Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

flaga 2 lata

beata032beata032 Posty: 3
edytowano 12.09.2014 w Problemy techniczne i błędy
hej zdobyłam flage i co z tego skoro jak ustawie zeby widniala to i tak po paru sekundach albo po przejsciu na inna farme flaga znika i zmienia się na starą. Czy ma ktoś taki problem ???
Post edited by beata032 on
beata032 @ pl 1

Komentarz

  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 08.09.2014
    tak, też tak miałam, ale po odświeżeniu strony w grze wszystko wróciło do normy :)

    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • SystemSystem Posty: 106,828
    edytowano 08.09.2014
    beata032 napisał użytkownik: »
    hej zdobyłam flage i co z tego skoro jak ustawie zeby widniala to i tak po paru sekundach albo po przejsciu na inna farme flaga znika i zmienia się na starą. Czy ma ktoś taki problem ???


    Cześć.
    W opisanym przypadku powinno pomóc wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki oraz ponowne zalogowanie się do gry.
    Gdyby jednak tak się nie stało, proszę o zamieszczenie takiej informacji na Forum.

    Pozdrawiam
    TheModerator
  • edytowano 08.09.2014
    TheModerator napisał użytkownik: »
    Cześć.
    W opisanym przypadku powinno pomóc wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki oraz ponowne zalogowanie się do gry.
    Gdyby jednak tak się nie stało, proszę o zamieszczenie takiej informacji na Forum.

    Pozdrawiam
    TheModerator
    Niestety na stałe nie pomogło. Po każdym przejściu z farmy głównej na smakosza czy kwiatową, flaga urodzinowa znika i powtórnie trzeba ją zainstalować, a potem po przejściu na inną farmę, po powrocie na główną znów to samo i tak w kółko.
    farmermuniek4 @ pl 1
  • tomw (PL1)tomw (PL1) PL1 Posty: 65
    edytowano 08.09.2014
    Witajcie!
    Same wyczyszczenie przeglądarki internetowej opcją - wyczyść historię przeglądania nie za wiele pomaga:confused:
    Jeżeli nie posiadasz programu do "sprzątania - robali, ciasteczek itp" proponuję spróbuj CCleaner lub Odkurzacz. Owe programy można ściągnąć za darmo np: dobreprogramy.pl
    Z czasem pomaga też naprawienie kluczy rejestru windows:)
    Jeżeli to już nie skutkuje, duże prawdopodobne masz uszkodzony system windows, w tym celu zaleca sie formatowanie i ponowne wgrywanie do kompa a to już dla tych co "kumają" jak to zrobić;)
    Miałem kiedyś podobne problemy i odkąd uzywam CCleaner, jest okey:)
    Oczywiście często sprzątam, nawet co 3godz gdy zaczyna zamulać na czatach - taki przykład;)
    Sprubój dalej, nie poddawaj się :o
    Pozdrawiam tom
    farmermuniek4 napisał użytkownik: »
    Niestety na stałe nie pomogło. Po każdym przejściu z farmy głównej na smakosza czy kwiatową, flaga urodzinowa znika i powtórnie trzeba ją zainstalować, a potem po przejściu na inną farmę, po powrocie na główną znów to samo i tak w kółko.

  • beata032beata032 Posty: 3
    edytowano 08.09.2014
    Dzięki wielkie za podpowiedzi. Wszystko wyczyszczone i flaga już nie znika :)
    beata032 @ pl 1
  • Maniusia.m (PL1)Maniusia.m (PL1) Posty: 16
    edytowano 08.09.2014
    Ja też miałam taki problem próbowałam różnych rzeczy ale ona i tak znikała po dwóch dniach po prostu samo się uspokoiło.
    Maniusia.m @ pl 1
  • tomw (PL1)tomw (PL1) PL1 Posty: 65
    edytowano 08.09.2014
    widzisz z czasem potrafi to "coś" Nas wyprowadzić z równowagi;)
    m.in. złośliwe programy, których nie widzimy potrafią zrobić "spustoszenie"
    Wystarczy że nie masz pełnego programu Ochrony np: avast i już gościsz niechciane programy:( nie znaczy że jest żle, trzeba częściej sprzątać i naprawiać system windows ( tutaj ostrożnie - usuniecie nie tego pliku może wywołac fatalne skutki )
    Spokojnie, na wszystko jest sposób, jak samemu nie możesz nic zrobić, poproś o pomoc kto się z tym upora:o
    Maniusia.m2 napisał użytkownik: »
    Ja też miałam taki problem próbowałam różnych rzeczy ale ona i tak znikała po dwóch dniach po prostu samo się uspokoiło.

  • madzia_toffikha2madzia_toffikha2 Posty: 906
    edytowano 09.09.2014
    tomw3 napisał użytkownik: »
    (...)tutaj ostrożnie - usuniecie nie tego pliku może wywołac fatalne skutki (...)
    potwierdzam :cool: ja wczoraj tak porządki robiłam że usunełam jakieś pliki systemowe i znikneło mi menu start i komputer musialam wyłaczać przez shitf ctrl alt del :D ale tak to jest, jak baba zostaje na chwile sama w domu i czepia sie laptopa zamiast isc do kuchni :rolleyes:

    co do flagi - mialam ten sam problem co wszyscy, jednak nie czyscilam ani ciasteczek ani nic... po prostu wylaczylam farme i poszlam spac :cool: rano jak wstalam, flaga juz była i nie znikała podczas przejść na inne farmy :)
    tumblr_nrwenu8TfZ1s2yegdo1_500.gif
  • pumbelix (PL1)pumbelix (PL1) Posty: 370
    edytowano 10.09.2014
    madzia_toffikha2 napisał użytkownik: »
    potwierdzam :cool: ja wczoraj tak porządki robiłam że usunełam jakieś pliki systemowe i znikneło mi menu start i komputer musialam wyłaczać przez shitf ctrl alt del :D ale tak to jest, jak baba zostaje na chwile sama w domu i czepia sie laptopa zamiast isc do kuchni :rolleyes:

    co do flagi - mialam ten sam problem co wszyscy, jednak nie czyscilam ani ciasteczek ani nic... po prostu wylaczylam farme i poszlam spac :cool: rano jak wstalam, flaga juz była i nie znikała podczas przejść na inne farmy :)

    Prawdopodobnie zakończył się proces explorer.exe, gdy usunęłaś ten plik. W takim wypadku nie trzeba restartować systemu. Wystarczy wcisnąć Ctrl+Alt+Delete, wybrać Menedżer zadań Windows, wejść w Plik i kliknąć Uruchom a w nowym okienku wpisać explorer.exe i zatwierdzić poprzez OK. I tyle. Masz Pulpit ponownie.
    Tak, lubię wstawiać obrazki na forum, które mogą komuś pomóc.
  • edytowano 11.09.2014
    A ja mam inny problem zebrałam wszystkie części platformy mam 400/400 a flagi mi nie przydzielono od 2 dni
    marzenka12374 @ pl 1
  • edytowano 12.09.2014
    marzenka12374 napisał użytkownik: »
    A ja mam inny problem zebrałam wszystkie części platformy mam 400/400 a flagi mi nie przydzielono od 2 dni

    Witam w moim sojuszu też mają ten sam problem.Platforma nie znika i niema flagi.


  • julka5656562julka5656562 Posty: 18
    edytowano 12.09.2014
    Witam u mnie występuje podobny problem po zdobyciu flagi platforma wciąż tkwi na farmie i odlicza czas do końca zadania, oznaczenie sojuszu nie zmienia się mamy komplet a wskazuje jako poszukujący, siejąc nasiona specjalne muszę wchodzić w zakładkę i wybierać od nowa co chcę siać.
    julka565656 @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik