Mistrzostwo świata ...w kładzeniu nam kłod pod nogi dla GGS ..nic ująć , nic dodać  .. :(:persevere::persevere:  ...Może czas by to przemyśleć ..???? 

• Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    napisze tu bo na watku o MŚ nikt nie zwraca uwagi , czy dostaliscie dzis srebrne monety mistrzostw? bo ranking serwerów został wstawiony a monet jak nie ma tak nie ma???
    a tak juz za ciosem to skrzynki w silosie jednak poprzestawiali po tych poprawkach.
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Czy będzie dzisiaj jeszcze jedna poprawka, która poprawi poprawkę, która popsuła, to co działało ? Perełki będzie można z kwiatowej zbierać czy należy odpuścić ?

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

• zeida (PL1)zeida (PL1) PL1 Posty: 141
    malwina-m (PL1) powiedział(a):
    Czy będzie dzisiaj jeszcze jedna poprawka, która poprawi poprawkę, która popsuła, to co działało ? Perełki będzie można z kwiatowej zbierać czy należy odpuścić ?
    Perełki będą tylko od rybaka Olega - było w ogłoszeniach

Aha rozumiem że dopasowano perełki do opisu drugiego kroku :p który się wcześniej nie pasował do niczego, zamiast zmienić opis...brawo zespół...faktycznie kreatywność nie ma granic.

• aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    moze nie mowie skladnie i tematycznie ale teraz to juz mi lejce puscily
    do jasnej ciasnej rozumiem ze ggs zyje z zakupow zlota ale do k....y nedzy ludzie tez pracuja i nie graja 24/h na 24/h
    bo te lejki i eventy na smakoszu i kwiatowej do wykonania alez i jak siedzac jedzac sikajac przy kompie 
    czy tak widzicie zycie GRACZY nas GRACZY 
    i to za co za marna altanke ?????????????

wiem ze i tak tego gggs nie czyta wiec se ulzylam a co
    aurelka40 @ pl 1
    malwina-m (PL1) powiedział(a):

Aha rozumiem że dopasowano perełki do opisu drugiego kroku :p który się wcześniej nie pasował do niczego, zamiast zmienić opis...brawo zespół...faktycznie kreatywność nie ma granic.

Generalnie proponuję zrobić zrzutę na liczydła dla ggs - daję 1 szt. zł. Kto się dorzuca? 
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    dam nawet 100 tylko czy to pomoze moze to nie o liczydla chodzi tylko o naiwnosc nas graczy

gra darmowa alez i tak
    tylko dlaczego nie ma podzialu na zlotych i normalnych graczy

zna ktos gre podobna do tej ale taka w ktorej nie doja zaczne od 0 byle sie nie wkuu....
    aurelka40 @ pl 1
    Ja się grą wcale nie denerwuje...widzę anomalia, pyta Ekipa...to i ja przychodzę pytać...bo nie sposób rozgryźć szanowny zespół, nie sposób niczego przewidzieć... pisałam na 9 kartce, dokładnie 10.01.2018...gdzie mamy łowić perły ? odpowiedzią była strzałka ;) bo nikt nie wie i pewnie wiedzieć nie będzie jak faktycznie nowe eventy powinny wyglądać...przypominam że jeszcze dwa opisy się nie zgadzały...też śladem perełek nastąpi dopasowanie ?

• Żyrafsko (PL1)Żyrafsko (PL1) PL1 Posty: 19
    Przestały mi lecieć perły. W nocy wszystko działało OK, nad ranem także. Odkąd włączyłam grę w południe orzę na farmie kwiatowej na próżno. Dostałam tylko dwie perły od psa na głównej farmie, w zamian za nakarmienie. A czas wydarzenia leci sobie w najlepsze... :-(
    Kontrolka na kwiatowej farmie też od jakiegoś czasu mi nawala - często nie zauważa żadnej produkcji...
    A Support milczy jak zaklęty.
  • farm boy (PL1)farm boy (PL1) PL1 Posty: 15,161
    perły teraz otrzymasz łowiąc ryby lub wysłać rybaka  na połów statkiem

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik