Po aktalizacji z ksiegarnia - blad

oleczektomeczekoleczektomeczek Posty: 4
edytowano 11.12.2013 w Problemy techniczne i błędy
Po aktualizacji nie mozna z poziomu bydynku produkcyjnego sprzedac nadmiaru w ilosci wyzszej niz proponowana, nie dziala ani przycisk zwiekrzajacy spzredanie calego zasobu ani nie ma mozliwosci wpisania z reki ilosci do sprzedania.
Post edited by oleczektomeczek on
oleczektomeczek @ pl 1

Komentarz

  • oleczektomeczekoleczektomeczek Posty: 4
    edytowano 11.12.2013
    sprawdzone w kurniku i swinkach
    oleczektomeczek @ pl 1
  • mareczek1mareczek1 Posty: 4
    edytowano 11.12.2013
    u mnie to samo.
    Sojusz "Super_farmerzy" zaprasza :-)
  • kawuka2kawuka2 Posty: 1
    edytowano 11.12.2013
    i u mnie :/
    :cool:
  • SlavooSlavoo Posty: 123
    edytowano 11.12.2013
    U mnie też to samo. Może tak ktoś to naprawi?
    1611650.jpeg
  • andrzej78 (PL1)andrzej78 (PL1) Posty: 21PL1
    edytowano 11.12.2013
    przy każdej aktualizacji coś popsuja
    andrzej78 @ pl 1
  • mabk (PL1)mabk (PL1) Posty: 394
    edytowano 11.12.2013
    nie tylko sprzedaż nie działa to samo jest z kupnem można tylko po 1szt dokupić przekazywanie dolarów czy złota na sojusz też nie jest możliwe nic poprawnie nie działa!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • aweva55aweva55 Posty: 15
    edytowano 11.12.2013
    Ja mogę kupować tylko po 1 szt
    aweva55 @ pl 1
  • SAKUL3SAKUL3 Posty: 17
    edytowano 11.12.2013
    Jak widzę, u wszystkich ten sam błąd

    Prosimy o pilną interwencję
    Po 1 sztuce nie da się grać

    pozdrawiam
    Sakul
    SAKUL @ pl 1
  • farmgosia70 (PL1)farmgosia70 (PL1) Posty: 35
    edytowano 11.12.2013
    Jeszcze tak bardzo nie zirytował mnie żaden błąd jak właśnie ten.
    Aktualizacje aktualizacjami ale czy za każdym razem musi być coś zawsze z błędem.
    Teraz żeby pozbyć się nadmiaru produktu muszę sprzedawć całość albo przy zbiorze męczyć się ze sprzedażą z każdego pola (budynku)
    To jest nie do przyjęcia.
    Gra przestaje być zabawą a jest mordęgą.
  • tomi2813tomi2813 Posty: 59
    edytowano 11.12.2013
    farmgosia703 napisał użytkownik: »
    Jeszcze tak bardzo nie zirytował mnie żaden błąd jak właśnie ten.
    Aktualizacje aktualizacjami ale czy za każdym razem musi być coś zawsze z błędem.
    Teraz żeby pozbyć się nadmiaru produktu muszę sprzedawć całość albo przy zbiorze męczyć się ze sprzedażą z każdego pola (budynku)
    To jest nie do przyjęcia.
    Gra przestaje być zabawą a jest mordęgą.

    niestety na naprawę musimypoczekać cały tydzień do następnej aktualizacji. Więc na razie musimy sprzedawać wszystko z magazynów do zera nawet karmę dla zwierząt. Proponuję zalogować się za tydzień lub usunąć konto bo na razie nie będzie można w to grać
    tomi2813 @ pl 1
  • aniabudaniabud Posty: 4
    edytowano 11.12.2013
    To aktualizacja nie powinna trwac tydzień tylko chwilke po przeczytaniu tego na forum przez autorów - nikt nie sprawdza co popsuja tylko dodają nowe rzeczy!!!!
    tak się nie robi!!!
    aniabud @ pl 1
  • Kasia686 (PL1)Kasia686 (PL1) Posty: 44PL1
    edytowano 11.12.2013
    u mnie dziala wszystko jak powinno
    Kasia686 @ pl 1
  • Favierro (PL1)Favierro (PL1) Posty: 397
    edytowano 11.12.2013
    U mnie też wszystko gra. Spróbujcie wyczyścić ciasteczka przeglądarki i ponownie zalogować się do gry.


    Kliknij w sygnaturę aby przejść do poradnika!

  • Nina57User (PL1)Nina57User (PL1) Posty: 20PL1
    edytowano 11.12.2013
    Nie pomoże czyszczenie ciasteczek i innych rzeczy
    Porobili bajzel jedno zrobią drugie popsują Nic nie gra w tej grze Pozdrawiam Nina
    Nina57User @ pl
  • farmgosia70 (PL1)farmgosia70 (PL1) Posty: 35
    edytowano 11.12.2013
    Prawdopodobnie powodem jest brak zainstalowanej najnowszej wersji programu Java.
    Po zinstalowaniu jej wszystko umnie wróciło do normy.
  • edytowano 11.12.2013
    U mnie czyszczenie pomogło :)
    A u niektórych podobno wystarczy się przelogować :)
  • siwa22022siwa22022 Posty: 3
    edytowano 11.12.2013
    a mnie zniknela choinka i pszczolki
    siwa2202 @ pl 1
  • rozyczka822rozyczka822 Posty: 52
    edytowano 11.12.2013
    u mnie nie ma problemu ze sprzedaza swinek czy kur. czy jedna czy tyle co w magazynie nie ma roznicy.
    rozyczka82 @ pl 1
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik