Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

12.04.2017 | Wioska Sojuszu, Wioskowa Liga, Końska Łąka i Podróżnik Yarnacle

1421

Komentarz

• janina60 (PL1) powiedział(a):
    Nie wiem czy dobrz eprzetłumaczyłąm przez Tłumacza google
    Przepraszam za problemy, których nasza aktualizacja sięgnęła.
     Jutro dostaniesz odszkodowanie.
     Na razie podniosę twoje magazyny do poziomu 12. Dennis
    Widzę w wiosce skłąd podniesiony do 12 poziomu
    Jak dla mnie jak już zrobili coś takiego to powinni również przekazać wioskowe punkty doświadczenia, które otrzymalibyśmy za każdy poziom ulepszenia składu. Teraz wychodzi ze jesteśmy w plecy za te 12 poziomów. 

• Ja nie mam kasy nawet na ulepszenia.nie mówiąc już o dokupieniu pola...w sojuszach nie gram bo tam też trzeba kasy na wzmocnienia.na wyspę mnie nie stać..wszędzie trzeba kasy której nie ma gdzie zarobić.
    Wiec według mojego balansu..gra jest bezsensowna..
  • pablo30 (PL1)pablo30 (PL1) PL1 Posty: 47
    Jeśli chodzi o produkcję to ci mogę doradzić co się najbardziej opłaca 
  • czy zauważył ktoś jakąś zależność długości kar na polach? bo mam wrażenie że za każdym razem mam inaczej...
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Same błędy wyskakują okienka z błędami. Ciasteczka itd. wszystko było robione spokój na chwilę. A teraz po 10 razy klikam na pole i nadal nie zbieram zbiorów.

AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
    U mnie jeśli chodzi o zbiory jest OK gorzej z sianiem po usunięciu kary

• XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305

Pola tak stoją bez użytecznie. Klikam na nie to wyskakuję żeby sprzedać bo nadwyżka.

I tak krąg się nie zamyka i tak w kółko mogę klikać. A wioskowa liga trwa czas leci, a te dwa pola mógłby być użyteczne.

AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/69507/rekrutacja-w-sojuszu-zbiorowo%C5%9Bc-wolne-miejsca#latest - więcej informacji.
  • mam zablokowane 6 pól. Nie mogę zebrać tego bubla. Mam sprzedać jakieś witki żeby zebrać a nie mam ani sztuki. Co teraz?
  • ela2kos (PL1)ela2kos (PL1) PL1 Posty: 27
    U mnie również na kwiatowej z jednego pola nie idzie pozbierać. Z magazynu wszystko wysprzedane i nic.
  •                                                                              Witam :)
    Może w "Składzie" przekażcie towary na dalszą rozbudowe.Ja przekazuje i nie mam z tym problemu,no i nadwyżke z magazynu głównej teżwarto sprzedać lub rozpocząć produkcje np. karmy.
              Pozdrawiam serdecznie :)
  • aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    no chyba czas sie zegnac powoli z BF
    zmiany tylko na te gorsza strone a o szkolce nawet nie pomysleli co by szybciej produkowala o bobie nawet nie wspone bo go nie bylo hohoohohohho
    MS co 2 tygonie szokkk skad brac na rozdudowe farm?
    o czasie nie wspominajac
    ale dodoac 2 + 2 = kupuj zloto brawo BF
    aurelka40 @ pl 1
  • kaki0021 (PL1)kaki0021 (PL1) PL1 Posty: 137
    Jak rzucić wyzwanie Sojuszowi? To jest dostępne od jakiegoś poziomu?
    [SIGPIC][/SIGPIC]kaki0021 @ pl 1
    To jest proste dostęp jest od zaraz
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 13.04.2017
    Jak już jesteśmy przy temacie wyzwań, to czy ktoś może mi powiedzieć o co w nich tak do końca chodzi.

Mieliśmy rzucone wyzwanie - które przegraliśmy ok,  wszystko dla mnie jasne
    Rzuciliśmy kontrwyzwanie w tym samym czasie, mieliśmy je już prawie wygrane, ale w momencie kiedy przegraliśmy wyzwanie, to kontrwyzwanie zniknęło.
    Ani My ani Nasi przeciwnicy z kontrwyzwania nie dostaliśmy żadnych punktów?

Tak na pewno ma być?

Myślałam, że Wyzwanie nie wiąże się bezpośrednio z Kontrywzwaniem? przecież oba mogą być zaczęte w różnym czasie?. 

Dlaczego w momencie przegrania Wyzwania - zakończyło się Kontrywzwanie, choć nie było w nim u nikogo 100%?
    Nie rozumiem tego do końca..

<3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

• mmajunia (PL1)mmajunia (PL1) PL1 Posty: 264
    A ja mam pytanie dotyczące licznika czasu przy obniżaniu zbiorów po posianiu roślin brzegowych. Przykładowo - sieję kwiaty, na nich nasiona brzegowe. Zbieram. Uzyskuję nawodnione, zakamienione, czy tam jakieś inne pole. Pojawia się licznik, który odlicza czas - coś ok. 14 min, w którym następne zbiory będą mniejsze o 70%. Sieję specjalne kwiatki, które rosną pół godziny. Mija 14 min, licznik znika, a gdy najeżdżam na pola, to widzę, że zbiory i tak będę miała o 70% pomniejszone. O co tu chodzi? 
  • Ja na 6 polach mialam posiana pszenice i badyle bambusowe. Z 5 zebralam a jedno od 4 godzin stoi cale zalane woda i wyglada jak basen. Nic nie moge z tym zrobic. Co jest ? Od poczatku farmy testowej dzielnie tam pracowalam i nigdy nic takiego mi sie nie przydazylo. Prosze panstwa z gory o odpowiedz kiedy moje pole przestanie byc basenem i zacznie produkowac.
  • Kasia686 (PL1)Kasia686 (PL1) PL1 Posty: 44
    na glownej farmie wyskakuje,ze rosliny brzegowe niedostepne...:( znow jakis bląd!!!
    na smakoszu i kwiatowej sa dostepne...o co kaman??
    Kasia686 @ pl 1
  • kaki0021 (PL1)kaki0021 (PL1) PL1 Posty: 137
    Dzieki za wyjaśnienie. Tak się zastanawiam jeszcze, czy to zlicza zebranie z pola, tak jak przy projekcie, czy dodanie do kosza?
    [SIGPIC][/SIGPIC]kaki0021 @ pl 1
    Ja mam pytanie o komnatę chwały o co w tym chodzi .
  • amik23 (PL1)amik23 (PL1) PL1 Posty: 575
    edytowano 13.04.2017
    Ciekawostka:
    Mam dużo dekoracji z wioskowym zadowoleniem.
    A w wiosce mam zadowolenie -127. Wg mnie zadowolenie wioski i zadowolenie powinno być dodatnie.
    Kilka moich dekoracji:

• karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,119
    Dlaczego roślin brzegowych nie można siać ze zwykłymi kwiatkami i lucerną? Opcja posiania ich na tych roślinach jest zablokowana. Czy to błąd?
  • amik23 (PL1)amik23 (PL1) PL1 Posty: 575
    karadok (PL1) powiedział(a):
    Dlaczego roślin brzegowych nie można siać ze zwykłymi kwiatkami i lucerną? Opcja posiania ich na tych roślinach jest zablokowana. Czy to błąd?
    Chyba nie. Tak samo było na testowym

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Chciałam uprzejmie zapytać :D kto to jest zastępca Szefa sojuszu i kto to jest zastępca kierownika ?

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik