Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Problem z wymianą pieniędzy w wyspiarskim banku

dymek112dymek112 Posty: 1
edytowano 05.10.2014 w Problemy techniczne i błędy
Problem polega na tym,że w oknie gdzie się wpisuje kwotę mam 100 dolarów i wymienia mi to na grube miliony.Nie można wpisać kwoty jaką się chce.
dodam,że na innym koncie na tym kompie działa wszystko poprawnie.
Post edited by dymek112 on
dymek11 @ pl 1

Komentarz

  • yaroslaw (PL1)yaroslaw (PL1) Posty: 396
    edytowano 27.09.2014
    Można regulować kwotę paskiem zaznaczonym na zielono,
    z tym że zawsze jest on ustawiony na maximum.
    Wystarczy kliknąć pomiędzy min. i max. kwotą wymiany,
    by ustawić żądaną kwotę do wymiany.
    yaroslaw @ pl 1
  • krzyś68 (PL1)krzyś68 (PL1) Posty: 84
    edytowano 27.09.2014
    No właśnie nie można......
    krzyś68 @ pl 1
  • filipex (PL1)filipex (PL1) PL1 Posty: 11
    edytowano 27.09.2014
    Ja tez nie mogę wymienić dolarów, bank w ogóle nie działa, nie da się wpisać kwoty, nie da się suwać suwakiem, nie działa przycisk "wymiana", jednym słowem nic nie działa. Dobrze by było, żeby ktoś z obsługi się tym zajął, bo jak widzę problem jest szerszy.
    filipex @ pl 1
  • jusi92jusi92 Posty: 1
    edytowano 27.09.2014
    ja również mam taki sam problem z wymiana pieniedzy w wyspiarskim banku, nic nie działa i nie wiem dlaczego, dodam tez ze nawet nie moge rozpocząć wydarzenia z wyspiarska farma bo zacieło mi sie to na samym poczatku
    jusi92 @ pl 1
  • ViviusiaViviusia Posty: 2
    edytowano 27.09.2014
    Mam ten sam problem... :(
    Viviusia @ pl 1
  • PatrycjaDziadosPatrycjaDziados Posty: 1
    edytowano 28.09.2014
    u mnie jest to samo niech wkońcu twórcy gry coś z tym zrobią.....
    PatrycjaDziados @ pl 1
  • AnbyrAnbyr Posty: 1
    edytowano 28.09.2014
    u mnie to samo
    Anbyr @ pl 1
  • Anita_Manuela2Anita_Manuela2 Posty: 1
    edytowano 28.09.2014
    u mnie też to samo
    Anita_Manuela @ pl 1
  • katarzynamadajckatarzynamadajc Posty: 2
    edytowano 28.09.2014
    ten sam problem, porażka. Proszę o naprawienie tego błędu
    katarzynamadajc @ pl 1
  • bartek0608042bartek0608042 Posty: 1
    edytowano 28.09.2014
    u mnie ten sam problem:(
    bartek060804 @ pl 1
  • bozenasz5 (PL1)bozenasz5 (PL1) PL1 Posty: 31
    edytowano 28.09.2014
    mam bank na poziomie 5 a wymiane robi jak by był na poziomie 3 porażka!!!!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]bozenasz5 @ pl 1
  • edytowano 28.09.2014
    jeśli już naprawia ciekawe czy wydłuża nam czas na wyspie, bo to niesprawiedliwe, żebyśmy byli w plecy te kilka dni
    awesome0090 @ pl 1
  • edytowano 28.09.2014
    myślałam,że tylko u mnie jest coś nie tak,ale widzę że nie tylko ja mam ten problem;/
    Justynaaa_1988P @ pl 1
  • krzyś68 (PL1)krzyś68 (PL1) Posty: 84
    edytowano 28.09.2014
    Najbardziej wkur...a to że tylu ludzi tu pisze o problemie a problem nie znika,tak jak by twórcy gry nas olewali.Od kilku dni zgłaszany jest problem ,ale odpowiedzialni za to mają nas w d... , porażka.....
    krzyś68 @ pl 1
  • lesnykot (PL1)lesnykot (PL1) Posty: 1
    edytowano 29.09.2014
    U mnie również awaria. Nie mogę uruchomić wyspy :(
    lesnykot - sojusz ISKA SAD
  • GIZMOO (PL1)GIZMOO (PL1) Posty: 17
    edytowano 02.10.2014
    też mam problem z bankiem i znikającą kasą
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • Celina61 (PL1)Celina61 (PL1) Posty: 12
    edytowano 05.10.2014
    ja nie mogę wymienić w ogóle dolarów. Bank na maxa poziomie, dolarów na głównej farmie pełno, a wyskakuje mi okienko z jakimś błędem.
    Pytam zatem, jak mamy grać i rozbudowywać wyspę.....czasu pewnie nie wydłużycie....a błąd kiedy zostanie naprawiony, to sam Pan Bóg w niebie wie.
    I przychylam się w 200% do opinii krzyś88.....mają nas głęboko w d...pie.....
    a teraz moderator może mnie nawet zbanować........tak się po prostu nie robi !!!!!
    Złotko jak kupujemy, to jest git....a może o to chodzi ....niech barany kupują złoto....a my to naprawimy....no właśnie kiedy !!!
    celina61.png
  • MisterIX123 (PL1)MisterIX123 (PL1) Posty: 26
    edytowano 05.10.2014
    Coś jest nie tak ogólnie. Wczoraj koło 22:20 odpaliłem farmę i przy zbieraniu plonów utknęło wszystko w martwym punkcie :) Nic już nie można było zebrać. Na statek załadowałem kilka towarów i znów " stop" cokolwiek. Wyczyściłem, wylogowałem, zalogowałem na nowo a tu statku nie ma chociaż był niezaładowany do końca. I znów wszystko stanęło. Nic nie można zrobić.
    A dziś statek załadowałem, wszystko pięknie a on dalej stoi w porcie :)
    MisterIX123 @ pl 1
  • SystemSystem Posty: 106,811
    edytowano 05.10.2014
    Cześć.

    Bardzo proszę o trzymanie się ogólnego tematu dyskusji.
    Wszelkie posty nie na temat oraz z prywatną wymianą zdań zostały usunięte.

    Pozdrawiam
    TheModerator

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik