po dzisiejszej aktualizacji problemy ze zbiorami

Tak jak w tytule nie mogę zebrać zbiorów z pól . Chcę zebrać z pola kukurydze to robi się mgła nad polem i zebrać nie mogę .Za każdy raz muszę się przelogować . Ciasteczka wyczyszczone i dalej to samo. Pytam ile można się przelogowywać w ciągu jednego dnia.
szonn @ pl 1
1
Najlepsza odpowiedź
-
wiesinka (PL1) Posty: 1
U mnie to samo.
Non stop wylogowywanie i logowanie aby zebrać plony
to już przesada.
Może wreszcie ktoś to naprawi.???
Czyszczenie nic nie daje, to nie wina naszych komputerów.
5
Odpowiedzi
.
Ale tylko ja tak miałam w sojuszu, się zastanawiałam czy to czasem nie jakiś psikus
Widać jakaś epoka lodowcowa na farmy nadchodzi...
Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"
Właśnie przed chwilą nie mogłem zebrać kukurydzy dla George'a i musiałem przejść z farmy na farmę.
EDIT:
Wykonałem zrzut ekranu takiej sytuacji - zawieszenie zbioru z kurników (czyszczenie pamięci cache przeglądarki i usuwanie ciasteczek nie pomaga):
Pozdrawiam
club
Non stop wylogowywanie i logowanie aby zebrać plony
to już przesada.
Może wreszcie ktoś to naprawi.???
Czyszczenie nic nie daje, to nie wina naszych komputerów.
Pozdrawiam
club
Pozdrawiam
Mnie zastanawia, że jakoś nigdy zakup złotka nie jest popsuty, tu zawsze wszystko działa... o własne 4 litery ta firma potrafi dbać a Gracze ?
W/g ggs poczekają na naprawę .... a z rankingu ubywa aktywnych Graczy i kont .....
Pewnie firma myśli, że na Ich miejsce przyjdą nowi - może to i prawda, ale ciekawe jak długo pograją ...
Dołączam zrzuty ekranu z farmy głównej i smakosza
Skomentuj posty od wszystkich a nie tylko mój, a tak na marginesie twoja uwaga jest grubo nie na miejscu.