Strona główna Problemy techniczne i błędy

piekarnia

2»

Komentarz

  • Ewa3112 (PL1)Ewa3112 (PL1) PL1 Posty: 22
    edytowano 03.04.2014
    Witam,ja również nie mogę zebrać produktów z piekarni, i młyn się nie kręci, pozdrawiam
    Ewa3112 @ pl 1
  • ElaGamer552ElaGamer552 Posty: 4
    edytowano 03.04.2014
    ja też mam cały czas czerwony dymek nad piekarnią, nawet jak można produkować
    ElaGamer55 @ pl 1
  • PtasiordaPtasiorda Posty: 3
    edytowano 03.04.2014
    Piekarnia > Informacje > klikając w kolejne poziomy piekarni nie zmienia się NIC oprócz punktów doświadczenia za wybudowanie. Znika też pojemność 10 000 od drugiego poziomu. Ilości wyprodukowanych rzeczy i czas produkcji nie zmieniają się. Czy tak ma być ? :|
    Ptasiorda @ pl 1
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 03.04.2014
    Ptasiorda napisał użytkownik: »
    Piekarnia > Informacje > klikając w kolejne poziomy piekarni nie zmienia się NIC oprócz punktów doświadczenia za wybudowanie. Znika też pojemność 10 000 od drugiego poziomu. Ilości wyprodukowanych rzeczy i czas produkcji nie zmieniają się. Czy tak ma być ? :|

    z każdym kolejnym poziomem piekarni - zmniejsza się ilość półproduktów potrzebnych do produkcji wypieków, więc trochę zysk się podnosi, jeżeli koszty produkcji maleją..
    a jak z tą pojemnością 10.000 jest - prawdę mówiąc nie wiem, ale myślę że jest taka sama dla każdego poziomu piekarni - mam obecnie piekarnię na 1 poziomie - i na razie tylko rdzewieje - ulepszam sobie bardziej potrzebne rzeczy :)

    <3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

  • Beatina7 (PL1)Beatina7 (PL1) Posty: 15
    edytowano 03.04.2014
    powiedzcie ,po co piekarnia jeśli nie opłaca się produkcja ??
  • edytowano 03.04.2014
    też podpisuję się pod tym na piekarni ponosimy straty nie ma sensu produkować:(
    FarmerIkabasa @ pl 1
  • bozenasz5 (PL1)bozenasz5 (PL1) PL1 Posty: 31
    edytowano 03.04.2014
    czemu młyn na smakoszu powyżej 2 poziomu się nie obraca
    [SIGPIC][/SIGPIC]bozenasz5 @ pl 1
  • justka22justka22 Posty: 5
    edytowano 03.04.2014
    ja też nie mogę zebrać przekładańca pomimo ze sprzedałam wszystko z magazynu, zaczyna mnie denerwoawć już ta zmiana farmy
    justka2 @ pl 1
  • LamisLamis Posty: 101
    edytowano 03.04.2014
    Witam serdecznie!

    Sprawa która Was nurtuje zostanie przekazana do CM Asi i gdy tylko otrzymamy jakąkolwiek odpowiedź zostaniecie o tym fakcie poinformowani.

    Pozdrawiam

    BM Lamis
    Przydatne strony:
    1. Regulamin Goodgame Studios - Ogólne Warunki Umowy.
    2. Zasady obowiązujące na forum - Regulamin.
    3. Wsparcie, Pomoc techniczna - Goodgames Studios Support.
  • Asia07Asia07 Posty: 2,492
    edytowano 04.04.2014
    zaczarowana28 napisał użytkownik: »
    z każdym kolejnym poziomem piekarni - zmniejsza się ilość półproduktów potrzebnych do produkcji wypieków, więc trochę zysk się podnosi, jeżeli koszty produkcji maleją..
    a jak z tą pojemnością 10.000 jest - prawdę mówiąc nie wiem, ale myślę że jest taka sama dla każdego poziomu piekarni - mam obecnie piekarnię na 1 poziomie - i na razie tylko rdzewieje - ulepszam sobie bardziej potrzebne rzeczy :)


    Witam,

    piekarnia będzie miała zawsze tę samą pojemność, niezależnie od poziomu rozbudowy (obecnie wynoszącą 10.000). Jedynie ilość składników potrzebnych do produkcji ulega zmianie i jest z każdym poziomem redukowana. Brak wyświetlenia informacji o stałej pojemności piekarni jest oczywiście błędem, który przed momentem został zgłoszony do działu analizy błędów gry. Przy najbliższej okazji zespół postara się nanieść poprawki w tej kwestii. Pojemność piekarni zawsze będzie jednak stała.

    Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za zwrócenie uwagi na ten aspekt i życzę powodzenia w grze,

    Asia.
  • MartynacMartynac Posty: 1
    edytowano 04.04.2014
    Masakra, dwa konta z żadnego nie mogę zebrać produktów Martynac i Martynac9
    Martynac @ pl 1
  • ola13072ola13072 Posty: 9
    edytowano 04.04.2014
    Piekarnia u mnie nie działa!
    ola1307 @ pl 1
  • ola13072ola13072 Posty: 9
    edytowano 04.04.2014
    Dzięki :-)
    ola1307 @ pl 1
  • Xcreatura (PL1)Xcreatura (PL1) Posty: 5
    edytowano 04.04.2014
    a dlaczego skoro piekarnia jest budynkiem produkcyjnym to nie działa w stosunku do niej oddziaływanie wieży ciśnień która zmniejsza liczbę produktów potrzebną do produkcji?
    Xcreatura @ pl 1
  • piernikzemniepiernikzemnie Posty: 2
    edytowano 04.04.2014
    Bo wieża ciśnień jest na głównej farmie,a piekarnia na smakosza
    piernikzemnie @ pl 1
  • bajaja (PL1)bajaja (PL1) Posty: 707
    edytowano 04.04.2014
    piernikzemnie napisał użytkownik: »
    Bo wieża ciśnień jest na głównej farmie,a piekarnia na smakosza
    Milczenie jest złotem....
    Wieżę można stawiać na każdej farmie :p
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • SystemSystem Posty: 106,814
    edytowano 04.04.2014
    mozna,mozna!
  • bajaja (PL1)bajaja (PL1) Posty: 707
    edytowano 04.04.2014
    Martynac napisał użytkownik: »
    Masakra, dwa konta z żadnego nie mogę zebrać produktów Martynac i Martynac9
    Przyznając się do multikonta może się zdarzyć, że już nigdy nic nie zbierzesz :p
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • Miska33t (PL1)Miska33t (PL1) Posty: 7
    edytowano 05.04.2014
    co z tą piekarnią nie można zebrać
    Miska33t @ pl 1
  • Patita144Gamer2Patita144Gamer2 Posty: 12
    edytowano 05.04.2014
    BigFarmer32 napisał użytkownik: »
    Nad piekarnia cały czas dymek mam koloru czerwonego, nawet jak mam dostepna jakaś produkcje. wkurzajace to jest !! tez tak macie ??


    U mnie różnie: raz mam czerwony dymek mimo że mam możliwość jakiejś produkcji a raz niebieski mimo że nie mogę produkować
    za każdym razem muszę wchodzić i sprawdzać stan faktyczny składników do wypieków
    Patita144Gamer @ pl 1
  • Wiola1970 (PL1)Wiola1970 (PL1) Posty: 210
    edytowano 05.04.2014
    Nie mogę zebrać produktu z piekarni!
    Wiola1970
    Szef sojuszu
    AgroUprawa
  • pumbelix (PL1)pumbelix (PL1) Posty: 370
    edytowano 05.04.2014
    Wiola1970 napisał użytkownik: »
    Nie mogę zebrać produktu z piekarni!

    Sprzedaj nadmiar wypieków w ostatniej zakładce w "Zarządzaniu Farmą".
    Tak, lubię wstawiać obrazki na forum, które mogą komuś pomóc.
  • aneta198711aneta198711 Posty: 3
    edytowano 06.04.2014
    Witam.
    JA takze nie moge zebrac produktow z piekarni
    aneta198711 @ pl 1
  • UlaPlayer4 (PL1)UlaPlayer4 (PL1) Posty: 1
    edytowano 06.04.2014
    ja nie rozumie tej cukierni piekarni czy jak ona tam sie zwie w jaki sposób mamy na tym zarabiać skoro sprzedajac pojedńcze towary mamy spory zysk a produkujac z nich ciasto odliczajac wszelkie koszta jesteśmy na minus zysk jest jedynie ze sprzedazy ciastka ze śmietana i to niewielki czy ktoś mi może to wyjaśnić
    UlaPlayer4 @ pl 1
  • Wiola1970 (PL1)Wiola1970 (PL1) Posty: 210
    edytowano 06.04.2014
    pumbelix napisał użytkownik: »
    Sprzedaj nadmiar wypieków w ostatniej zakładce w "Zarządzaniu Farmą".

    Dzięki. Pomogło.
    Wiola1970
    Szef sojuszu
    AgroUprawa

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik