Sytuacja została zgłoszona do Zespołu. Jak pewnie zdążyliście zauważyć klasyfikacja sojusznicza wydarzenia od początku działała źle. To był sygnał, że całe wydarzenie może być zepsute. Jak się okazuje, nagrody indywidualne również nie zostały przyznane. W tym momencie dostaję informacje, że silos mimo że zniknął ze straganu wydarzeń, nadal liczy punkty (jeśli zbierzecie ostatni produkt w silosie, powinien ukazać się Wam zegar pokazujący ilość pkt/s). Na ten moment nie wiem co to oznacza, ale być może silos się wcale nie skończył (tylko po prostu zniknął ze straganu).
Mam nadzieję, że jutro będziemy mieć więcej informacji w tej sprawie. Na ten moment pozostaje Wam jedynie pisanie do Supportu i opisanie błędu, oraz nieprzyznanych nagród.
no ja 15 miejsce i lipa . Złota też mnie to kosztowało , już nie mówiąc o poświęconym czasie ) ROZWIĄZANIE JEST PROSTE : jedno rozwiążcie a potem mi tu daty kolejnych eventów sypcie ;/// bo potem problem goni problem ;/
Zaistniała sytuacja nie nastawia pozytywnie do grania. Mój sojusz zajął 4 i 5 miejsce, poświęcił na to bardzo dużo czasu i w nagrodę dostał całe zero. Liczymy na informatyków oraz naprawę problemu. Brakuje również wyraźnej informacji na ten temat (na przykład przy logowaniu). Myślę, że podobnie uważa większość graczy. Chemy też irzysk i chleba. Pozdrawiam wszystkich farmerów i administrację.
Dopóki nie ponaprawiają wszystkich błędów, każdy powinien zajać się swoją farmą, siać, rozwijać i wszelkie rankingi mieć w poważaniu, szkoda nerwów. dobrze, ze jeszcze te sianie i zbieranie działa.
Odpowiedzi
Sytuacja została zgłoszona do Zespołu. Jak pewnie zdążyliście zauważyć klasyfikacja sojusznicza wydarzenia od początku działała źle. To był sygnał, że całe wydarzenie może być zepsute. Jak się okazuje, nagrody indywidualne również nie zostały przyznane. W tym momencie dostaję informacje, że silos mimo że zniknął ze straganu wydarzeń, nadal liczy punkty (jeśli zbierzecie ostatni produkt w silosie, powinien ukazać się Wam zegar pokazujący ilość pkt/s). Na ten moment nie wiem co to oznacza, ale być może silos się wcale nie skończył (tylko po prostu zniknął ze straganu).
Mam nadzieję, że jutro będziemy mieć więcej informacji w tej sprawie. Na ten moment pozostaje Wam jedynie pisanie do Supportu i opisanie błędu, oraz nieprzyznanych nagród.
Jiper
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Pozdrawiam wszystkich farmerów i administrację.