Nie wiem czy dobrz eprzetłumaczyłąm przez Tłumacza google
Przepraszam za problemy, których nasza aktualizacja sięgnęła. Jutro dostaniesz odszkodowanie. Na razie podniosę twoje magazyny do poziomu 12. Dennis
Widzę w wiosce skłąd podniesiony do 12 poziomu
Jak dla mnie jak już zrobili coś takiego to powinni również przekazać wioskowe punkty doświadczenia, które otrzymalibyśmy za każdy poziom ulepszenia składu. Teraz wychodzi ze jesteśmy w plecy za te 12 poziomów.
Ja nie mam kasy nawet na ulepszenia.nie mówiąc już o dokupieniu pola...w sojuszach nie gram bo tam też trzeba kasy na wzmocnienia.na wyspę mnie nie stać..wszędzie trzeba kasy której nie ma gdzie zarobić. Wiec według mojego balansu..gra jest bezsensowna..
Same błędy wyskakują okienka z błędami. Ciasteczka itd. wszystko było robione spokój na chwilę. A teraz po 10 razy klikam na pole i nadal nie zbieram zbiorów.
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Witam Może w "Składzie" przekażcie towary na dalszą rozbudowe.Ja przekazuje i nie mam z tym problemu,no i nadwyżke z magazynu głównej teżwarto sprzedać lub rozpocząć produkcje np. karmy. Pozdrawiam serdecznie
no chyba czas sie zegnac powoli z BF zmiany tylko na te gorsza strone a o szkolce nawet nie pomysleli co by szybciej produkowala o bobie nawet nie wspone bo go nie bylo hohoohohohho MS co 2 tygonie szokkk skad brac na rozdudowe farm? o czasie nie wspominajac ale dodoac 2 + 2 = kupuj zloto brawo BF
Jak już jesteśmy przy temacie wyzwań, to czy ktoś może mi powiedzieć o co w nich tak do końca chodzi.
Mieliśmy rzucone wyzwanie - które przegraliśmy ok, wszystko dla mnie jasne Rzuciliśmy kontrwyzwanie w tym samym czasie, mieliśmy je już prawie wygrane, ale w momencie kiedy przegraliśmy wyzwanie, to kontrwyzwanie zniknęło. Ani My ani Nasi przeciwnicy z kontrwyzwania nie dostaliśmy żadnych punktów?
Tak na pewno ma być?
Myślałam, że Wyzwanie nie wiąże się bezpośrednio z Kontrywzwaniem? przecież oba mogą być zaczęte w różnym czasie?.
Dlaczego w momencie przegrania Wyzwania - zakończyło się Kontrywzwanie, choć nie było w nim u nikogo 100%? Nie rozumiem tego do końca..
A ja mam pytanie dotyczące licznika czasu przy obniżaniu zbiorów po posianiu roślin brzegowych. Przykładowo - sieję kwiaty, na nich nasiona brzegowe. Zbieram. Uzyskuję nawodnione, zakamienione, czy tam jakieś inne pole. Pojawia się licznik, który odlicza czas - coś ok. 14 min, w którym następne zbiory będą mniejsze o 70%. Sieję specjalne kwiatki, które rosną pół godziny. Mija 14 min, licznik znika, a gdy najeżdżam na pola, to widzę, że zbiory i tak będę miała o 70% pomniejszone. O co tu chodzi?
Ja na 6 polach mialam posiana pszenice i badyle bambusowe. Z 5 zebralam a jedno od 4 godzin stoi cale zalane woda i wyglada jak basen. Nic nie moge z tym zrobic. Co jest ? Od poczatku farmy testowej dzielnie tam pracowalam i nigdy nic takiego mi sie nie przydazylo. Prosze panstwa z gory o odpowiedz kiedy moje pole przestanie byc basenem i zacznie produkowac.
Chciałam uprzejmie zapytać dlaczego nie ma takiej opcji dla sojuszu -> odrzuć wyzwanie ?
Mój sojusz nie chce brać udziału w tych wymuszonych zawodach...a to że jakiś sojusz jest przed nami a jakiś za nami wcale nas nie interesuje. Niech sobie sojusze rzucają wyzwania tym sojuszom, które zgłosiły akces.
Chciałam uprzejmie zapytać dlaczego nie ma takiej opcji dla sojuszu -> odrzuć wyzwanie ?
Mój sojusz nie chce brać udziału w tych wymuszonych zawodach...a to że jakiś sojusz jest przed nami a jakiś za nami wcale nas nie interesuje. Niech sobie sojusze rzucają wyzwania tym sojuszom, które zgłosiły akces.
Bardzo słuszne zadane i bardzo ważne pytanie - brawo Malwina. Ja też przyłączam się do powyższego - dlaczego nie ma opcji ODRZUĆ WYZWANIE ? Dlaczego ktoś mnie zmusza - tak zmusza - do brania w tym badziewiu udziału ? Przypomnę, że to gra STRATEGICZNA i ja obrałam pewną strategię i nie chcę jej zmieniać. Poza tym jest to nic innego jak wprowadzenie pod frazesem pięknie obranych słówek i ubranych obrazków kolejny wyścig szczurów. Nie dość, że MS mamy serwowane co 2 tygodnie to teraz w między czasie jeszcze wyzwania rzucane przez inne sojusze. No ktoś ma z ggs łeb na karku i wie jak postarać się o wyciągnięcie z portfeli naszych pieniędzy na okrągło przez całą dobę. Co się stało z tą piękną grą, w którą zaczęłam grać trzy lata temu ? Co to badziewie, które zostało wprowadzone ma wspólnego z grą farmerską ? Produkcja dachówek, kabli no ja nie mogę - ktoś na głowę upadł ? Jak to wszystko CZASOWO ogarnąć ? Ano wiadomo jak - złotko - to lekarstwo na wszystko i kupuj wincyj, wincyj, wincyj bo my chcemy - zobacz jakie piękne rzeczy Ci damy tylko kup, kup, kup ... To jakieś totalne szaleństwo zapanowało ze strony twórców na tej grze. To jest chore, niedorzeczne i absurdalne. Ja rozumiem sadzenie śledzi na polach itp rzeczy - traktowałam to z lekkim uśmiechem na twarzy, ale być karana za to, że coś sadzę i chcę budować ? Brak mi kulturalnych słów, aby wyrazić to co o tym myślę. Szczerze podziwiam osoby, które w to się bawią i tych, którzy mają nadzieję, że coś w tej grze zmieni się na lepsze. Zmieni się tylko to, że trzeba będzie coraz więcej i więcej i jeszcze więcej siedzieć na niej, aby do czegoś sensownego dojść lub coraz głębiej sięgać do portfela.
Ciekawostka: Mam dużo dekoracji z wioskowym zadowoleniem. A w wiosce mam zadowolenie -127. Wg mnie zadowolenie wioski i zadowolenie powinno być dodatnie.
Komentarz
Wiec według mojego balansu..gra jest bezsensowna..
Pola tak stoją bez użytecznie. Klikam na nie to wyskakuję żeby sprzedać bo nadwyżka.
I tak krąg się nie zamyka i tak w kółko mogę klikać. A wioskowa liga trwa czas leci, a te dwa pola mógłby być użyteczne.
Może w "Składzie" przekażcie towary na dalszą rozbudowe.Ja przekazuje i nie mam z tym problemu,no i nadwyżke z magazynu głównej teżwarto sprzedać lub rozpocząć produkcje np. karmy.
Pozdrawiam serdecznie
zmiany tylko na te gorsza strone a o szkolce nawet nie pomysleli co by szybciej produkowala o bobie nawet nie wspone bo go nie bylo hohoohohohho
MS co 2 tygonie szokkk skad brac na rozdudowe farm?
o czasie nie wspominajac
ale dodoac 2 + 2 = kupuj zloto brawo BF
Mieliśmy rzucone wyzwanie - które przegraliśmy ok, wszystko dla mnie jasne
Rzuciliśmy kontrwyzwanie w tym samym czasie, mieliśmy je już prawie wygrane, ale w momencie kiedy przegraliśmy wyzwanie, to kontrwyzwanie zniknęło.
Ani My ani Nasi przeciwnicy z kontrwyzwania nie dostaliśmy żadnych punktów?
Tak na pewno ma być?
Myślałam, że Wyzwanie nie wiąże się bezpośrednio z Kontrywzwaniem? przecież oba mogą być zaczęte w różnym czasie?.
Dlaczego w momencie przegrania Wyzwania - zakończyło się Kontrywzwanie, choć nie było w nim u nikogo 100%?
Nie rozumiem tego do końca..
na smakoszu i kwiatowej sa dostepne...o co kaman??
Chciałam uprzejmie zapytać
dlaczego nie ma takiej opcji dla sojuszu -> odrzuć wyzwanie ?
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Bardzo słuszne zadane i bardzo ważne pytanie - brawo Malwina.
Ja też przyłączam się do powyższego - dlaczego nie ma opcji ODRZUĆ WYZWANIE ?
Dlaczego ktoś mnie zmusza - tak zmusza - do brania w tym badziewiu udziału ?
Przypomnę, że to gra STRATEGICZNA i ja obrałam pewną strategię i nie chcę jej zmieniać.
Poza tym jest to nic innego jak wprowadzenie pod frazesem pięknie obranych słówek i ubranych obrazków kolejny wyścig szczurów.
Nie dość, że MS mamy serwowane co 2 tygodnie to teraz w między czasie jeszcze wyzwania rzucane przez inne sojusze.
No ktoś ma z ggs łeb na karku i wie jak postarać się o wyciągnięcie z portfeli naszych pieniędzy na okrągło przez całą dobę.
Co się stało z tą piękną grą, w którą zaczęłam grać trzy lata temu ? Co to badziewie, które zostało wprowadzone ma wspólnego z grą farmerską ? Produkcja dachówek, kabli no ja nie mogę - ktoś na głowę upadł ?
Jak to wszystko CZASOWO ogarnąć ? Ano wiadomo jak - złotko - to lekarstwo na wszystko i kupuj wincyj, wincyj, wincyj bo my chcemy - zobacz jakie piękne rzeczy Ci damy tylko kup, kup, kup ...
To jakieś totalne szaleństwo zapanowało ze strony twórców na tej grze. To jest chore, niedorzeczne i absurdalne.
Ja rozumiem sadzenie śledzi na polach itp rzeczy - traktowałam to z lekkim uśmiechem na twarzy, ale być karana za to, że coś sadzę i chcę budować ? Brak mi kulturalnych słów, aby wyrazić to co o tym myślę.
Szczerze podziwiam osoby, które w to się bawią i tych, którzy mają nadzieję, że coś w tej grze zmieni się na lepsze.
Zmieni się tylko to, że trzeba będzie coraz więcej i więcej i jeszcze więcej siedzieć na niej, aby do czegoś sensownego dojść lub coraz głębiej sięgać do portfela.
Mam dużo dekoracji z wioskowym zadowoleniem.
A w wiosce mam zadowolenie -127. Wg mnie zadowolenie wioski i zadowolenie powinno być dodatnie.
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.