Rekompensaty za włożony trud to jakaś kpina i do tego zespół będzie decydował o jej wartości ...
kumulacja błędów które z każdą aktualizacją się powiększają - a w tym kierunku napraw nic nie jest robione - to już grozi zagładą
nowe eventy , nakładki i farma w śniegu - teraz to już na pewno gra się zawiesi na długi czas
Tak jak przedmówcy pisali i ja również kilka razy - ZATRUDNIJCIE DOBRYCH PROGRAMISTÓW a nie dzieci po szkole podstawowej bo na razie tak to wygląda i dokupcie kilka serwerów bo kase macie i to dużą tylko żal wam jej wydawać na sprzęt , lepiej na własne wygody wydać
Rekompensaty za włożony trud to jakaś kpina i do tego zespół będzie decydował o jej wartości ...
kumulacja błędów które z każdą aktualizacją się powiększają - a w tym kierunku napraw nic nie jest robione - to już grozi zagładą
nowe eventy , nakładki i farma w śniegu - teraz to już na pewno gra się zawiesi na długi czas
Tak jak przedmówcy pisali i ja również kilka razy - ZATRUDNIJCIE DOBRYCH PROGRAMISTÓW a nie dzieci po szkole podstawowej bo na razie tak to wygląda i dokupcie kilka serwerów bo kase macie i to dużą tylko żal wam jej wydawać na sprzęt , lepiej na własne wygody wydać
Tak jest zawsze z identyfikacją zagrożenia, żyją sobie twórcy w błogiej nieświadomości ignorując sygnały, że coś jest nie tak. W efekcie jak pieprznie (tylko takie słowo mi pasuje-przepraszam) będzie za późno. Po prostu trzeba przyjąć do wiadomości, ze cały czas trzeba pewne rzeczy kontrolować i działać zapobiegawczo. Profilaktyka zawsze jest tańsza niż leczenie (operacyjne itp.), ale takiego człowieka w GGS nie ma, albo nie ma nic do powiedzenia, a szkoda:( Poza tym widać ewidentny brak uczenia się na błędach. I ostatnie: Nie słucha się graczy co mają do powiedzenia (nie mówię o moderatorach), tylko robi się co chce, a to źle wróży. Pomimo tego że psioczę, ja naprawdę lubię tę grę, ale podejście GGS do własnego produktu to jakaś katastrofa, no po prostu nie dba o niego, bo jakoś to będzie- No nie będzie:(
Cóż mogę napisać? Jako Gracz popieram całym sercem to co piszecie
Przykro mi, że Gracze którzy powinni otrzymać nagrody - nie otrzymają ich i nie będzie z tego tytułu żadnej rekompensaty. Przykro mi, że w Grze nic nie działa jak powinno i Zespół nadal brnie w zaparte z nowymi aktualizacjami, zamiast naprawiać stare błędy. Mam nadzieję, że przetrwamy wszyscy ten kiepski czas dla BigFarm i wkrótce znowu będziemy mogli cieszyć się działającą grą, umilającą wolny czas.
Proszę Was tylko o zachowanie kultury na forum. Możecie sobie pisać co Wam leży na sercu, narzekać - jednak nie wyzywajcie nikogo, ani nie używajcie w postach przekleństw, bo to nie pomoże nam rozwiązać sytuacji, a tylko przysporzy nieprzyjemnych chwil i więcej pracy dla nas moderatorów.
Jiper to jeszcze raz napisz do zespołu żeby na miesiąc wyłączyli wszystkie wydarzenia sojusznicze i zajeli się czyszczeniem gry z błędów a nie zapowiadali kolejne wydarzenia sojusznicze których nie mogą zagwarantować że będą działać poprawnie bo przecież obecnie nie działają i nim się zaczną już wariują
Jiper to jeszcze raz napisz do zespołu żeby na miesiąc wyłączyli wszystkie wydarzenia sojusznicze i zajeli się czyszczeniem gry z błędów a nie zapowiadali kolejne wydarzenia sojusznicze których nie mogą zagwarantować że będą działać poprawnie bo przecież obecnie nie działają i nim się zaczną już wariują
A jeszcze na dodatek eventy na smakoszu i kwiatowej. A gdzie jest ta sławetna farma testowa do ćwiczenia właśnie takich nowości?
czy choć jeden błąd który był na testowym nie trafił na główny serwer wszystko i tak wgrywają jak leci a potem testować muszą wszyscy i ciągle wzrasta nasze niezadowolenie tylko te kilka lat przyzwyczajenia sprawia, że wciąż w farmę gra tyle osób
KPINA, ŻENADA, DNO I 2 METRY MUŁU - tyle mam do powiedzenia na temat pracy GGS - kulturalnie, ot co mi leży na sercu. Za to, że nie dostaniemy nagród w lejku, na które cięzko zapracowaliśmy jako sojusz, za to, że popsuli event z mikołajem choć w zeszłym roku działał bez problemów, za to, że każdy event który wchodzi generuje nasze straty, gra zamiast dawać radość, relaks - przynosi same zgryzoty - i to na święta taki prezent od GGS!
Następna sprawa. Byłam 26 w rankingu silosa. Przysługiwała mi dodatkowa licencja i wybór serduszka lub nawozu z wodorostów. Silos się skończył a ja dostałam figę z makiem. Kpina.
Następna sprawa. Byłam 26 w rankingu silosa. Przysługiwała mi dodatkowa licencja i wybór serduszka lub nawozu z wodorostów. Silos się skończył a ja dostałam figę z makiem. Kpina.
Gdzie są moje nagrody za 30 miejsce w rankingu indywidualnym święta ciężkiej pracy ??????
Sytuacja została zgłoszona do Zespołu. Jak pewnie zdążyliście zauważyć klasyfikacja sojusznicza wydarzenia od początku działała źle. To był sygnał, że całe wydarzenie może być zepsute. Jak się okazuje, nagrody indywidualne również nie zostały przyznane. W tym momencie dostaję informacje, że silos mimo że zniknął ze straganu wydarzeń, nadal liczy punkty (jeśli zbierzecie ostatni produkt w silosie, powinien ukazać się Wam zegar pokazujący ilość pkt/s). Na ten moment nie wiem co to oznacza, ale być może silos się wcale nie skończył (tylko po prostu zniknął ze straganu).
Mam nadzieję, że jutro będziemy mieć więcej informacji w tej sprawie. Na ten moment pozostaje Wam jedynie pisanie do Supportu i opisanie błędu, oraz nieprzyznanych nagród.
z przykrością informujemy, że na skutek błędu niestety nie wszystkie Sojusze miały możliwość rywalizacji w ostatnim sojuszniczym wydarzeniu Święto Ciężkiej Pracy. Pomimo że wzięcie udziału było możliwe, to rezultaty tych działań nie były uwzględnione w rankingu sojuszy, co spowodowało brak możliwości otrzymania finałowych nagród za ciężką pracę sojuszy. Nasz zespół Big Farm razem z zespołem odpowiedzialnym za serwery są w trakcie analizy problemu, aby upewnić się, że nie dojdzie do takiej sytuacji ponownie. Co ważne, wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce otrzymali nagrody za indywidualne osiągnięcia - czyli zgodnie z prawidłową mechaniką gry - przez cały czas trwania wydarzenia. Jako, że nagrody za udział w wydarzeniu były przyznane prawidłowo, Dział Wsparcia nie będzie miał możliwości zaoferować rekompensaty wyżej opisanego problemu.
Ja dostałam taką odpowiedź. Ja nie dostałam końcowej nagrody. ciekawe że jak kupujemy złoto to nie ma błędów ze przyznają nam 10 razy tyle złota co kupiliśmy i serwer działa prawidłowo. Pozdrawiam wszystkich ale nie chce mi się grać, chyba zrezygnuję.
z przykrością informujemy, że na skutek błędu niestety nie wszystkie Sojusze miały możliwość rywalizacji w ostatnim sojuszniczym wydarzeniu Święto Ciężkiej Pracy. Pomimo że wzięcie udziału było możliwe, to rezultaty tych działań nie były uwzględnione w rankingu sojuszy, co spowodowało brak możliwości otrzymania finałowych nagród za ciężką pracę sojuszy. Nasz zespół Big Farm razem z zespołem odpowiedzialnym za serwery są w trakcie analizy problemu, aby upewnić się, że nie dojdzie do takiej sytuacji ponownie. Co ważne, wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce otrzymali nagrody za indywidualne osiągnięcia - czyli zgodnie z prawidłową mechaniką gry - przez cały czas trwania wydarzenia. Jako, że nagrody za udział w wydarzeniu były przyznane prawidłowo, Dział Wsparcia nie będzie miał możliwości zaoferować rekompensaty wyżej opisanego problemu.
Ja dostałam taką odpowiedź. Ja nie dostałam końcowej nagrody. ciekawe że jak kupujemy złoto to nie ma błędów ze przyznają nam 10 razy tyle złota co kupiliśmy i serwer działa prawidłowo. Pozdrawiam wszystkich ale nie chce mi się grać, chyba zrezygnuję.
Totalna bzdura, u nas też nikt nie dostał końcowej nagrody indywidualnej. Kolejna kpina...
Dzisiejsza aktualizacja będzie tylko aktualizacją przygotowawczą. Ze względu na złożoność i dodatkową kwestię rekompensat dokonamy dzisiaj aktualizacji, aby przygotować się na pełną aktualizację, która została przesunięta do jutra. Dzisiejsza aktualizacja prawdopodobnie nie będzie zawierała zauważalnych zmian ani nagród dla graczy, wszystko zostanie dodane jutro.
To taka aktualka jak skład RM premiera Morawieckiego, gdzie wszyscy mają te same resorty. Tak więc aktualizacja też będzie tylko pozorna i kosmetyczna?
"Dziś wieczorem również pojawią się na naszym forum oficjalne przeprosiny od Zespołu gry"
Już czekam, niecierpliwie przebierając nóżkami i z nieskrywaną radością dedykuję wiersz Juliana Tuwima "Całujcie mnie wszyscy w ..." Do posłuchania na YouTube
Brak słów i nerwów co z nami ggs robi , to jest kpina i lekceważenie graczy
A i jeszcze jedno do moderatora Yelonki -zwracasz ciągle uwagę nam jakie jest nasze zachowanie na forum i że mamy przestrzegać regulaminu -proszę spojrzeć ile razy GGS złamało swoje zasady według graczy traktując nas jak powietrze i robiąc w brew regulaminowi który sami napisali .(tylko w tym roku)
Dlatego nasze frustracje ,negatywne opinie a czasem wyzwiska w stronę Zespołu GGS są uzasadnione i konieczne ,bo może wtedy zareagują że z grą jest coraz gorzej a wszystkie nowości to niewypały blokujące grę
Po co się denerwować, będzie co ma być a rozśmiesza mnie ten pojawiający się i znikający wykrzyknik. Pojawiasz się i znikasz i znikasz, mam na twym punkcie bzika, mam bzika.....
oooo nowe eventy na smakosza i kwiatową, w końcu to jakieś urozmaicenie
Wymagania produktów dla drugiej i trzeciej fazy każdego rozdziału zostały zmniejszone o 25% Gracze w ramach rekompensaty dostaną dekoracje z rozdziałów 1 i 2 - z wartością wioskowego zadowolenia, oraz zwykłego zadowolenia, które zostaną określone przez zespół. Jak wspominaliśmy wyżej - każdy Gracz dostanie w ramach rekompensaty dwie nakładki z nowego, zimowego zestawu, oraz kilka humusów z wodorostów, a także części dekoracji
Komentarz
Napiszę krótko
Poza tym widać ewidentny brak uczenia się na błędach.
I ostatnie:
Nie słucha się graczy co mają do powiedzenia (nie mówię o moderatorach), tylko robi się co chce, a to źle wróży.
Pomimo tego że psioczę, ja naprawdę lubię tę grę, ale podejście GGS do własnego produktu to jakaś katastrofa, no po prostu nie dba o niego, bo jakoś to będzie- No nie będzie:(
Cóż mogę napisać? Jako Gracz popieram całym sercem to co piszecie
Przykro mi, że Gracze którzy powinni otrzymać nagrody - nie otrzymają ich i nie będzie z tego tytułu żadnej rekompensaty. Przykro mi, że w Grze nic nie działa jak powinno i Zespół nadal brnie w zaparte z nowymi aktualizacjami, zamiast naprawiać stare błędy. Mam nadzieję, że przetrwamy wszyscy ten kiepski czas dla BigFarm i wkrótce znowu będziemy mogli cieszyć się działającą grą, umilającą wolny czas.
Proszę Was tylko o zachowanie kultury na forum. Możecie sobie pisać co Wam leży na sercu, narzekać - jednak nie wyzywajcie nikogo, ani nie używajcie w postach przekleństw, bo to nie pomoże nam rozwiązać sytuacji, a tylko przysporzy nieprzyjemnych chwil i więcej pracy dla nas moderatorów.
Dobrego wieczoru życzę,
Jiper
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Sytuacja została zgłoszona do Zespołu. Jak pewnie zdążyliście zauważyć klasyfikacja sojusznicza wydarzenia od początku działała źle. To był sygnał, że całe wydarzenie może być zepsute. Jak się okazuje, nagrody indywidualne również nie zostały przyznane. W tym momencie dostaję informacje, że silos mimo że zniknął ze straganu wydarzeń, nadal liczy punkty (jeśli zbierzecie ostatni produkt w silosie, powinien ukazać się Wam zegar pokazujący ilość pkt/s). Na ten moment nie wiem co to oznacza, ale być może silos się wcale nie skończył (tylko po prostu zniknął ze straganu).
Mam nadzieję, że jutro będziemy mieć więcej informacji w tej sprawie. Na ten moment pozostaje Wam jedynie pisanie do Supportu i opisanie błędu, oraz nieprzyznanych nagród.
Jiper
oby tak dalej
z przykrością informujemy, że na skutek błędu niestety nie wszystkie Sojusze miały możliwość rywalizacji w ostatnim sojuszniczym wydarzeniu Święto Ciężkiej Pracy. Pomimo że wzięcie udziału było możliwe, to rezultaty tych działań nie były uwzględnione w rankingu sojuszy, co spowodowało brak możliwości otrzymania finałowych nagród za ciężką pracę sojuszy. Nasz zespół Big Farm razem z zespołem odpowiedzialnym za serwery są w trakcie analizy problemu, aby upewnić się, że nie dojdzie do takiej sytuacji ponownie.
Co ważne, wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce otrzymali nagrody za indywidualne osiągnięcia - czyli zgodnie z prawidłową mechaniką gry - przez cały czas trwania wydarzenia.
Jako, że nagrody za udział w wydarzeniu były przyznane prawidłowo, Dział Wsparcia nie będzie miał możliwości zaoferować rekompensaty wyżej opisanego problemu.
TEGO ROKU
Proszę o zapoznanie się z najnowszym wpisem w nowinkach:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/3751109/#Comment_3751109
Dzisiejsza aktualizacja będzie tylko aktualizacją przygotowawczą. Ze względu na złożoność i dodatkową kwestię rekompensat dokonamy dzisiaj aktualizacji, aby przygotować się na pełną aktualizację, która została przesunięta do jutra. Dzisiejsza aktualizacja prawdopodobnie nie będzie zawierała zauważalnych zmian ani nagród dla graczy, wszystko zostanie dodane jutro.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Tak więc aktualizacja też będzie tylko pozorna i kosmetyczna?
Zmiana będzie polegała na tym, że żeby nam dać, najpierw muszą nam ukraść ahahhha
Już czekam, niecierpliwie przebierając nóżkami i z nieskrywaną radością dedykuję wiersz
Juliana Tuwima "Całujcie mnie wszyscy w ..."
Do posłuchania na YouTube
Brak słów i nerwów co z nami ggs robi , to jest kpina i lekceważenie graczy
A i jeszcze jedno do moderatora Yelonki -zwracasz ciągle uwagę nam jakie jest nasze zachowanie na forum i że mamy przestrzegać regulaminu -proszę spojrzeć ile razy GGS złamało swoje zasady według graczy traktując nas jak powietrze i robiąc w brew regulaminowi który sami napisali .(tylko w tym roku)
Dlatego nasze frustracje ,negatywne opinie a czasem wyzwiska w stronę Zespołu GGS są uzasadnione i konieczne ,bo może wtedy zareagują że z grą jest coraz gorzej a wszystkie nowości to niewypały blokujące grę
Wymagania produktów dla drugiej i trzeciej fazy każdego rozdziału zostały zmniejszone o 25%
Rekompensata i Happy Hour zawsze spokoGracze w ramach rekompensaty dostaną dekoracje z rozdziałów 1 i 2 - z wartością wioskowego zadowolenia, oraz zwykłego zadowolenia, które zostaną określone przez zespół.
Jak wspominaliśmy wyżej - każdy Gracz dostanie w ramach rekompensaty dwie nakładki z nowego, zimowego zestawu, oraz kilka humusów z wodorostów, a także części dekoracji
So Cute