Strona główna Problemy techniczne i błędy

List gończy - Wspólne poszukiwanie najbardziej uporczywych błędów

11114

Komentarz

  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022

    U mnie to samo...czy to oznacza że trenowanie koników nam przepadnie ???

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    Witam,

    Zespół został poinformowany o tym błędzie i pracuje nad jego wyeliminowaniem.

    Jeśli będziemy mieli jakieś informacje na ten temat, będziemy Was informować.

    Pozdrawiam,
    Havao

  • dana44 (PL1)dana44 (PL1) PL1 Posty: 190
    U ,mnie też. Trening zakończony sukcesem tylko konik padł ze zmęczenia
    dana44 @ pl 1
  • Dla mnie, oprócz wyżej wymienionych błędów uporczywym jest nieodmiana niektórych wyrazów (np, przy wieku psa)


  • malolmalol (PL1) powiedział(a):
    O co loto? Trening zakończony, powinno być "Odbierz", a tu taka niespodzianka :) No i gwiazdka cały czas nad wybiegiem miga, a odebrać ni hu hu

    mam to samo od soboty, nic u koni nie działa, ale support pewnie ma weekend, ładna pogoda
    [SIGPIC][/SIGPIC]AleksandraGam66 @ pl 1
  • Odnośnie sprzedazy produktow. Od jakiegos czasu nie moge sprzedac zanety oraz ryb . Pojawily sie tylko opisy poszczegolnych gatunkow
    Betty52Gamer @ pl 1
  • U mnie w sojuszu ludzie też się skarżą, że nie można ukończyć treningu konia. Prosimy o zajęcie się sprawą.
  • Betty52Gamer (PL1) powiedział(a):
    Odnośnie sprzedazy produktow. Od jakiegos czasu nie moge sprzedac zanety oraz ryb . Pojawily sie tylko opisy poszczegolnych gatunkow
    Od miesiąca jest awantura na ten temat - wprowadzono zmiany i już nie możesz sprzedawać. Możesz realizować kontrakty.
  • Taka moja propozycja, żeby w chmurce nad łowiskiem z informacją jakie ryby i ile ich jest była także ich suma. Zawsze w pamięci muszę liczyć w słupku. Męczące to jest.

    No i sprawa wyskakujących ikon z budynków. Jeśli już muszą być, to niech przynajmniej znikają w miejscu, w którym się pojawiły, a niech nie latają po całym ekranie, bo wpadają pod kursor. Cholera bierze, kiedy trzeba klikać po 10 razy, bo akurat coś nadleciało.
    malolmalol @ pl 1
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,070
    ale jak się matematycznie podciagniesz :))
    jola62 @ pl 1
  • oj Jolka :D
    malolmalol @ pl 1
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,070
    edytowano 10.10.2017
    mozęsz też kalkulatora używać.

    ja z początku korzystałem z tego w windowsie :)  ale bardziej do sprawdzenia czy w danym czasie wyłowię tyle ile planuję.
    jola62 @ pl 1
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022

    mój statek nie działa - trzeba kliknąć na przystań żeby statek załadować...

    przy podlewaniu drzewka ciągle się pojawia wiadomy komunikat - spróbuj później ;)

    i informacja w oborze podaje złą ilość mleka i obornika...

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • malolmalol (PL1)malolmalol (PL1) Posty: 75
    edytowano 12.10.2017


    Moja następna propozycja, aby pojawiła się liczba złowionych ryb, czyli iloczyn liczby złowionych ryb na godzinę razy czas łowienia. Też to ułatwi, bo widze, np. że dałem za mało lub za dużo skrzyń, czy załogi itp. itd.Niektóre udogodnienia wychodza w praniu. Wiadomo, że czasem coś się przeoczy. Myślę, że moje dwie propozycje (jedna 5 postów wyżej) ułatwią grę.

    malolmalol @ pl 1
  • malolmalol (PL1)malolmalol (PL1) Posty: 75
    edytowano 14.10.2017
    jola62 (PL1) powiedział(a):
    mozęsz też kalkulatora używać.

    ja z początku korzystałem z tego w windowsie :)  ale bardziej do sprawdzenia czy w danym czasie wyłowię tyle ile planuję.

    Joluś, to tylko 2 lub 3 liczby i daję radę, ale jest to uciążliwe, a można w prosty sposób ułatwić dodając sumę.

    edit.
    Przepraszam, z rozpędu dałem swoje posty jeden po drugim.
    Post edited by malolmalol (PL1) on
    malolmalol @ pl 1
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,070
    ułatwić napewno ułatwi. Nie jest przeciw, jestem ZA. tylko watpię czy dadzą.
    jola62 @ pl 1
  • Najwiekszym błedem sa nowosci wprowadzane do tej farmy. Gra staje juz sie nudna kiedy pol godziny trzeba obzbierac to wszystko. Ciekawy jestem jak bedzie wygladac to za rok. Nowi gracze nie sa w stanie poradzic sobie z wyspami, czy innymi modernizacjami.
    Nie mozliwe jest ulepszenie wszystkiego za dolary skoro nowosci ciagle sie pojawiaja. 
    Niech GGS za szybko nie chca sie dorobic na tej grze bo moga szybciej stracic niz to jest planowane 
  • Na farmie smakosza znikła mi kocia kryjówka. Musiałam postawić ją na nowo a pozbierane talizmany znikły

    kasisko @ pl 1
  • RolnikMarcel 1 (PL1)RolnikMarcel 1 (PL1) PL1 Posty: 14
    edytowano 25.01.2018
    Nie wiem czy ktoś ma taki problem (na forum nie znalazłem):
    Korzystam z Chroma i cholera mnie bierze jak przy przełączaniu na inną kartę zawiesza się strona z grą.
    Zawiesiła się nawet przed chwilą, gdy wszedłem na forum!!!!!!!!!!!
    Czasem niemalże przy każdym przełączeniu na inną kartę.
    Problem pojawia się od kilku miesięcy, wcześniej było ok.
    Zastanawiam się więc, co zepsuliście, czy jesteście tego świadomi i czy będziecie umieli to naprawić.
  • miotła (PL1)miotła (PL1) PL1 Posty: 37
    pomijajac to ze ewent na kwiatowej jest awykonalny bez zlota lub poswiecajac na gre 24h na dobe to jeszcze
    przestaly mi wypadac perly

    miotła @ pl 1
  • do Miotla.... Perly od wczoraj wypadaja tylko z polowow Olega i z psich bud /pojedyncze/
    takikolo @ pl 1
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    Z psich bud wypada więcej niż jedna, pod warunkiem, że masz je rozbudowane za złoto. 
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,070
    RolnikMarcel 1 (PL1) powiedział(a):
    Nie wiem czy ktoś ma taki problem (na forum nie znalazłem):
    Korzystam z Chroma i cholera mnie bierze jak przy przełączaniu na inną kartę zawiesza się strona z grą.
    Zawiesiła się nawet przed chwilą, gdy wszedłem na forum!!!!!!!!!!!
    Czasem niemalże przy każdym przełączeniu na inną kartę.
    Problem pojawia się od kilku miesięcy, wcześniej było ok.
    Zastanawiam się więc, co zepsuliście, czy jesteście tego świadomi i czy będziecie umieli to naprawić.
    to wina flasha w chromie on dział tylko nie wyświetla :) weź kliknij w 3 kropki na menu chroma i kliknij powiększ, i pomniejsz,  i rusza :)
    jola62 @ pl 1
  • farm boy (PL1)farm boy (PL1) PL1 Posty: 15,161
    nie wiem czy to tylko u mnie ale dziś nie mogę wyrzucić do kosza żadnego kontraktu zarówno na zwykłym targu jak i na rybnym
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    a u mnie stary błąd :p trzeba klikać w przystań...bo statek nie reaguje...po czym odpływa po pomoście...

     Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 28.01.2018
    dostałam nagrodę z kocimy talizmanami, przy próbie odebrania którejkolwiek z nagród do wyboru wyskakuje mi błąd, nawet dolarów, co robić?
    Kocie budy mam jeszcze w trakcie budowania, brakuje po kilkaset tysięcy talizmanów na każdej farmie ..  :/




    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • Damqi (PL1)Damqi (PL1) PL1 Posty: 3,160
    edytowano 28.01.2018
    Wyskakuje ci to dlatego że razjuż odebrałaś i jest błąd i pokazuje ci drugi raz i nie możesz odebrać, wiec musisz odswieżyć 

    Przynajmniej u mnie tak jest ;)
    Post edited by Damqi (PL1) on


  • Fisofe (PL1)Fisofe (PL1) PL1 Posty: 31
    Od pewnego czasu miałam wrażenie, że raz na jakiś czas ubywa mi zbyt dużo kasy z konta farmy sojuszowej, ale o tym zapominałam i nie zwracałam uwagi. Dopiero dzisiaj przy wymianie kasy zauwazyłam, że zamiast dodac chyba ok. 200 tys. odjeło mi znacznie więcej. Miałam np. 9 400 445, a po wymianie  ubyło do 8 718  909.  Teraz wiem, że to było nie pierwszy raz. To jest dla mnie duża strata. Zamiast dodać odejmuje kilka wymian.
    Jeszcze jedno, kiedy chcę przekazać dolary na konto sojuszu pokazuje mi, że mam ich trzy razy mniej niż faktycznie, a sojuszowych to praktycznie nie mam, choć w rzeczywistości mam całkiem niemało

    Kasia_B @ pl 1
  • JiperJiper Inactive Posty: 495
    Witam,

    W tej sprawie prosiłbym o kontakt z Supportem gry i dokładne opisanie problemu. Link do formularza znajdziesz pod moją sygnaturą - numer 3.

    Niestety na forum niestety nie jesteśmy w stanie za bardzo Ci pomóc.


    Pozdrawiam,
    Jiper

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik