Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

problem przy wchodzeniu na forum

sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
edytowano 17.06.2015 w Problemy techniczne i błędy
nie wiem czy to wynik aktualizacji czy mam to odczytywać za błąd ale po niej z gry nie mogę bezpośrednio wejść na forum dlaczego?
Post edited by sylwiazelazna (PL1) on



Komentarz

  • ladna89 (PL1)ladna89 (PL1) Posty: 605
    edytowano 09.06.2015
    Ja niestety też mam problem z wejściem na forum z gry. I inni podejrzewam, że również.
    Mam nadzieję, że naprawienie tego błędu jest teraz nr. 1 na liście BF ;)
    lad-piesk_wwsewha.png
  • gwiazdka13 (PL1)gwiazdka13 (PL1) Posty: 4
    edytowano 09.06.2015
    gdzie jest ten jarmark
    gwiazdka13 @ pl 1
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 09.06.2015
    jak będzie to na pewno go zauważymy niekoniecznie zaraz po aktualizacji musza dać nowe wydarzenia;)jedyne co pozostało to cierpliwie czekać:D



  • bobik44 (PL1)bobik44 (PL1) PL1 Posty: 22
    edytowano 10.06.2015
    ja mam ten problem że loguje mnie na angielską wersję forum
    bobik44 @ pl 1
  • Anetha2Anetha2 Posty: 29
    edytowano 10.06.2015
    ja mam to samo... forum znalazłam przez google.....
    2dbkn49.jpg
  • werdakub (PL1)werdakub (PL1) PL1 Posty: 97
    edytowano 10.06.2015
    wczoraj na forum odnośnik nie działał a dziś działa ale przekierowuje na stronę angielska wiec nandal tak jakby nie dzialalo
    werdakub @ pl 1
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 10.06.2015
    ja dalej nie mogę normalnie na forum wchodzić,prosiłabym o odpowiedż naszych moderatorów czy to jest błąd w trakcie naprawy czy należy się przyzwyczajać do okrężnego wchodzenia na forum



  • Mała Spryciara (PL1)Mała Spryciara (PL1) Posty: 3,131
    edytowano 10.06.2015
    U mnie połączenie gra-forum zaczęło wreszcie działać, nie wiem czy to wynik naprawy, czy przypadek.

    Uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego...
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 14.06.2015
    a ja dalej wchodzę na około bo mnie łączy z angielskim forum,już przywykłam:)



  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    edytowano 14.06.2015
    Jako pierwsze sprawdź, czy masz zainstalowaną najnowszą wersję Adobe Flash Player'a. Jeśli nie, znajdziesz najnowszą wersję pod adresem: http://get.adobe.com/pl/flashplayer/.
    Następnie sprawdź czy na Twoim komputerze zainstalowana jest najnowsza wersja przeglądarki internetowej.
    Włącz przeglądarkę oraz usuń pamięć podręczną. Zazwyczaj da się to zrobić przechodząc do opcji Twojej przeglądarki i wybierając historię.
    Na koniec zresetuj historię Flash. Można to uczynić korzystając ze strony pomocy programu Flash Player: http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html, klikając na „Usuń wszystkie”. Po wszystkim należy zrestartować przeglądarkę.
    Mam to samo od czasu pojawienia sie cukrowej farmy. Pisanie do supportu skutkuje odpowiedzią j/w, zreszta zawsze jest tak samo gdy zgłaszam jakis problem. Odpowiedzi te same. Działania o których piszą, nie pomagaja, a więc to nie wina mojego komputera

    To sie staje już nudne. Wygląda tak , jakby te odpowiedzi szły z automatu a nie od realnego człowieka
    wiosenka66
  • LuckyEkiLuckyEki Posty: 20
    edytowano 14.06.2015
    ja też mam ten problem że loguje mnie na angielską wersję forum
    LuckyEki @ pl 1
  • edytowano 14.06.2015
    to widac różnie jest u graczy u mnie normalnie się wchodzi na forum.


  • DemonaDemona Posty: 2,160
    edytowano 14.06.2015
    Witajcie,

    problem przekierowania z gry na angielskie forum jest znany Załodze BIG FARM i nie dotyczy wszystkich Graczy. U mnie akurat nie występuje. Musimy się uzbroić w trochę cierpliwości, a na pewno niedługo wszystko wróci do normy :)

    Pozdrawiam serdecznie,
    Demona
  • Fiol_ka (PL1)Fiol_ka (PL1) Posty: 161
    edytowano 15.06.2015
    Witam,
    mnie również przekierowuje na anglojęzyczne forum BF. Troszkę to denerwujące...
    Fiol_ka @ pl 1
  • club (PL1)club (PL1) Posty: 1,355
    edytowano 15.06.2015
    Witam,
    u mnie dzisiaj wszystko w porządku - przekierowanie działa prawidłowo.
    Prawdopodobnie to było chwilowe-przejściowe. :D

    Pozdrawiam
    club

    Info o sojuszu >>> "OazaSpokoju"

  • tigis (PL1)tigis (PL1) Posty: 9
    edytowano 15.06.2015
    U mnie rano jeszcze nie działało, ale teraz już jest dobrze. Mogę wreszcie wygodnie przechodzić z gry do forum i szybko sprawdzać, czy support ma zamiar zrobić cokolwiek z kosztami produkcji na cukrowej farmie...
    tigis @ pl 1
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 15.06.2015
    u mnie jeszcze nie działa normalnie ale tez chyba kiedyś będzie;)



  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    edytowano 15.06.2015
    Potwierdzam, nadal nie można wejść na Forum normalna drogą. Nikt nic z tym nie robi !!!
    wiosenka66
  • DemonaDemona Posty: 2,160
    edytowano 15.06.2015
    Witam,

    problem jest znany Zespołowi Big Farm i będzie naprawiony wraz z najbliższą aktualizacją. Poniżej zamieszczam wypowiedź CM Asi w tym zakresie:

    Asia07 napisał użytkownik: »
    Witam,

    problem jest znany naszemu Zespołowi, zdarza się faktycznie, że Gracze są przekierowywani na anglojęzyczne fora. Usterka ma zostać wyeliminowana wraz z najbliższą aktualizacją. Osoby, które spotykają się z problemem proszone są o kontakt ze mną poprzez wiadomość prywatną. Będziemy usuwać przypadkowo utworzone konta na anglojęzycznych forach, by nie było pozostałości po usterce i by logowanie do forum nie stanowiło problemu w przyszłości.

    Pozdrawiam

    Pozdrawiam serdecznie,
    Demona
  • tigis (PL1)tigis (PL1) Posty: 9
    edytowano 15.06.2015
    Za wcześnie się ucieszyłam. Znów wrzuca mnie na forum angielskie :/
    tigis @ pl 1
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    edytowano 15.06.2015
    ten błąd ma być naprawiany przy najbliższej aktualizacji jak dobrze zrozumiałam:)he więc tym u których problem występuje nie pozostało nic innego jak wchodzić drogą okrężną i uzbroić się w cierpliwość;)



  • Asia07Asia07 Posty: 2,492
    edytowano 17.06.2015
    kris258 napisał użytkownik: »
    U mnie już dodatkowe konta skasowane, ale i tak i tak forum jest angielskie...

    W ogóle.. Czemu nie można by wprowadzić możliwości zmiany serwera na forum?

    Technicznie niemożliwe przez budowę obecnego forum. Jeszcze troszkę musimy się pomęczyć, ale wkrótce będą nowe fora i miejmy nadzieję, że podobne problemy nie będą ich dotyczyć.

    Pozdrawiam

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik