Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

10.07.2015 | Bez pracy nie ma kołaczy

149

Komentarz

  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 11.07.2015
    mjonicz napisał użytkownik: »
    niestety nie działa :( może coś robię nie tak... wystarczy tylko kliknąć?

    Witam,
    klikasz na któryś z obiektów na Farmie Kwiatowej i wchodzisz do menu "Informacje" (niebieska ikonka w menu okrężnym) - i tak każdy obiekt; minimum 10 obiektów. :D

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • mjonicz (PL1)mjonicz (PL1) Posty: 12
    edytowano 11.07.2015
    bardzo dziękuję, zadziałało :)))
    mjonicz @ pl 1
  • Pasigroch (PL1)Pasigroch (PL1) Posty: 408
    edytowano 12.07.2015
    I chyba bez pracy czy z pracą - mnie ma żetonów. Eh, radość była krótka tak jak pomyłka informatyków... ;)
    Pasigroch @ pl 1
  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 12.07.2015
    Prawda? Już w ostatnim nie było, tylko ten jeden raz nastąpił wysyp... szkoda, ale oficjalnie i tak powiedzą, że nic nie zmieniali... bo przecież nie mają obowiązku pisać jak jest.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • Pasigroch (PL1)Pasigroch (PL1) Posty: 408
    edytowano 12.07.2015
    Cofam - właśnie wypadł z kapusty :)
    Pasigroch @ pl 1
  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 12.07.2015
    No to widać ja nie mam szczęścia, bo już drugą edycję nic.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • angie151 (PL1)angie151 (PL1) Posty: 56
    edytowano 12.07.2015
    U mnie wczoraj wypadł żeton z kukurydzy, więc chyba nadal działa ;)
    angie151 @ pl 1
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 12.07.2015
    U mnie były aż trzy wczoraj,a dziś jeden:D



  • slawek1962 (PL1)slawek1962 (PL1) Posty: 11
    edytowano 12.07.2015
    U mnie żaden żeton nie wypadł
    slawek1962 @ pl 1
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 12.07.2015
    U mnie też w ten weekend nie wypadł żeton z pól.
    Za to mamy chwilową (nieogłaszaną) przerwę w grze; aktualizacja goni aktualizację w ostatnich dwóch dniach. :D

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • malawie57 (PL1)malawie57 (PL1) Posty: 22
    edytowano 12.07.2015
    a ja wciaz mam problem z misjami po wprowadzeniu Nie ma pracy bez kolaczy Naprawcie to
    malawie57 @ pl 1
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 12.07.2015
    malawie572 napisał użytkownik: »
    a ja wciaz mam problem z misjami po wprowadzeniu Nie ma pracy bez kolaczy Naprawcie to

    Zapewniam, że problem z misjami nie jest od wprowadzenia tytułowego wydarzenia, tylko dużo, dużo wcześniej i jest stale monitorowany przez graczy, bo na reakcję ze strony GGS nie ma co liczyć.
    Prawdopodobnie naprawy tego stanu rzeczy się jeszcze długo nie doczekamy - odpisałem Tobie w innym temacie, prosiłbym się z tym postem zapoznać. :D

    Pozdrawiam
    club

    P.S.
    Błędnie to wydarzenie nazwałaś, brzmi ono "Bez pracy nie ma kołaczy", nie na odwrót. :D

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • pinokio67 (PL1)pinokio67 (PL1) PL1 Posty: 10
    edytowano 13.07.2015
    Co mam zasiać w szklarni jak po aktuualizacjii nie mam nic?
    pinokio67 @ pl 1
  • waldi67 (PL1)waldi67 (PL1) PL1 Posty: 70
    edytowano 13.07.2015
    Ktoś mi wyjaśni jak można robić 2 misje w ciągu pół godziny?
    Ja tak miałem
    [SIGPIC]
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 13.07.2015
    Tego się nie da wyjaśnić:D,błędy w misjach były,są i będą jak jeszcze długo nie wie chyba nikt:D.Jak trochę poszukasz na forum to znajdziesz skuteczne,aczkolwiek doraźne sposoby radzenia sobie z nimi.W większości występujących błędów w misjach się sprawdzają.



  • malawie57 (PL1)malawie57 (PL1) Posty: 22
    edytowano 13.07.2015
    wciaz mam problem z misjami przy tych aktualizacjach
    malawie57 @ pl 1
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 13.07.2015
    malawie572 napisał użytkownik: »
    wciaz mam problem z misjami przy tych aktualizacjach

    Witam,
    jakich aktualizacjach, możesz wyjaśnić dokładnie?

    A "błędy wyświetlania misji", bo to się właśnie dzieje (inaczej mówiąc zrywa misje) to zespół GGS nie naprawi od tak, już, bo tego ktoś chce.
    My tutaj na forum, o naprawę tego błędu walczymy już od dobrych kilku miesięcy i żadna aktualizacja, nawet pewnie kilka najbliższych nie naprawią tego błędu i nie ma co w kółko pisać, że znikają misje. :D
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość i zapoznać się z tym postem -> sposób na znikające misje.

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • YattmurYattmur Guest Posty: 1,057
    edytowano 13.07.2015
    Proszę trzymać się tematu Oficjalnych Ogłoszeń, bez zgrzytów :) Pozostałe posty zostały usunięte.

    Pozdrawiam,
    Yattmur
  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 15.07.2015
    Nie chcę zakładać nowego tematu, więc piszę tu. Ma być hot fix, super, no bomba, rewelacja... A czego ma niby dotyczyć? bo tej, jakże istotnej z naszego punktu widzenia, informacji jakoś nie widziałam.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 15.07.2015
    Gloriana napisał użytkownik: »
    Nie chcę zakładać nowego tematu, więc piszę tu. Ma być hot fix, super, no bomba, rewelacja... A czego ma niby dotyczyć? bo tej, jakże istotnej z naszego punktu widzenia, informacji jakoś nie widziałam.

    Też się nad tym zastanawiam, bo nas na nk.pl wyłączyli zanim pojawiło się OO , ale przerwa techniczna trwała kilka minut ufff . ale już po niej zauważyłam błąd - jak się najedzie wskaźnikiem na kopalnię, która jest w trakcie pracy, nie pokazuje się informacja za ile h kończy się wydobycie, ani co jest wydobywane, $ czy złoto :confused:

    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 15.07.2015
    U nas właśnie wyłączyli kilka minut temu, zobaczymy na jak długo.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 15.07.2015
    Witam,
    potwierdzam info zaczarowanej - u mnie też nie wyświetla się informacja nad kopalnią, co jest wydobywane i pozostały czas.
    A czy naprawili "błąd wyświetlania misji", to jeszcze nie wiem, bo dopiero za godzinę będę mógł zrobić misję.

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • xPiotorux (INT1)xPiotorux (INT1) Posty: 2,872
    edytowano 15.07.2015
    club napisał użytkownik: »
    Witam,
    potwierdzam info zaczarowanej - u mnie też nie wyświetla się informacja nad kopalnią, co jest wydobywane i pozostały czas.
    A czy naprawili "błąd wyświetlania misji", to jeszcze nie wiem, bo dopiero za godzinę będę mógł zrobić misję.

    Pozdrawiam
    club

    He he he Ty naprawdę liczysz ze oni to w końcu naprawia? Jak dla mnie mieli nas gdzieś, maja nas gdzieś i będę jeszcze długo mieć :). I tyle w tym temacie:)

  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 15.07.2015
    xPiotorux napisał użytkownik: »
    He he he Ty naprawdę liczysz ze oni to w końcu naprawia? Jak dla mnie mieli nas gdzieś, maja nas gdzieś i będę jeszcze długo mieć :). I tyle w tym temacie:)

    Już właśnie doczytałem płacz graczy na forum - jednak nie naprawili.

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 15.07.2015
    Dlatego właśnie każdy błąd związany z misjami powinniśmy im zgłaszać. Jeśli nawet taktyka zasypywania ich zgłoszeniami nie pomoże, to choć napsuje im krwi.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • xPiotorux (INT1)xPiotorux (INT1) Posty: 2,872
    edytowano 15.07.2015
    Gloriana napisał użytkownik: »
    Dlatego właśnie każdy błąd związany z misjami powinniśmy im zgłaszać. Jeśli nawet taktyka zasypywania ich zgłoszeniami nie pomoże, to choć napsuje im krwi.

    Zgadzam się Gloriano, tylko chyba już nie każdy ma ochotę cokolwiek do nich pisać. Niestety ale to nie my powinniśmy się produkować żeby te błędy zostały naprawione tylko oni, a skoro tego nie robią to odpowiedz nasuwa się sama:).

  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 15.07.2015
    Ja osobiście dałam się na sposób i te błędy starałam się wykorzystać do,własnych korzyści-wiadomo jak sobie specjalne kwiatki na polu posiałam a trafiła,się misja z obornikiem,to odświeżałam grę do uzyskania pożądanej przeze mnie w danym momencie misji z kwiatkami-tylko od jakiegoś czasu ani błędów nie mam,a odświeżanie gry u mnie nie powoduje zniknięcia niechcianej misji.No jedyny frustrujący mnie błąd to za mała aktywność,na to nie ma patentu-ale też go u mnie jak na razie nie ma już długo.



  • Aniar (PL1)Aniar (PL1) Posty: 11
    edytowano 15.07.2015
    Powiedzcie kiedy znikną ze statku te specjalne owoce z Farmy Cukrowej ?? Farmy już nie ma a on na statku ciągle chce owoce i przez to statek mi ciągle stoi w porcie :(
    Aniar @ pl 1
  • xPiotorux (INT1)xPiotorux (INT1) Posty: 2,872
    edytowano 15.07.2015
    Aniar2 napisał użytkownik: »
    Powiedzcie kiedy znikną ze statku te specjalne owoce z Farmy Cukrowej ?? Farmy już nie ma a on na statku ciągle chce owoce i przez to statek mi ciągle stoi w porcie :(

    Dopiero jak odwiedzisz inna tymczasowa farmę to kapitan zacznie wołać innych owoców.

  • Aniar (PL1)Aniar (PL1) Posty: 11
    edytowano 15.07.2015
    xPiotorux napisał użytkownik: »
    Dopiero jak odwiedzisz inna tymczasowa farmę to kapitan zacznie wołać innych owoców.
    oooooo masakra :(
    Aniar @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik